KHL
Čeljabinsk – Jekatěrinburg 4:3 (po pr.) | Omsk – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jokerit 3:2 (kon.) | Minsk – Viťaz 4:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 4:3 (po pr.)
Soči – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Čtvrtek 26.11.2020, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:11 Sergej KALININ - 4:3
     
    61:11
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nakonec jsme neviděli vůbec dlouhé prodloužení, bod navíc zůstává na domácím ledě! Pěknou akci zakončil SERGEJ KALININ, jenž dostal přihrávku na střed hřiště a Galkina překonal pokusem nad beton. Asistence: Nick Bailen a Alexej Byvalcev.
    59:03 Pontus ÅBERG - 3:3
     
    59:03
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor to zkusil se šesti lidmi v poli bez gólmana a brzy se dočkal vyrovnání! PONTUS ABERG to zkusil ze zajímavé pozice na bližší tyčku a trefil se neomylně! Nejspíše poslal zápas do prodloužení. Bez asistence.
    48:49 Peter HOLLAND - 2:3
     
    48:49
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nyní jsme ale viděli chybu v obraně domácích, kterou hosté bez zbytku využili! PETER HOLLAND se dostal na vrcholek kruhu, odkud se prosazuje střelou zápěstím. Asistence: Dan Sexton a Alexej Vasilevskij.
    33:47 Tomáš HYKA - 2:2
     
    33:47
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Ale v dnešním utkání je zase srovnáno, poprvé padla branka v rovnovážném počtu! Vitalij Kravcov pěkně přiťukl touš na volného TOMÁŠE HYKU, který si ještě s pukem popojel, načež ho poslal k tyči do sítě. Asistence: Vitalij Kravcov a Lukáš Sedlák.
    30:45 Georgij BĚLOUSOV - 1:2
     
    30:45
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist předvedl skvělou kombinaci v útočném pásmu, která znamená druhou využitou početní výhodu v zápase! Viděli jsme rychle přihrávky z hokejky na hokejku, když ti finální dostal GEORGIJ BĚLOUSOV, jenž uklízel kotouč do prázdné branky. Asistence: Anatolij Golyšev a Pavel Dacjuk.
    16:44 Alexej MAKEJEV - 1:1
     
    16:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jenže během chvilky je zase srovnáno! Snad se nám rozjely střelecké mušky obou týmů. Odražený kotouč od hráčů před brankou se nakonec dostal na pravou stranu, kde byl připravený ALEXEJ MAKEJEV, jenž potvrzuje parádní formu na začátku sezóny. Asistence: Anatolij Golyšev a Georgij Bělousov.
    15:44 Lukáš SEDLÁK - 1:0
     
    15:44
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Pontus Åberg poslal střílenou přihrávku na branku, do kterého sáhl LUKÁŠ SEDLÁK, jenž protrhnul střeleckou smůlu z posledních duelů povedenou tečí! Asistence: Pontus Åberg a Nick Bailen.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 16. Sedlák (Åberg, Bailen), 34. Hyka (Kravcov, Sedlák), 60. Åberg, 62. Kalinin (Bailen, Byvalcev) – 17. Makejev (Golyšev, Bělousov), 31. Bělousov (Golyšev, Dacjuk), 49. Holland (Sexton, Alexej Vasilevskij)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Sudnicin) – Pilut, Tělegin, Bailen (A), Karpuchin, Ogurcov, S. Garejev, Jevenko, Jasinskij – Osnovin, Byvalcev, Kalinin (C) – Sedlák (A), Hyka, Kravcov – Polygalov, Åberg, Švarjov – Karlin, Avcin, Kosov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Jakub Kovář) – Trjamkin (A), Arzamascev, Zborovskij, Ch. Genoway, D. Bodrov, Alexej Vasilevskij, D. Zajcev – Golyšev, Dacjuk (C), Makejev – Holland (A), Sexton, Ovčinnikov – Macek, P. Kulikov, Bočarov – Platt, Bělousov, Chripunov – Protapovič.

    Rozhodčí: Bělov, Spirin – Viljugin, Gordenko

    Diváci: 2973
    bahis siteleri