Hoffenheim – Union Berlín 1:3 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
1:3 (0:0)
1. FC Union Berlín
Pondělí 02.11.2020, 20:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:41:24)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 19:13.
     
    Union Berlín se díky vítězství vyhoupl na pátou pozici. Hoffenheim spadl za dnešního soupeře a momentálně je až dvanáctý.
     
    Dohrávka 6. kola německé Bundesligy přinesla velké překvapení. Hoffenheim nepotvrdil roli favorita a na domácím stadiónu prohrál s nováčkem soutěže, Unionem Berlín, 1:3. Klíčovým momentem střetnutí byla 58. minuta, kdy Robert Skov dostal za svůj faul červenou kartu a navíc způsobil penaltu, kterou Max Kruse bezpečně proměnil. Domácí sice dokázali vyrovnat, když se v 80. minutě po pěkné akci trefil Munas Dabbur, avšak svěřenci kouče Fischera bleskově odpověděli, po krásném pasu Kruseho střídající Joel Pohjanpalo i s notnou dávkou štěstí poslal balón za Baumanna. V poslední minutě ještě hosté zpečetili vítězství a zisk tří bodů, při přečíslení dva na gólmana uklidil míč do prázdné brány Cedric Teuchert.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    V závěrečných vteřinách hosté přidávají ještě třetí zásah. Hoffenheim vrhl všechny síly do útoku, což potrestal Kruse, jenž si počkal na vlastní polovině na nákop spoluhráče a pak společně se CEDRICEM TEUCHERTEM postupovali dva na Baumanna. Kruse se zachoval nesobecky a nahrál Teuchertovi před prázdnou bránu, třiadvacetiletý forward nemohl minout.
     
    90+3
    Robin Knoche v poslední chvíli zabral a zabránil Adamjanovi možná v gólovém zakončení. Stoper zatlačil na soka a pokus navíc zblokoval přesně do rukavic Lutheho.
     
    90+2
    Zprava dostal volný prostor na centr Sebastian Rudy. na hranici penalty našel čerstvého Mijata Gaćinoviće, zakončení prosvištělo nad břevnem.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90
    Za faul na polovině hřiště je potrestán domácí středopolař Christoph Baumgartner. Skluzujícímu Friedrichovi přišlápl pravý kotník.
     
    89
    Ale byl to znovu Pohjanpalo, jenž měl na kopačce rozhodnutí. Sám před Baumannem volil zakončení po levé straně, gólu zabránila branková konstrukce.
     
    88
    A jsme tam, kde jsme byli před pár minutami. Hoffenheim se z vyrovnání příliš dlouho neradoval, ve zbývajícím čase zase musí vrhnout všechny síly do útoku.
     
    87
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Sebastian Griesbeck, přichází Marius Bülter.
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Julian Ryerson, přichází Niko Gießelmann.
     
    85
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Tak to je odpověď, jak se sluší a patří! Max Kruse vyslal fantastickou šestnáctku napříč šestnáctkou přesně k nohám JOELA POHJANPALA, který netrefil míč úplně ideálně, avšak letící Baumann si jej nakonec sám srazil do brány.
     
    83
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Christian Gentner, přichází Cedric Teuchert.
     
    82
    Munas Dabbur vyrovnal a trenér Hoeness ho za odměnu stáhl ze hry. Toto střídání je samozřejmě pochopitelné, Hoffenheim vyrovnal a vzhledem k faktu, že hraje o deseti, kouč potřebuje vyztužit zadní řady.
     
    81
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Florian Grillitsch, přichází João Klauss.
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Munas Dabbur, přichází Mijat Gaćinović.
     
    80
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Dlouho se k tomu schylovalo, domácí vyrovnávají! Union je potrestán za betonování ve vlastní šestnáctce. Po kombinaci střídajících hráčů Baumgartnera a Adamjana se k k balónu dostal MUNAS DABBUR, jenž udělal kličku dvojici obránců a podél hlavy Lutheho poslal míč do sítě!
     
    80
    Centr mířil na zadní tyč, kam nabíhal Kevin Vogt. V poslední chvíli dokázal balón přizvednout nad hlavu stopera Marvin Friedrich.

    Milan Huppert

    Branky: 80. Dabbur (Adamjan) – 60. M. Kruse (pen.), 85. Pohjanpalo (M. Kruse), 90+4. Teuchert (M. Kruse)

    Karty:   90. Baumgartner (HOF) – 63. Luthe (UNB), 71. Griesbeck (UNB)   58. Skov (HOF)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 19:13.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – S. Posch (34. Skov), Vogt, Akpoguma, R. Sessegnon – Rudy, Samassékou, Grillitsch (81. Klauss) – Geiger (62. Baumgartner) – Dabbur (81. Gaćinović), Belfodil (62. Adamjan).
    Náhradníci: Pentke – Adamjan, Baumgartner, Bebou, Brenet, Gaćinović, Klauss, Nordtveit, Skov.

    1. FC Union Berlín: Luthe – Friedrich (C), Hübner, Knoche – Ryerson (87. Gießelmann), Andrich, Griesbeck (87. Bülter), Lenz – Gentner (83. Teuchert) – Awoniyi (77. Pohjanpalo), M. Kruse.
    Náhradníci: Moser – Becker, Bülter, Endo, Gießelmann, Gogia, Maciejewski, Pohjanpalo, Teuchert.

    Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Schüller
    bahis siteleri