Udinese – AC Milán 1:2 (kon.) | Spezia – Juventus 1:4 (kon.) | Turín – Lazio 3:4 (kon.)
AS Řím – Fiorentina 2:0 (kon.) | Neapol – Sassuolo 0:2 (kon.) | Sampdoria – Janov 1:1 (kon.)
konec
UC Sampdoria
1:1 (1:1)
Janov CFC
Neděle 01.11.2020, 20:45Italská Serie A • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:39:17)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 18:12.
     
    Je konec! Sampdoria nakonec v derby s FC Janov uhrála remízu 1:1. Po opatrném úvodu se krásnou brankou prosadil český záložník Jakub Jankto! Na jeho zásah však rychle odpověděl hostující Gianluca Scamacca. Od té doby se ale hrál velmi bojovný fotbal plný osobních soubojů a nedovolených zákroků. Jedinou šanci druhého poločasu měl na svědomí Keita Baldé, jehož dělovku zastavila branková konstrukce.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bartosz Bereszyński se hnal vpřed po pravé straně hrací plochy, jenže si míč předkopl daleko před sebe a dotírající soupeř jej navíc zastavil faulem.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Filippo Melegoni zastavil nepovedenou rozehrávku soupeře a poslal přihrávku na hranici velkého vápna. Chybu spoluhráče stačil napravit Tommaso Augello.
     
    89
    Valerio Verre se po patičce Thorsbyho opřel do volného míče a zakončil levačkou. Jeho pokus ale prosvištěl těsně nad břevnem.
     
    88
    Keita Baldé se pustil do hlavičkového souboje na polovině hřiště, jenže podle rozhodčího si pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    87
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Miha Zajc, přichází Filippo Melegoni.
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Lukas Lerager, přichází Ivan Radovanović.
     
    86
    Nicolo Rovella si krásně zasekl míč kolem obránce a rozehrál na pravou stranu. Hráči Janova se koncentrují spíše na defenzivu.
     
    85
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Jakub Jankto, přichází Mehdi Léris.
     
    84
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Antonio Candreva, který zvolil technickou střelu přes zeď, jenže jeho pokus postrádal přesnost.
     
    83
    Keita Baldé byl faulován v blízkosti velkého vápna a vybojoval pro domácí celek přímý kop z vynikající pozice.
     
    82
    Také hosté po delší době předvedli výpad na polovinu soupeře. Miha Zajc si však ve vzdušném souboji s Mortenem Thorsbym pomohl faulem.
     
    81
    Antonio Candreva poslal krásnou přihrávku do pokutového území, kam spěchal Verre, jenže k tomu přistoupil důrazný obránce, který míč odehrál.
     
    80
    Emil Audero se musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Jeho nákop přiletěl na levou stranu, kde kouzlil Jankto, ale ten neodcentroval.
     
    79
    Baldé se dostal do blízkosti pokutového území, kde se odhodlal k zakončení pravým nártem, ale jeho dělovku hostující brankář lapil.
     
    78
    Thorsby napadal rozehrávku soupeře, jenže v důrazném souboji se k míči nedostal. Zadáci hostujícího celku si poradili velmi efektně.
     
    77
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Domenico Criscito, přichází Luca Pellegrini.
     
    76
    Keita Baldé se znovu prodral až do pokutového území, kde si míč ještě zasekl kolem obránce, jenže poté podklouzl a už nedokázal přihrát.
     
    75
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Mikkel Damsgaard, přichází Antonio Candreva.
     
    74
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Gianluca Scamacca, přichází Marko Pjaca.
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Milan Badelj, přichází Valon Behrami.
     
    73
    Tommaso Augello napadal rozehrávku Janova na polovině soupeře. Zadáci hostujícího celku si dali pozor a odehráli míč do bezpečí.
    72. Obrovská šance domácích
     
    72
    Sampdoria zahodila obrovskou šanci! Keita Baldé střelou z hranice velkého vápna orazítkoval tyč a dorážející Bartosz Bereszyński poslal míč nad branku!
     
