Nové Veselí – Lovosice 18:25 (kon.)
konec
TJ Sokol Nové Veselí
18:25 (8:12)
HK FCC Město Lovosice
Středa 25.11.2020, 15:05 • ZDT Aréna, Nové Veselí • Chance Extraliga mužů • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    60
    Poslední slovo ale má nakonec symbolicky Jan Kupa, který dlouhou dobu ve Veselí hrál. V souboji 1-v-1 si poradil s Parollym a sekundu před koncem ustanovuje konečný výsledek 18:25. (18:25)
    60
    Kocich po rychlém rozehrání proskočil mezi dvěma obránci a ještě kosmeticky upravuje. (18:24)
    60
    Hosté rozebrali obranu Sokola, Kovář poté na levém křídle využil zadovky od Boučka a ze šestky bez potíží překonal Šimovčeka. (17:24)
    59
    Halíček zakončuje další brejk, hosté však dohrávají v poměrně úsporném módu. (17:23)
    58
    Ptáčník se dostal kličkou až do úspěšného zakončení a stahuje na sedmigólový rozdíl. (16:23)
    57
    Další uspěchané zakončení Sokola vepředu, tentokrát od Parollyho. Nabídnutý protiútok pak úspěšně zakončil Kovář. (15:23)
    57
    Zourek trestá chybu při veselské rozehrávce a střelou z deseti metrů dává svůj první gól v zápase ve Veselí od té doby, co odtud odešel. (15:22)
     
    55
    Vyloučení v týmu HK FCC Město Lovosice (Karel Holubec). (15:21)
    55
    Halíček přidává v zápase svůj druhý zásah, tentokrát už zakončením z pravého křídla uspěl. (15:21)
    55
    Rozhodnuto je ale jenom o pár chvil později. Přihrávku do pivota zablokoval Malý a sám trefil na 35 metrů prázdnou kasu. (14:21)
     
    54
    Malý mohl dát na výhru hostí razítko, ale napálil jenom boční síť! V současnosti se nehraje, Halla totiž velmi ošklivě došlápl a jeho kotník bude zřejmě vyžadovat léčení. (14:20)
     
    53
    Sokol se dost možná připravil o jednu z posledních šancí, jak se vrátit do zápasu! Zakončení překřížení skončilo jenom v rukách hostujícího gólmana a Lovosice míří za výhrou. (14:20)
    52
    Troufám tvrdit, že je hotovo. Motl zkušeně zakončil, Lovci se trhají už na šest branek náskoku osm minut před koncem. Peter Kostka na střídačce Veselí ještě reaguje tajmem. (14:20)
     
    51
    A ani v něm neuspělo. Bartůněk nechal z křídla vyniknout dobře chytajícího Hrdličku. (14:19)
    49
    Halla to vzal na sebe, z devítky se kličkou dostal přes obránce a přesně umístěnou střelou k tyči nedal prostor Hrdličkovi na jakýkoliv zákrok. (14:19)
     
    49
    Malý šel do dalšího zakončení z pravého křídla, Šimovček tentokrát jeho pokus vysunutou nohou chytá a uklidňuje hru! (13:19)
     
    48
    Dodica lehce podrazil Motla, který se už probíjel do pivota na zakončení v rámci záběhu. Za tento zákrok dostává moldavský hráč dvě minuty. (13:19)
    47
    Hostům se povedlo dokonale sehrát kombinaci, na jejímž konci byl Bouček, který prošel z pravé spojky až na šestku a přesně trefil protější vingl. (13:19)
     
    46
    Halla dostal míč do střely z devítky, ale nevýrazným pokusem doprostřed branky jenom trefuje ruce připraveného Hrdličky! (13:18)
    46
    Severočechům to ale vůbec nevadí. Kylíšek navyšuje pohodlně už na pět branek náskoku a Sokol bere oddechový čas. Na zvrat již moc času nemá. (13:18)
     
