Chabarovsk – Omsk 2:3 (kon.) | Novosibirsk – N.Novgorod 3:1 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 1:2 (2:3 po s.n.)
konec
Amur Chabarovsk
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Avangard Omsk
Úterý 17.11.2020, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Alexandr GORŠKOV - 2:3
     
    59:05
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tu máme pořádné drama! Amur se totiž dostal k drtivému tlaku, při kterém jsme sledovali nahrávku do předbrankového prostoru, kde se povedlo do kotouče na zadní tyči vložit hokejku ALEXANDRU GORŠKOVOVI, jenž měl před sebou prázdnou hostující branku! Domácí tak skórovali v přesilovce!
    Asistence: Hynek Zohorna, Tomáš Zohorna.
    36:29 Ville POKKA - 1:3
     
    36:29
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak to byla nesmírně nešťastná branka v podání domácích! Finský obránce VILLE POKKA to zkoušel nahozením z velkého úhlu, přičemž se mu dokonale povedlo překvapit brankáře Alikina, který si nedokázal ideálně prohlídat přední tyč, kde mu přes ruku propadl kotouč až za jeho záda.
    Asistence: Andrej Stas, Jiří Sekáč.
    23:49 Kirill SEMJONOV - 1:2
     
    23:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Krátce po skončení oslabení se Omsk poprvé v utkání dostává do vedení! Nahrávka o hrazení nakonec našla hokejku Chochlačova, který se s pukem dokázal dokonale otočit, načež našel před brankou KIRLLA SEMJONOVA, jehož pohotová rána zápěstím směřovala přesně nad lapačku brankáře Alikina.
    Asistence: Alexej Jemelin, Alexandr Chochlačov.
    10:26 Sergej TOLČINSKIJ - 1:1
     
    10:26
    Avangard právě vstřelil branku!
    Krátce po vhazování tu máme vyrovnávací branku Avangardu! Velice chytře to vyřešil Knight, který si u opačného kruhu všiml zcela osamoceného SERGEJE TOLČINSKIHO, jenž měl na zakončení celkem dost času. To nakonec směřovalo pod ruku brankáře Alikina, který rovněž inkasoval první branku.
    Asistence: Corban Knight.
    03:54 Tomáš ZOHORNA - 1:0
     
    03:54
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek tohoto zápasu se dostává do kýženého vedení! U pravého kruhu měl totiž napřaženo TOMÁŠ ZOHORNA, který to zkoušel střelou zápěstím, jenž celkem překvapivě skončila až za brankářem Bobkovem. Chabarovsk se tedy bleskově dostává do vedení, do konce zápasu ovšem zbývá ještě hodně času.
    Asistence: Hynek Zohorna, Dmitrij Lugin.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 4. T. Zohorna (H. Zohorna, Lugin), 60. Gorškov (H. Zohorna, T. Zohorna) – 11. Tolčinskij (Knight), 24. K. Semjonov (Jemelin, Chochlačov), 37. Pokka (Stas, Sekáč)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Korjagin, Mašín, V. Vasiljev, Sergijenko, Turbin (A), Kamalov, Zimin – V. Butuzov, Rasskazov (A), Polunin – Lugin, T. Zohorna (C), H. Zohorna – Gorškov, Pjanov, Zaseda – Michasjonok, Šarov, Archipov.
    Avangard Omsk: Bobkov (Dubrovsky (C)) – Jemelin, Šaripzjanov, Pokka, Běreglazov, Kaski, Gotovec, Čisťakov – Činachov, Knight, Tolčinskij – Jakupov, Zernov, Boucher – Chochlačov, K. Semjonov, Šumakov (A) – Sekáč (A), Stas, A. Potapov – Dědunov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Frano – Šalagil, Šišlo
    bahis siteleri