Nitra – HC Slovan 4:5 (kon.)
konec
HK Nitra
4:5 (2:4, 2:0, 0:1)
HC SLOVAN Bratislava
sk Středa 04.11.2020, 17:30Kaufland Super Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovan Bratislava vyhráva toto stretnutie. V tretine tretine hostia predviedli skvelý výkon hlavne v defenzíve, Nitra sa nevedela dostať cez pozornú defenzívu. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (19:51:37)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Nitra predviedla veľký tlak v bránkovisku súpera. Počas posledných sekúnd tam bolo niekoľko striel a dorážok zblízka, puk sa za Makarova nedostal.
     
    59:41
    Andrej Kollár si naviezol puk pred bránkovisko, vo veľkej šanci minul priestor troch žrdí.
     
    59:23
    Slovan dostal puk do útočného pásma, strela od mantinelu do prázdnej bránky skončila na Švarnom.
     
    59:09
    Oddychový čas Nitry.
     
    59:09
    Cam Lee to skúsil cez celé ihrisko do prázdnej bránky, minul ju. Zakázané uvoľnenie Slovana.
     
    58:55
    Adam Nagy smeruje na striedačku, Nitra hrá so 6 hráčmi.
     
    58:36
    Ranford naviezol puk do útočného pásma, na ľavom kruhu prihral za seba a Kytnár to skúsil švihom. Brankár Nagy na situáciu videl, takže zasiahol.
     
    57:49
    Ivan Švarný dobre nahodil puk, Holešinský ho nedokázal tečovať na bránku Makarova, ktorý ostal bez zákroku.
     
    57:15
    Bačík nepríjemne nahadzoval, Nagy puk zrazil späť do hry. Ranford prihral medzi kruhy, ale Tomáš Zigo v páde zakončoval vedľa.
     
    56:39
    Zakázané uvoľnenie Nitry.
     
    55:58
    Slovan je v týchto chvíľach veľmi aktívny. Avšak, výborne zahral aj mladý Adam Sýkora a dostal puk aj s Leeom do stredného pásma.
     
    54:59
    Tentoraz to skúšal Buček, jeho individuálnu akciu dobrou prácou hokejkou zastavil Socha.
     
    54:09
    Marián Studenič sa veľmi pekne individuálne dostal pred bránku súpera, lenže Knižka jeho prihrávku na voľného Kytnára skvele zablokoval.
     
    53:19
    Andrej Meszároš poslal tvrdú ranu od modrej, tesne minul bránku. Nasledovalo nahodenie, to si Nagy postrážil.
     
    52:05
    Kanadský útočník O´Donnell sa pekne dostal od mantinelu k strele z kruhu. Pokus k bližšej žrdi dokázal zastaviť gólman Adam Nagy.
     
    51:34
    Nitra sa v týchto a posledných momentoch nedostáva pred bránku Makarova. Ani teraz domáci hráči neprešli cez modrú čiaru.
     
    50:33
    Meszárošova strela od modrej čiary bola zablokovaná. K puku sa ešte dostal Urbánek, no nedokázal ho nasmerovať na bránku Nagya.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 11. A. Kollár (Holešinský, Š. Nemec), 13. Molnár (M. Tvrdoň, M. Slovák), 30. O. Stümpel (Švarný), 32. Pätoprstý (Škvarek, J. Minárik) – 6. Kytnár (Studenič), 9. Ranford (Kytnár, Štajnoch), 12. Sersen (Bačík), 13. Štajnoch (Studenič, Kytnár), 49. D. Jendek (Bačík, Buček)


    HK Nitra: A. Nagy (Cowley) – Bodák, Mezei, Š. Nemec, Švarný, Vitaloš, Knižka, Socha – O. Molnár, M. Slovák, M. Tvrdoň – Žitný, A. Kollár, Holešinský – A. Sýkora, M. Šramaty, O. Stümpel – Škvarek, J. Minárik, Pätoprstý – Zöld
    HC SLOVAN Bratislava: Makarov (Durný) – Bačík, Sersen, Štajnoch, Meszároš, Valach, Lee, Maier, Beňo – Urbánek, Zigo, Buček – Studenič, Kytnár, Ranford – O´Donnell, Bortňák, B. Rapáč – Kundrik, S. Petráš, D. Jendek
    bahis siteleri