    71
    Morten Thorsby dostal přihrávku na polovinu soupeře, kde se krásně otočil a rozehrál na levou stranu. Ani jeden z týmů se však nedostává do šancí.
     
    70
    Domenico Criscito si dal pozor na pravé straně a odkopl míč do autu. Sampdoria ale bude vhazovat v blízkosti pokutového území soupeře.
     
    69
    Bartosz Bereszyński se po levém křídle prohnal až na hranici velkého vápna, jenže jeho přízemní centr zablokoval hned první obránce.
     
    68
    Keita Baldé se ihned po svém příchodu na trávník zapojil do kombinace a pokazil přihrávku na levou stranu.
     
    67
    Janov se znovu vydal vpřed pomocí vysokého nákopu, ale rozehrávka hostujícího celku je hodně kostrbatá. Domácí hráči získávají odražené míče.
     
    66
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Keita Baldé.
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Albin Ekdal, přichází Adrien Silva.
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gastón Ramírez, přichází Valerio Verre.
     
    65
    Pandev upadl při průniku do pokutového území a dožadoval se odpískání nedovoleného zákroku. Sudí měl souboj přímo před sebou a nechal pokračovat ve hře.
     
    64
    Jakub Jankto spěchal za dalším nákopem na polovinu soupeře. Obránce Domenico Criscito se k němu na poslední chvíli stáhl a hlavou odehrál míč do autu.
     
    63
    Gianluca Scamacca zbytečně dohrál souboj s domácím obráncem na polovině hřiště a může být rád, že za svůj šlapák neviděl žlutou kartu.
     
    62
    Gianluca Scamacca si tentokrát naběhl na oblouček za obranu soupeře, jenže při zpracování si pomohl rukou.
     
    61
    Hosté kombinovali na polovině Sampdorie, jenže přihrávka na Scamaccu byla příliš prudká a Bartosz Bereszyński míč bez problémů odehrál do autu.
     
    60
    Také Jakub Jankto se v derby zapíše na seznam hříšníků.
     
    60
    Je za námi hodina hry a zatím sledujeme typické janovské derby plné ostrých zákroků. Dění na hřišti doslova připomíná válku.
     
    59
    Zadáci Janova se vytáhli vysoko na polovinu soupeře. Hráči domácí Sampdoria však pokračují v pečlivé defenzivě a nenechávají hosty zakončovat.
     
    58
    Bartosz Bereszyński dirigoval akci domácího celku na pravé straně. Polský obránce našel Mortena Thorsbyho, jehož pobídku zastavil obránce.
     
    57
    Jakub Jankto poslal z levé strany krásný centr do prostoru, kam spěchali hned dva hráči v modrém. Na poslední chvíli ve skluzu zasáhl Miha Zajc.
     
    56
    Lorenzo Tonelli se prohnal na hranici velkého vápna, kde v souboji poslal k zemi svého strážce. Sudí souboj viděl a ihned odpískal faul.
     
    55
    Domenico Criscito vhazoval na levé straně hrací plochy. Fotbalisté domácí Sampdorie si ale dali dobrý pozor a skvěle pokryli všechny soupeře.
     
    54
    Emil Audero si dal pozor na přihrávku za obranu domácího celku a bez problémů nakopl míč na polovinu soupeře. I po změně stran pokračuje bojovný duel.
     
    53
    Sampdoria zahrávala rohový kop. Centrovaný míč obránce srazil pouze nad hlavu a na druhý pokus jej musel do bezpečí vyboxovat až brankář.
     
    52
    Bartosz Bereszyński dostal krásnou přirhávku do běhu na pravé straně hrací plochy, odkud odcentroval na hranici vápna, ale obránce Cristián Zapata míč odehrál do autu.
     
    51
    Domenico Criscito dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, kde měl moře volného prostoru, jenže ten nedokázal využít. Domácí obrana se rychle vrátila.
     
    50
    Jakub Jankto dostal přihrávku na levou stranu, kde se snažil uvolnil, ale napadající Davide Biraschi jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    49
    Další akci domácího celku zastavuje útočný faul. Nedovoleným způsoben si počínal Gastón Ramírez, který zatáhl za dres jednoho ze soupeřů.
     