    45
    Kupa nyní dvakrát selhal! Nejprve jeho pokus ze země vylapal Šimovček, aby pak o pár chvil později šel veselský odchovanec do dalšího protiútoku. Jenže trefil tyč, Šimovček na to dokázal reagovat a srazil míč mimo brankovou čáru! (13:17)
    44
    Nakonec z toho ale byla ztráta vlivem technické chyby a Dodica se vydal do brejku, který bez problémů zakončil přesně k tyčce. (13:17)
    42
    Melichar se po 42 minutách hry prosazuje. Rychlou rozehrávkou po gólu se dostal do otevřeného prostoru na pravé spojce a prostřelil Hrdličku. (12:17)
    42
    Gól vstřelil tým HK FCC Město Lovosice (Jaroslav Trkovský). (11:17)
     
    41
    Další zbytečná sekera na domácí straně. Kocich házel míč křížem na Melichara, který však nedokázal přihrávku zachytit a pustil míč za postranní čáru. (11:16)
    41
    Trkovský se rusákem protlačil přes Dodicu a ze šestky nedal Šimovčekovi šanci nijak reagovat. (11:16)
     
    40
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Nové Veselí (Martin Kocich). (11:15)
    39
    Malý neodmítl nabídnutý úhel na pravém křídle. I přes faul od Kocicha (za který přijde trest) úspěšně proměnil a Lovosice jdou zpět na čtyři branky plus. (11:15)
     
    38
    Halla měl na levém křídle tutovou šanci poté, co mu balon v brejku pustil Ptáčník. Ale Hrdlička skvěle chytá jeho střelu. Sice obličejem, ale na to se nikdo neptá. (11:14)
    37
    Halla úspěšně zavřel cestu Jonssonovi, donutil jej krokovat a následně hodil míč přímo do prázdné branky. Dobrá práce od slovenského juniorského reprezentanta. (11:14)
     
    37
    Za stažení Kocicha dostává Motl dvě minuty a domácí cítí šanci. (10:14)
    36
    Kocich to urval do střelecké pozice na sílu a v pádu dokázal překvapit Hrdličku, který zakončení evidentně nečekal. (10:14)
     
    36
    Jonsson nejprve neproměnil střelu přes blok ze střední spojky, odražený míč však poté zachytil Malý a šel do zakončení. Šimovček si ale připsal druhý úspěšný zákrok za sebou! (9:14)
     
    35
    Ptáčník tvrdě naremploval při bránění Boučka a po krátké poradě rozhodčích to má za dvě trestné minuty. (9:14)
    35
    Po čtyřech minutách zapisuje Sokol první gól v poločase, Filip Bartůněk dostal od Šimovčeka míč a úspěšně jej zakončil pod nohy Hrdličky. (9:14)
     
    34
    Kupa zastavil přihrávku od Melichara na Halíčka, navíc ještě úspěšně vyreklamoval teč domácího křídelníka. Hosté tak v útoku pokračují nadále. (8:14)
     
    33
    Halíček šel do druhého zakončení za sebou, tentokrát však branku vůbec netrefil! (8:14)
    33
    Tenhle gól Kupínovi na veselské půdě musí chutnat. Od Motla dostal krásný nához na střed, který jenom snadno doklepl do branky. (8:14)
     
    32
    Halíček dostal míč až do pravého křídla na zakončení, jeho pokus na bližší tyč ale Hrdlička vychytal! (8:13)
     
    32
    Jonsson nedovoleně stáhl na zem při bránění Kocicha, a proto dostává dvě minuty. (8:13)
    31
    Malý hned po půlminutě z pravého křídla úspěšně zakončil a vedení hostí je tak už pětibrankové. (8:13)
     
    30
    Hosté ještě zkoušli rychlé zakončení v posledních sekundách poločasu, ale obrana Veselí jim to nedovolila. Poločasový stav tak zůstane 8:12! (8:12)
    30
    Kocich se i přes vytlačení do křídla dokázal dostat k zakončení a Hrdličku překonal podél bližší tyče. (8:12)
    29
    Rychlá lajna na lovosické straně fungovala, Malý si mohl doběhnout v úhlu skoro až na osu hřiště. Nakonec zakončil „jenom“ ze spojky, na kvalitu to nemělo vliv. (7:12)
     
    29
    Štohanzl na pivotu stáhl k zemi Jonssona a dostává podruhé dvě minuty. Při příštím vyloučení je tak automaticky ze hry. (7:11)
     
