KHL
Čeljabinsk – Jekatěrinburg 4:3 (po pr.) | Omsk – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jokerit 3:2 (kon.) | Minsk – Viťaz 4:3 (po pr.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 4:3 (po pr.)
Soči – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 26.11.2020, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:23 Michail VARNAKOV - 3:2
     
    57:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Branka byla nakonec uznána. Novgorodu se podařilo na krátkou chvíli zamknout soupeř v jeho pásmu. První střelu dokázal obětavě srazit jeden z hráčů a už to vypadalo, že puk dostanou hosté pod svou kontrolu. Ten se však dostal na pravou stranu, kde byl nikým nehlídán MICHAIL VARNAKOV a ten poslal puk do branky. Asistence: Jordan Szwarz.
    48:56 Marko ANTTILA - 2:2
     
    48:56
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A máme tu vyrovnávací branku! Ikonen vystřelil na branku a Andrej Tichomirov neudržel puk ve své výstroji. Ten vypadl před něj a MARKO ANTTILA, jako správný kapitán, dokázal dorazit puk za ležícího brankáře. Asistence: Henri Ikonen.
    24:31 Andrej BELEVIČ - 2:1
     
    24:31
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A rázem jsou hosté týmem, který prohrává! Čehovič vystřelil od modré čáry, respektive poslal takové střílené nahození, které před brankou dobře tečoval ANDREJ BELEVIČ. Asistence: Ivan Čechovič a Damir Žafjarov.
    22:54 Michail VARNAKOV - 1:1
     
    22:54
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nyní si však Anders Lindbäck vybral horší moment! MICHAIL VARNAKOV vystřelil na jeho branku zpoza obránce a puk kryl brankář Jokeritu. Ten následně chtěl puk odpálit svou hokejkou, ale minul a Varnakov dojel puk a pohodlně zakončil do sítě. Asistence: Justin Kloos.
    12:33 Eeli TOLVANEN - 0:1
     
    12:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Z nenápadné útočné akce je tu první branka zápasu! Schroeder dobře namazal puk na levou stranu, kde si najel EELI TOLVANEN a ten umístil puk pod horní tyčku. Asistence: Jordan Schroeder a Alex Grant.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 23. Varnakov (Kloos), 25. Belevič (Čechovič, Žafjarov), 58. Varnakov (Szwarz) – 13. Tolvanen (Schroeder, A. Grant), 49. Anttila (H. Ikonen)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Melničuk) – Pajgin, Ch. Wideman, Austin, Orlov, Mišarin, Marin – Čechovič, Miele, Žafjarov (A) – Kloos, Šenfeld (C), Der-Argučincev – Varnakov, Szwarz, Gončaruk – Urakov (A), Belevič, Verjajev.
    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Kalninš) – Viitasalo, Kivistö, Friman, Pudas, J. Krejčík, Lööv, A. Grant – Lahnaviik, Anttila (C), H. Ikonen – Pakarinen, Norman, Haapala – Tolvanen, Schroeder, Nicklas Jensen – Joensuu (A), Mäenalanen, O'Neill (A).

    Rozhodčí: E. Odins – M. Fraňo
    bahis siteleri