    48
    Morten Thorsby se na polovině hřiště dostal k volnému míči, narazil si s Ekdalem, jenže následně nedokázal přesně odcentrovat.
     
    47
    Sampdoria rozehrávala další rohový kop. Jeho exekuce se ujal Gastón Ramírez, jehož nadýchaný centr prolétl velkým vápnem bez teče.
     
    46
    Janov obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Zdá se, že ani jeden z trenérů během poločasové přestávky nesáhl ke změně.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali zajímavou podívanou. Po opatrném úvodu se krásnou brankou prosadil český záložník Jakub Jankto! Na jeho zásah však rychle odpověděl hostující Gianluca Scamacca. Následně tempo hry velmi rychle opadlo a během první půle už další nebezpečná akce nepřišla.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Další útočnou akci hostujícího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si nepohlídal Gianluca Scamacca. Ofsajd!
     
    44
    Mattia Perin se znovu zapojil do rozehrávky svého mužstva. Jeho nákop přiletěl na levou stranu, kde nebyl nikdo v dresu hostujícího celku.
     
    43
    Obrana domácího celku se dostala na polovinu soupeře, nicméně nikdo v modrém dresu nyní zrovna nehýří aktivitou. Janov brání s přehledem.
     
    42
    Po dalším ostrém souboji na polovině hřiště musel rozhodčí klidnit rozvášněné kohouty. Fotbalisté domácího celku nakonec budou rozehrávat.
     
    41
    Janov zahrával rohový kop. Nadýchaný centr se snesl na značku pokutového kopu, kde znovu zasáhla obrana domácího mužstva.
     
    40
    Bartosz Bereszyński zbytečně upadl na levé straně a nabídl hostům zajímavou šanci pro protiútok. Do zakončení zpoza velkého vápna se dostal Edoardo Goldaniga, jehož ránu tečoval Jošida na roh.
     
    39
    Další žlutá karta na straně domácích! Za faul na polovině hřiště ji dostává Ekdal.
     
    38
    Morten Thorsby se po centru od rohového praporku dostal k hlavičce, jenže jeho pokus prosvištěl kolem levé tyče hostující branky.
     
    37
    Tommaso Augello dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, kde se krásnou kličkou zbavil obránce, jenže jeho centr další zadák srazil na roh.
     
    35
    Gianluca Scamacca poslal přihrávku na levou stranu, odkud do pokutového území přiletěl nadýchaný centr, ale Emil Audero si hravě došel pro míč.
     
    34
    Janov se dostal na polovinu soupeře, nicméně nikdo v tmavém dresu se zatím neodhodlal k zakončení. Domácí Sampdoria brání v pevném bloku.
     
    33
    Tommaso Augello odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže nikdo v modrém dresu se k hlavičce nedostal. Obrana Janova se rychle vrátila.
     
    32
    Tommaso Augello poslal prudkou přihrávku na levou stranu, kam si naběhl Jakub Jankto, ale český záložník byl tentokrát těsně bráněn.
     
    31
    Emil Audero se musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Brankář domácích nakopl míč na polovinu soupeře, kde neoslovil nikoho ze spoluhráčů.
     
    30
    Thorsby po třiceti minutách dojel soupeře ostrým skluzem a vidí žlutou kartu.
    29. Gianluca SCAMACCA - 1:1
     
    29
    Janov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté na odpověď nemuseli čekat vůbec dlouho! První centr do vápna sice domácí obrana odvrátila, ale míč se do šestnáctky rychle vrátil a GIANLUCA SCAMACCA z otočky napálil míč k zadní tyči!
     
    28
    Po dalším rohovém kopu už mohlo být vyrovnáno! K hlavičce se v pokutovém území protlačil Cristián Zapata, ale Emil Audero jeho pokus fantasticky vyrazil!
     
    27
    Domenico Criscito kouzlil s míčem u nohy na levé straně hrací plochy, odkud vyslal přízemní centr do velkého vápna, jenže domácí obrana pobídku srazila na roh.
     
