Česko – Švédsko cz 3:1 (kon.) | Rusko – Finsko 6:2 (kon.)
konec
Česko
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Švédsko
Čtvrtek 05.11.2020, 13:30 • Helsinki Hartwall-Areena • Euro Hockey Tour
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:58:53)
     
    Střely na branku: 24 – 20!
     
    Je konec! Premiéra Filipa Pešána v roli hlavního trenéra A-týmu je úspěšná a Češi berou z tohoto zápasu tři body za vítězství 3:1! Švédsko sice ještě zdramatizovalo utkání, když se brzy po začátku třetiny trefil Max Friberg. Hokejisté Tre kronor poté měli tlak v útočném pásmu, avšak další branky se již nedočkali. Češi berou tři body do tabulky EHT, ideální start do nové sezóny!
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Hokejisté ve žlutých dresech se nemohou dostat do gólové pozice a dnešní utkání prohrají! Švédsko si muselo pro kotouč dojet až do svého obranného pásma.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:47
    Švédsko vyhrálo vhazování v útočném pásmu a Jonathan Dahlén pálil od modré. Jeho ránu ale Patrik Bartošák dobře viděl a má ji ve své lapačce.
     
    58:42
    Oddechový čas pro Česko.
     
    58:39
    Český hráč to zkusil pokusem přes celé hřiště. Lukáš Klok ovšem prázdnou branku netrefil, a tak se českému týmu píská jen zakázané uvolnění.
     
    58:19
    K vidění byla velmi povedená rána od modré, ale dobrý zákrok si připsal Mozík, který tuto ránu brusli vyrazil do bezpečí. Švédsko má ale obrovský tlak!
     
    57:55
    Andrej Nestrašil nyní vyvezl puk do středního pásma. Nakonec byl ještě rozhozen obráncem, a tak nemohl jít až do branky, Česko ale stihlo vystřídat.
     
    57:23
    Hokejisté ve žlutých dresech absolutně nemají co ztratit, a tak hrají se šesti hráči v poli. Jsou usazení v útočném pásmu, ale Češi zatím brání skvěle.
     
    57:07
    Švédsko hraje bez gólmana!
    56:26 Ordošův průnik si Rubin pohlídal
     
    56:26
    Mohlo být rozhodnuto! Jan Ordoš se hnal sám do zakončení, když byl atakován rovnou dvěma soupeři. Nejspíše byl dokonce faulován, přesto dokázal zakončit, ale Niklas Rubin kotouč vyrazil vyrážečkou!
     
    55:46
    Radek Koblížek odváděl dobrou práci v útočném pásmu, kde ušetřil několik cenných sekund u mantinelu. Třetí formace dnes hraje opravdu moc dobře.
     
    55:21
    Švédové se hnali do zakončení při akci dva na jednoho. Nakonec jsme viděli rovnou střelu na branku, kterou Patrik Bartošák bez problémů vyrazil.
     
    54:53
    Jakub Galvas vyslal dobrou ránu od modré, ale ta byla přece jen o něco vyšší. Niklas Rubin na jeho střelu reagoval sice později, ale puk šel nad horní tyčku.
     
    54:28
    Do konce utkání nám chybí posledních pět a půl minuty a Švédsko nadále prohrává o dvě branky. Čas mu rychle utíká, navíc zahrálo jen na zakázané uvolnění.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 17. Hronek (A. Nestrašil, H. Zohorna), 19. H. Zohorna (A. Nestrašil, Hronek), 27. J. Galvas (Š. Stránský, Myšák) – 42. Friberg (Wedin, Wingerli)


    Česko: Bartošák (Hrachovina) – Jeřábek (A), J. Galvas, Mozík, Klok, Hronek (A), Moravčík, Kubíček – H. Zohorna, T. Zohorna (C), A. Nestrašil – Lenc, O. Roman, Ordoš – Koblížek, Špaček, Smejkal – Myšák, Červený, Š. Stránský – Pytlík.
    Švédsko: Rubin (Ersson) – Nyberg, Sellgren, Hansson, Norlinder, Backström, Ollas Mattsson – Lindqvist, Nilsson, Dahlén – Zaar, L. Andersson (C), Bristedt – Berggren, Wingerli, Wedin – Friberg (A), Ölund, Sylvegard (A).

    Rozhodčí: Brander, Brännare – Pekkala, Thomann
    bahis siteleri