Cagliari – Crotone 4:2 (kon.) | Benevento – Neapol 1:2 (kon.) | Parma – Spezia 2:2 (kon.)
Fiorentina – Udinese 3:2 (kon.) | Juventus – Hellas Verona 1:1 (kon.)
konec
Juventus FC
1:1 (0:0)
Hellas Verona
Neděle 25.10.2020, 20:45 • Allianz Stadium, Turín • Italská Serie A • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Dybala si chystal střelu z levé strany. Silvestri ji vyrazil nad sebe a hlavou ještě posunul míč na hranu malého vápna a stejnou část těla Moraty, ten v obrovské šanci mířil do rukavic brankáře!
     
    90+2
    Faraoni provokoval Kulusevskiho a Morata bránil svého spoluhráče. Následovala strkanice, do které se možná zapojili i hráči z lavičky. Kartu dostal první dva zmiňovaní.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Aaron Ramsey, přichází Giacomo Vrioni.
     
    87
    Cuadrado nahrál zprava pod sebe na Dybalu, ten nastřeloval balón k druhé tyči, kde o fous nedosáhl na míč ve skluzu střídající Frabotta.
     
    79
    Pro Juventus by byl bod málo! Rána Rabiota levačkou zprava těsně minul kratší šibenici! V opačném případě by to byla parádní trefa!
    77. Dejan KULUSEVSKI - 1:1
     
    77
    Juventus právě vstřelil branku!
    I Pirlovi vyšlo střídání! DEJAN KULUSEVSKI vyhrál jeden na jednoho na pravé straně proti Faraonimu, nejprve naznačil střelu a poté vystřelil levou nohou z velkého vápna po zemi ke vzdálenější tyči – 1:1.
     
    76
    Silvestri to má dobře postavené! Dybala zakončil levačkou z osy hřiště přes dva hostující fotbalisty do břevna směrem do levé poloviny brány ze svého pohledu. Morata dorážel hlavou z výskoku, ale nacházel se v ofsajdu!
     
    74
    Bonucci končí! Je v předklonu a drží se koleno. Ublížil si na polovině hřiště. Nikdo z hostů se jej nedotkl. To snad ne! Další zraněný stoper Juventusu po Chiellinim. To je docela komplikace před zápasem na Barceloně.
     
    69
    Emperuer (Hellas Verona) vystoupil zleva proti Dybalovi, podrazil jej, vidí právem kartu. Tohle je navíc výborná pozice pro Juventus.
     
    62
    Tak to je síla! Favilli si musel ublížit při vstřelení gólu a musí střídat, pouští na plac Baráka a zápas pro něj po sedmi minutách končí.
     
    61
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Federico Bernardeschi, přichází Dejan Kulusevski.
    60. Andrea FAVILLI - 0:1
     
    60
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    O zákroku Lovata rukou na Dybalu poblíž obličeje Argentince by se dalo dlouze debatovat. Nicméně hra pokračovala! Rozběhnutý Zaccagni špičkou pravé kopačky posunul míč zhruba na penaltu do druhé vlny a střídající ANDREA FAVILLI z druhé vlny levačkou z prvního doteku zakončil k pravé tyči ze svého pohledu! Tenhle gól už platí!
     
    57
    Lazović (VER) si po pokaženém hostujícím rohu počínal dvacet metrů od domácí brány v rozporu s pravidly a vyfasoval žlutou kartu.
     
    56
    Dybala přišel o balón díky důrazu Zaccagniho na půli, rozhodčí nepískal a střelu z pravé strany pod břevno vyboxoval Szczesny pravou rukou nad branku.
     
    55
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Nikola Kalinić, přichází Andrea Favilli.
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Federico Ceccherini, přichází Giangiacomo Magnani.
     
    51
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Adrien Tameze, přichází Ivan Ilić.
    41. Cuadradovu bombu zastavilo břevno
     
    41
    Pane jo! Cuadrado se drží za hlavu a není se čemu divit! Danilo seběhl do druhé vlny do otevřené levé strany a nakonec nahrál přes Dybalu na středu do pravé části vápna, načež Cuadrado ve výborné pozici vypálil křížem do horní tyče a spálil největší šanci zápasu!
     
    39
    Ronaldo Vieira (Verona) dostává jako první žlutou kartu, a sice za podkopnutí Dybaly na hraně středového kruhu.
    21. Bernardeschi Silvestriho neprostřelil
     
    21
    První střela na bránu a hned celkem těžká práce pro Silestriho! Dobře načasovaná nahrávka šla na levou stranu na Bernardeschiho, toho stíhali dva hráči hostů, střelu po zemi na bližší vyrazil brankář Hellasu na roh.
    17. Neuznaný gól Verony
     
    17
    Radost hostů netrvala dlouho! Po několika odrazech odcentroval Hellas z pravé strany na hranu malého vápna a Colley se zakončením k přední tyči nemýlil. Nicméně nacházel se v době centru před Danilem a tudíž v ofsajdu.

    Vít Muzikář

    Branky: 77. Kulusevski (Morata) – 60. Favilli (Zaccagni)

    Karty:   90+2. Kulusevski (JUV) – 39. Vieira (VRN), 57. Lazović (VRN), 69. Empereur (VRN), 90+2. Faraoni (VRN)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:18.
    Juventus FC: Szczęsny – Danilo, Bonucci (C) (74. Frabotta), Demiral – J. Cuadrado, Arthur, Rabiot, Bernardeschi (61. Kulusevski) – Ramsey (90. Vrioni) – Dybala, Morata.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Portanova, Frabotta, D. Peeters, Kulusevski, Vrioni, Rafia, Bentancur, McKennie.

    Hellas Verona: Silvestri – Ceccherini (55. Magnani), Lovato, Empereur – Faraoni (C), Vieira, Zaccagni, Lazović – Tameze (51. Ilić), Colley – N. Kalinić (55. Favilli, 62. Barák).
    Náhradníci: A. Berardi, Pandur – Danzi, Dimarco, Barák, Ilić, Terracciano, Cancellieri, Rüegg, Favilli, Amione, Magnani.

    Rozhodčí: Pasqua – De Meo, Imperiale
    bahis siteleri