FK Krasnodar – Chelsea 0:4 (kon.) | Başakşehir – PSG 0:2 (kon.) | Sevilla – Rennes 1:0 (kon.)
Dortmund – Zenit 2:0 (kon.) | Club Brugge – Lazio 1:1 (kon.) | Juventus – Barcelona 0:2 (kon.)
Ferencváros – Dynamo Kyjev 2:2 (kon.) | Manchester Utd. – RB Lipsko 5:0 (kon.)
konec
Manchester United
5:0 (1:0)
RB Lipsko
Středa 28.10.2020, 21:00 • Old Trafford, Manchester • Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
    90+2. Marcus RASHFORD - 5:0
     
    90+2
    Manchester United právě vstřelil branku!
    MARCUS RASHFORD přišel do hry až na závěrečnou půlhodinu, přesto se mu daří zkompletovat hattrick! Hra Lipska se v posledních minutách zcela rozsypala, Martial zcela lehce prošel z levé strany do vápna, posunul míč Rashfordovi, který už měl snadnou úlohu sám proti Gulácsimu.
    87. Anthony MARTIAL - 4:0
     
    87
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Čtvrtý gól United! Marcus Rashford mohl zkompletovat hattrick, ale rozehrávku pokutového kopu přenechal ANTOHONYMU MARTIALOVI, který s klidem propálil prudkou střelou Gulácsiho.
    78. Marcus RASHFORD - 3:0
     
    78
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Anglický celek odskakuje do vedení o tři góly! Sabitzer zaváhal při zpracování a dal šanci Fredovi k vypíchnutí balonu. Ten se poté odrazil přesně k nohám MARCUSE RASHFORDA, který si se štěstím poradil s Konatém a poté zavěsil kolem padajícího Gulácsiho.
    74. Marcus RASHFORD - 2:0
     
    74
    Manchester United právě vstřelil branku!
    United přidávají druhý zásah! Fernandesova dokonalá přihrávka našla zcela osamoceného MARCUSE RASHFORDA. Ten byl sice za posledním obránce, ale také na vlastní polovině a tak mohl postupovat sám na Gulácsiho. Maďarský gólman ve službách Lipska si na balon ani nesáhl.
    21. Mason GREENWOOD - 1:0
     
    21
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester United se ujímá vedení! Už už to vypadalo, že Lipsko vytlačí soupeře ze slibné pozice před vápnem. Paul Pogba ale přetlačil Kampla, poté přidal i parádní přihrávku do vápna, kam si naběhl MASON GREENWOOD a ten křížnou střelou ke vzdálenější tyči překonal Gulácsiho.

    Vít Schück

    Branky: 21. Greenwood (P. Pogba), 74. Rashford (B. Fernandes), 78. Rashford (Fred), 87. Martial (pen.), 90+2. Rashford (Martial)

    Karty:   34. N. Matić (MAN) – 46. Henrichs (RBL), 77. Kluivert (RBL), 86. Sabitzer (RBL)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 2:3. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:20.
    Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka (81. Tuanzebe), Lindelöf, Maguire (C), Shaw – N. Matić (63. McTominay), Fred – Greenwood (63. Rashford), P. Pogba (81. Cavani), van de Beek (68. B. Fernandes) – Martial.
    Náhradníci: D. Henderson – Cavani, Mata, Rashford, B. Fernandes, D. James, Fosu-Mensah, Ighalo, Williams, Tuanzebe, McTominay, Mengi.

    RB Lipsko: Gulácsi (C) – Henrichs (63. Sabitzer), Konaté, Upamecano, Halstenberg – Kampl (75. Kluivert) – Nkunku (66. Sörloth), Olmo, Forsberg, Angeliño – Y. Poulsen.
    Náhradníci: Tschauner, Martínez – Orban, Sabitzer, Hwang Hi-čchan, Adams, Sörloth, Samardžič, Kluivert, Borkowski, Wosz, Martel.

    Rozhodčí: Jug – Klančnik, Kordež (vš. SVN)
    bahis siteleri