    28
    Gregorovič z pivota v těžké pozici napálil jenom Hrdličkův bok! Severočeský gólman zatím předvádí skvělý výkon. (7:11)
     
    28
    Dodica úspěšně zastavil míč na Motla do úniku poté, co Kocich spáchal technickou chybu. Ty obecně provází celý dnešní zápas. (7:11)
    27
    A zase je na hostující straně lépe. Malý úspěšně zakončil rychlý útok z devíti metrů a třígólovou sérií si hosté budují opět náskok! (7:11)
    26
    Jonsson si vybojoval sedmimetrový hod, na který i sám šel. Tentokrát nešel do přetahu, nýbrž umístil pokus po ruce k tyči, Studený na něj nedosáhl. (7:10)
     
    25
    Jonsson nedodržel povinný odstup tří metrů v obraně po rozehrávce, a proto kasíruje žlutou kartu. (7:9)
    23
    Bouček na levé spojce přesně načasoval moment, kdy se před ním neposunula obrana. Proto šel do okamžitého zakončení a přidává svůj druhý gól v zápase. (7:9)
    23
    Hosté ledabyle ztratili míč v útoku, Ptáčník poté vyslal do protiútoku Filipa Bartůňka, který spolehlivě zakončil. Je to už jenom o branku a hosté berou oddechový čas! (7:8)
    21
    Dodica se protlačil do zakončení na pravé spojce kličkou přes dva hráče, Hrdlička na jeho střelu reagoval pozdě. (6:8)
     
    20
    Dodica v pasivitě úspěšně nezakončil a Hrdlička střílel přímo na prázdnou branku Veselí, ale i on se netrefil přesně mezi tři tyče! (5:8)
     
    19
    Trkovský se ale na levé spojce zbytečně unáhlil, šel do zakončení, ale také do průrazu. Veselí tak dostává míč. (5:8)
     
    19
    Štohanzl v obraně zezadu naremploval Stacha, taktéž jde na dvě minuty ven a Lovosice mají 1:20 6 na 4! (5:8)
     
    19
    Heřmanovský dostal v dohrávce do křídla pěkný úhel, ale trefuje jenom ruku Studeného ve veselské brance! (5:8)
     
    18
    Nepěkné momenty při obraně Sokola. Kocich odstrčil v bloku od sebe vyskakujícího Motla, který tvrdě dopadl na zem. Dostává tak dvě minuty a hosté zůstávají i nadále na balonu. (5:8)
    17
    Podruhé se to už Malému povedlo, Sokol poté zkouší v plném počtu taktéž variantu bez brankáře. (5:8)
     
    16
    Malý se po zadovce dostal do zakončení, ale na prudký míč do křídla nedosáhl. Studený se poté pokoušel trefit prázdnou klec, ale ustřelil se zhruba o šířku banneru, Hrdlička v pohodě kontroloval! (5:7)
    16
    Lovosice zkusily hru 7 na 6, jenže Dodica skvěle obral o míč Zourka a hodil jej do prázdné branky. (5:7)
    15
    Kocich sedmičku úspěšně proměnil a stahuje tak opět na třígólový rozdíl. (4:7)
     
    15
    Karel Holubec stáhl zezadu zakončujícího Gregoroviče z pivota, dostává tak dvě minuty a sedmička pro Veselí přichází záhy! (3:7)
    14
    Rychlé míče z ruky a Bouček se na pravé spojce odhodlal vystřelit. Jeho pokus na zem sice Studený čapl, ale od nohy se mu balon odrazil do kasy. (3:7)
    14
    Halíčkovi se na křídle otevřel prostor a Hrdličku mladý hráč překonal střelou na bližší tyč. (3:6)
    13
    Jonsson tradičně zakončil sedmičku přetahem na vzdálenější tyč. Lovosice zatím vládnou zápasu a vedou už o čtyři branky. (2:6)
     
