Barys – Riga 3:0 (kon.) | Soči – Jokerit 4:5 (po pr.)
po prodl.
HK Soči
4:5 (0:0, 2:0, 2:4 - 0:1)
Jokerit Helsinky
Úterý 03.11.2020, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:31
    Rozhodčí ještě celou situaci zkoumají na videu.
    60:31 Brian O'NEILL - 4:5
     
    60:31
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Mělo by být rozhodnuto. Hosté se dostali rychle do útoku. Peter Regin našel BRIANA O´NEILA, který si puk natáhl na střed a pálil přesně do branky. Potíž pro hosty je, že v tu chvíli Regin podrazil brankáře. Asistence: Peter Regin.
    59:38 Daniil MIROMANOV - 4:4
     
    59:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen domácí vyrovnávají pák vteřin před koncem. Nahrávku za branku dostal domácí Malte Strömwall, který následně zpoza branky výbornou nahrávkou našel DANIILA MIROMANOVA a ten propálil vše, co mu stálo v cestě a vyrovnal. Asistence: Malte Strömwall, Nikita Točickij.
     
    58:32
    Hosté vyhráli buly a David Sklenička to zkoušel přímo na branku, je z toho pouze zakázané uvolnění.
    52:41 Jordan SCHROEDER - 3:4
     
    52:41
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí tým pokračuje v bídném výkonu i nadále. Po nevyužité přesilovce jde jeho soupeř do vedení. Po strašné rozehrávce domácích se puku zmocnil Henrik Haapala, který hned našel na pravém křídle JORDANA SCHROEDERA, který puk poslal přesně na zadní tyčku. Asistence: Henrik Haapala.
     
    52:02
    Daniil Miromanov dostal puk na vrchol přesilovkové kombinace a jeho důrazná střela mířila pouze na střed branky, kde Kalninš byl.
     
    50:26
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Peter Regin – 2 min., sekání).
    49:47 Veli-Matti SAVINAINEN - 3:3
     
    49:47
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Na středu útočného pásma se uvolnil hostující Henrik Haapala a nahodil před branku, kde šikovně puk tečoval VELI-MATTI SAVINAINEN mimo dosah brankáře a hosté tak vyrovnávají stav zápasu během půlminuty. Asistence: Henrik Haapala.
    49:19 Jakub KREJČÍK - 3:2
     
    49:19
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě rozhodně nevzdali. Česká spolupráce na modré čáře, kdy David Sklenička nahrál Jakubu Krejčíkovi, který okamžitě pálil na branku a jeho pokus zaplul do horního rohu. Asistence: David Sklenička.
    43:51 Nikita TOČICKIJ - 3:1
     
    43:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči si vrací dvoubrankové vedení. Daniil Miromanov nahrál podél modré čáry na Olega Pogorišnyjho, který okamžitě nahazoval puk na branku. Janis Kalninš puk pouze vyrazil před sebe, kde byl připravený NIKITA TOČICKIJ, jež okamžitě puk dorazil do branky. Asistence: Oleg Pogorišnyj, Daniil Miromanov.
    40:32 Nicklas JENSEN - 2:1
     
    40:32
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté hodně rychle snižují skóre dnešního zápasu. Brian O'Neill získal puk z rohu kluziště na chybujícím soupeři předložil ho křižnou nahrávkou pro NICKLASE JENSENA, který v klidu zakončil do odkryté klece. Asistence: Brian O'Neill.
     
    32:32
    O sebevědomé zakončení se nyní pokusil Aleksi Halme. Hostující útočník dostal puk za brankoviště a pokusil se o zakončení mezi nohama. Jeho odvážný pokus trefil brankáře do ramene.
    25:02 Sergej ŠMELJOV - 2:0
     
    25:02
    Soči právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita a domácí tým jde do dvoubrankového vedení. Jere Karjalainen nahrál v rohu na Nikitu Točickijho, který zavezl puk za branku a odtud našel přesnou nahrávkou před brankou SERGEJE ŠMELJOVA, jež z voleje mířil přesně do sítě. Asistence: Nikita Točickij, Jere Karjalainen.
     
    23:56
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nicklas Jensen.
    21:54 Jere KARJALAINEN - 1:0
     
    21:54
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení v dnešním utkání. Na modré čáře dostal puk na střelu Igor Ruděnkov a hned pálil na branku. Janis Kalninš puk nechytil a umožnil tak dorážku pro RAFAELA BATYRŠINA, který dokázal puk procedit do hostujícího brankáře. Asistence: Igor Ruděnkov.
     
    13:32
    Hosté se v oslabení dostali do úniku dva na jednoho. Brian O'Neill to vzal na sebe a pálil na zadní tyč. Joel Lassinantti jeho pokus v klidu vyrazil.
     
    12:40
    Na druhé straně pásma získal troch prostoru German Rubcov a mířil na zadní tyčku, kde Kalninš měl připravenou lapačku.
     
    11:57
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Veli-Matti Savinainen – 2 min., podrážení).
     
    09:53
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Točickij – 2 min., krosček).
     
    02:37
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nicklas Jensen.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 22. Batyršin (Ruděnkov, Rundblad), 26. Šmeljov (Točickij, Karjalainen), 44. Točickij (Pogorišnyj, Miromanov), 60. Miromanov (Strömwall, Točickij) – 41. Nicklas Jensen (O'Neill), 50. J. Krejčík (D. Sklenička), 50. Savinainen (Haapala), 53. Schroeder (Haapala), 61. O'Neill (Regin)


    HK Soči: Lassinantti (Treťjak) – Pogorišnyj, Miromanov, J. Alexandrov, Soljannikov (A), Batyršin, Rundblad (C), Miščenko – Šmeljov (A), Točickij, Strömwall – Ruděnkov, Rubcov, Karjalainen – Garajev, Apalkov, Ogirčuk – Kazakov, Kolgotin, N. Kvartalnov – A. Galimov.
    Jokerit Helsinky: Kalninš (Jukuri) – Pudas, Lööv, A. Grant (C), Kivistö, D. Sklenička (A), J. Krejčík, Friman – O'Neill (A), Regin, Savinainen – Nicklas Jensen, Schroeder, Haapala – Halme, Pihlström, Junttila – Hirvonen.
    bahis siteleri