    26
    Hosté se vydali vpřed s pokusem o rychlou odpověď. Nadýchaný centr z pravé strany sice přiletěl na malé vápno, ale Jošida míč s přehledem odhlavičkoval.
    24. Jakub JANKTO - 1:0
     
    24
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Domácí Sampdoria se dostává v derby do vedení! Český záložník JAKUB JANKTO si od pravé pomezní čáry krásně navedl míč na hranici velkého vápna a parádní střelou levačkou otevřel skóre!
     
    23
    Maja Jošida znovu předvedl fantastickou poziční hru a nepustil míč do pokutového území. Japonský fotbalista s přehledem odkopl míč do bezpečí.
     
    22
    Tommaso Augello neprocedil přihrávku mezi obránce hostujícího celku. Janov se tak může po delší době na delší časový úsek usadit na polovině soupeře.
     
    21
    Tommaso Augello dostal přihrávku na levou stranu, odkud posunul míč na rozběhnutého Ekdala, jenže ten už nestačil přesně odcentrovat.
     
    20
    Morten Thorsby získal odražený míč ve středu hrací plochy, odkud přenesl hru na pravé křídlo. Jeho pobídka se stala snadnou kořistí pro Criscita.
     
    19
    Maja Jošida si dal pozor na nákop na hranici velkého vápna a před napadajícím Pandevem odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    18
    Žlutou kartu dostává Edoardo Goldaniga (Janov CFC).
     
    17
    Davide Biraschi potáhl míč vpřed po pravém křídle, jenže si jej předkopl daleko před sebe a celou akci hasil nedovoleným zákrokem.
     
    16
    Bartosz Bereszyński vybojoval odražený míč na levé straně hrací plochy a pomohl si zpětnou přihrávkou. Sampdoria zatím hraje pozorně.
     
    15
    Tommaso Augello se zpoza hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže jeho dělovka levačkou skončila vysoko nad břevnem.
     
    14
    Sampdoria skvěle napadala rozehrávku soupeře na jeho polovině. K míči se dostal Morten Thorsby, ale podle rozhodčího si pomohl faulem.
     
    13
    Jakub Jankto skvěle předskočil statického soupeře, získal pro domácí celek míč a vymyslel průnikovou přihrávku do velkého vápna. Fabio Quagliarella se za jeho pobídkou vůbec nerozběhl.
     
    12
    Mattia Perin si zakřičel na spoluhráče z obrany, vyrazil ven z branky a na malém vápně schoval do rukavic nepřesný centr z levé strany.
     
    11
    Domácí celek zahrával další rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde kraloval dobře postavený obránce, který míč odehrál ven ze šestnáctky.
     
    10
    Sampdoria se tlačí do pokutového území. Fabio Quagliarella se dokonce natáhl po prudkém centru z pravé strany, ale hlavou poslal míč jen do rukavic brankáře.
     
    9
    Tommaso Augello dostal moře prostoru na levé straně hrací plochy, odkud odcentroval do pokutového území, jenže neoslovil nikoho ze spoluhráčů.
     
    8
    Mattia Perin se musel zapojit do rozehrávky hostujícího celku. Brankář Janova rozehrál na pravou stranu a hosté se postupně tlačí vpřed.
     
    7
    Tommaso Augello dostal přihrávku na levou stranu, odkud nakopl míč na polovinu soupeře. Fotbalisté Janova zatím hrají pozorně.
     
    6
    Fabio Quagliarella dohrál na polovině hřiště jednoho ze soupeřů a dostává žlutou kartu.
     
    6
    Goran Pandev si naběhl na přihrávku do blízkosti velkého vápna a pohotově se opřel do střely levačkou. Jeho dělovka však prolétla kolem levé tyčky.
     
    5
    Hned od úvodních minut dnešního souboje je vidět, že se jedná o janovské derby. Z hlavní tribuny přiletěla na trávník dýmovnice.
     