    13
    Lovosice si došly pro sedmičku po faulu Dodicy na Motla, který šel na levém křídle do náskoku! (2:5)
    11
    Bouček ukázal zkušenosti, parádně přehrál z pravé spojky míč na Motla, který překonal Studeného z úhlu střelou podél hlavy. Veselí bere timeout! (2:5)
    9
    Čistý brejk Motla. Dodica neprotlačil míč do pivota na Gregoroviče a Stach vyslal do úniku legendu lovosické házené, která zavěsila přesně pod víko. (2:4)
    9
    Gól vstřelil tým HK FCC Město Lovosice (Jaroslav Trkovský). (2:3)
     
    8
    Dolejší má zatím brejky 1:2! Ze šestky zkoušel vyběhnutého gólmana přehodit, jenže Hrdlička má dva metry a lehce naivní pokus v pohodě sebral. (2:2)
     
    6
    Dodica se na hraně průrazu dostal do zakončení z pravého křídla, ale trefil pouze bližší tyč lovosické branky! (2:2)
     
    6
    Žlutá karta pro tým HK FCC Město Lovosice (Patrik Stach). (2:2)
    6
    Jonssonovu střelu přetahem dolů vytěsnil Studený a do dalšího běhu poslal Dolejšího, který napodruhé už Hrdličku překonal. (2:2)
     
    5
    Sokol se trápí především v koncovce! Tentokrát měl čistou šanci Melichar z devítky, jenže napálil jenom štangli Hrdličkovy kasy. Lovosice uklidňují hru. (1:2)
     
    4
    Žlutá karta pro tým HK FCC Město Lovosice (David Kylíšek). (1:2)
    4
    Ze zákroků hostujícího gólmana těžily Lovosice i podruhé! Tentokrát vylapal z pravé spojky střílejícího Dodicu a spustil rychlý přechod dopředu, který úspěšně zakončil Kylíšek. (1:2)
    3
    Napoprvé to Trkovskému nevyšlo, jenže Dolejší svůj protiútok po levém křídle napálil jenom do Hrdličky. Podruhé už byl talent loňského ročníku úspěšný a srovnává tak na 1:1. (1:1)
     
    2
    Kupa v pasivitě zkusil podstřel, který mu ale Studený před brankovou čárou dokázal zastavit! Poté letěl do brejku Štohanzl, krom skvělého zákroku Hrdličky se ale domácí pivot dopustil přešlapu. (1:0)
    1
    Záběh pravého křídla dokonale zmátl obranu Lovosic, Kocich si poté dostoupil na osm metrů a přesnou střelou poslal Sokol do vedení. (1:0)

    Tomáš Kalas

    TJ Sokol Nové Veselí
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    66 B M. Studený 0/0 0 0
    16 B A. Šimovček 0/0 0 0
    80 LK F. Bartůněk 2/0 0 0
    10 PS R. Dodica 3/0 0 1
    28 SS A. Dolejší 1/0 0 0
    37 P J. Gregorovič 0/0 0 0
    8 PK R. Halíček 3/0 0 0
    29 LS K. Halla 2/0 0 0
    7 SS M. Kocich 5/1 0 2
    23 P V. Krčál 0/0 0 0
    14 SS D. Melichar 1/0 0 0
    17 SS A. Parolly 0/0 0 0
    60 LS A. Ptáčník 1/0 0 1
    24 P M. Štohanzl 0/0 0 2
    4 LK O. Timco 0/0 0 0
    55 PS A. Tomášek 0/0 0 0
    Celkem 18/1 0 0 6 0
    HK FCC Město Lovosice
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    71 B J. Günl 0/0 0 0
    1 B J. Hrdlička 0/0 0 0
    88 B D. Rangl 0/0 0 0
    10 SS J. Bouček 3/0 0 0
    45 PK J. Heřmanovský 0/0 0 0
    2 P K. Holubec 0/0 0 2
    48 LS P. Jahn 0/0 0 0
    23 PS M. Jonsson 3/2 0   1
    17 LK V. Kovář 2/0 0 0
    5 SS J. Kupa 2/0 0 0
    69 P D. Kylíšek 2/0 0   0
    77 PK L. Malý 6/0 0 0
    8 LK J. Motl 3/0 0 1
    42 P P. Stach 0/0 0   0
    20 LS J. Trkovský 3/0 0 0
    28 LS D. Zourek 1/0 0 0
    Celkem 25/2 0 3 4 0
    Rozhodčí: Horáček, Novotný
    bahis siteleri