Udinese – AC Milán 1:2 (kon.) | Spezia – Juventus 1:4 (kon.) | Turín – Lazio 3:4 (kon.)
AS Řím – Fiorentina 2:0 (kon.) | Neapol – Sassuolo 0:2 (kon.) | Sampdoria – Janov 1:1 (kon.)
konec
Udinese Calcio
1:2 (0:1)
AC Milán
Neděle 01.11.2020, 12:30 • Dacia Arena, Udine • Italská Serie A • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    83. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 1:2
     
    83
    AC Milán právě vstřelil branku!
    AC Milán se díky gólu hrající legendy vrací zpět do vedení a byla to opravdu nádhera! Centrovaný míč srazil Rodrigo Becao jen nad sebe, z čehož vznikla dost těžká pozice pro ZLATANA IBRAHIMOVIĆE. Ten se toho však nezalekl, šel do nůžek, ze kterých vyplynulo zakončení, které mířilo přesně k pravé tyči. Juan Musso se jen ohlížel.
    48. Rodrigo de Paul - 1:1
     
    48
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Domácí zničehonic srovnávají stav a začínáme od nuly! RODRIGO DE PAUL tvrdě vypálil k levé tyči, a i když Gianluigi Donnarumma odhadl směr střely, proti rychlému míči nestíhal zasáhnout.
    18. Franck KESSIÉ - 0:1
     
    18
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Milán nic neponechává náhodě a po kostrbatém začátku se dostává ještě docela brzo do vedení! Zlatan Ibrahimović dostal výborný vzdušný pas za obranu, míč si následně chvíli podržel a po zemi ho vrátil do středu na FRANCKA KESSIÉHO, který nádhernou technickou střelou k pravé tyči překonal Juana Mussa. Branku posvětilo i video. Asistence: Zlatan Ibrahimović.

    Lukáš Mihal

    Branky: 48. de Paul (pen.) – 18. Kessié (Ibrahimović), 83. Ibrahimović

    Karty:   24. Becao (UDI), 39. Arslan (UDI) – 13. Hernández (ACM), 49. G. Donnarumma (ACM)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:12.
    Udinese Calcio: Musso – Stryger Larsen (82. Bonifazi), De Maio, Becao, Samir – de Paul (C), Arslan (63. Makengo), Pereyra (82. Forestieri) – Deulofeu (71. Ouwejan), Okaka (71. Lasagna), Pussetto.
    Náhradníci: Gasparini, Scuffet – Molina, Forestieri, Lasagna, Ouwejan, Zeegelaar, Nestorovski, ter Avest, Makengo, Nuytinck, Bonifazi.

    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria (71. Dalot), Kjaer, A. Romagnoli (C), Hernández – Binnásir (57. Tonali), Kessié – Saelemaekers (57. B. Díaz), Çalhanoğlu (89. Krunić), Leao (71. Rebić) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Antonio Donnarumma, Tătăruşanu – Duarte, Krunić, Rebić, Kalulu, Hauge, Tonali, Conti, Dalot, B. Díaz, Maldini.

    Rozhodčí: Di Bello – Longo, Cecconi
    bahis siteleri