    4
    Tommaso Augello vhazoval na levé straně hrací plochy. Jeho pobídka přiletěla za obranu Janova, jenže tam si nenaběhl nikdo v modrém dresu.
     
    3
    Lukas Lerager dostal prudkou přihrávku na střed hrací plochy, kde se krásně otočil kolem obránce, ale přenesení hry na křídlo se mu vůbec nepovedlo.
     
    2
    Gianluca Scamacca si naběhl na přihrávku na polovinu hřiště, kde ustál souboj s domácím stoperem a dokázal rozehrát na levou stranu.
     
    1
    Domácí Sampdoria obstarala výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale akce skončila nepřesnou přihrávkou na levou stranu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Sampdoria bude hrát v modrém, zatímco Janov oblékne červenočernou sadu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Jošida, Tonelli, Augello – Jankto, Ekdal, Thorsby, Damsgaard – G. Ramírez, Quagliarella.
    Náhradníci: Letica, N. Ravaglia – A. Ferrari, Verre, Regini, K. Baldé, Askildsen, La Gumina, Colley, Adrien Silva, Candreva, Léris.

    Janov CFC: Perin – Biraschi, Goldaniga, C. Zapata, Criscito – Rovella, Badelj, Lerager – Zajc, Pandev – Scamacca.
    Náhradníci: Paleari, Marchetti – Pjaca, Parigini, Bani, Melegoni, Ghiglione, Pellegrini, Destro, Radovanović, A. Masiello, Behrami.

    Rozhodčí: La Penna – Giovanne, Lo Cicero.
     
    UC Sampdoria

    Sampdoria odehrála plný počet utkání, tedy pět. V těch nasbírala devět bodů, a tak jí patři v současné tabulce sedmá pozice. Domácí fotbalisté mají průměr dvou vstřelených branek v zápase, celkem jich tedy dali deset. Na druhou stranu jich osm inkasovali, to je číslo, které by se rozhodně dalo zlepšit. Sampdoria zatím zvítězila třikrát, když přehrála Fiorentinu 2:1, Lazio 3:0 a v posledním zápase také Atalantu 3:1.
     
    Janov CFC

    Janov má zatím z důvodu karantény odehrány čtyři zápasy, zatímco drtivá většina ostatních týmů jich má na svém kontě pět. Získal v nich čtyři body, což v současné době stačí na patnácté místo. Hostující fotbalisté zatím mají problémy v obranné fázi, jelikož inkasovali už devět branek, zatímco sami dali čtyři. Janov si připsal výhru hned v prvním zápase, když přehrál Crotone 4:1. Následně vysoko padl s Neapolí 0:6 a remizoval s Veronou 0:0. V posledním utkání nestačil na svém hřiště na Inter Milán 0:2.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci Serie A! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Sampdorií a Janovem. Výkop je naplánován na 20:45 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 24. Jankto (G. Ramírez) – 29. Scamacca

    Karty:   6. Quagliarella (SMD), 30. Thorsby (SMD), 39. Ekdal (SMD), 60. Jankto (SMD) – 18. Goldaniga (JAN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 18:12.
    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Jošida, Tonelli, Augello – Jankto (85. Léris), Ekdal (66. Adrien Silva), Thorsby, Damsgaard (75. Candreva) – G. Ramírez (66. Verre), Quagliarella (66. K. Baldé).
    Náhradníci: Letica, N. Ravaglia – A. Ferrari, Verre, Regini, K. Baldé, Askildsen, La Gumina, Colley, Adrien Silva, Candreva, Léris.

    Janov CFC: Perin – Biraschi, Goldaniga, C. Zapata, Criscito (77. Pellegrini) – Rovella, Badelj (74. Behrami), Lerager (87. Radovanović) – Zajc (87. Melegoni), Pandev – Scamacca (74. Pjaca).
    Náhradníci: Paleari, Marchetti – Pjaca, Parigini, Bani, Melegoni, Ghiglione, Pellegrini, Destro, Radovanović, A. Masiello, Behrami.

    Rozhodčí: La Penna – Giovanne, Lo Cicero
    bahis siteleri