CSKA Sofia – Young Boys 0:1 (kon.) | Molde – Arsenal 0:3 (kon.) | Braga – Leicester 3:3 (kon.)
AEK Atény – Zorja Luhansk 0:3 (kon.) | Sparta – Celtic 4:1 (kon.) | Lille – AC Milán 1:1 (kon.)
Maccabi Tel Aviv – Villarreal 1:1 (kon.) | Karabach – Sivasspor 2:3 (kon.) | Linz – Antverpy 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Feyenoord 0:0 (kon.) | Wolfsberger – Dinamo Záhřeb 0:3 (kon.) | Gent – CZ Bělehrad 0:2 (kon.)
Liberec – Hoffenheim 0:2 (kon.) | Kluž – AS Řím 0:2 (kon.) | Dundalk – Rapid 1:3 (kon.)
Leverkusen – Beer Ševa 4:1 (kon.) | Nice – Slavia 1:3 (kon.) | Standard – Lech Poznaň 2:1 (kon.)
Rangers – Benfica 2:2 (kon.) | Eindhoven – PAOK 3:2 (kon.) | Granada – Omonia Nikósie 2:1 (kon.)
Neapol – Rijeka 2:0 (kon.) | Alkmaar – Real Sociedad 0:0 (kon.) | Tottenham – Ludogorec 4:0 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:0 (1:0)
HNK Rijeka
Čtvrtek 26.11.2020, 21:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Evropská liga • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 9:2.
    Střely mimo: 11:7.
    Rohy: 4:5.
    Ofsajdy: 0:4.
    Fauly: 10:13. (22:57:44)
     
    Máme tady konec zápasu. Neapol zvládla roli favorita a připsala si další tři body ve skupině F. Rijeka má stále nula bodů a díky dnešní prohře už ztratila šanci na postup, jelikož už je ve hře pouze šest bodů a druhý Sociedad má již sedm bodů. Druhý poločas už byl více v režii italů, kteří po vystřídání přidali i druhou branku a měli několik velkých šancí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nastavují se ještě tři minutky nad standardní hrací dobu.
     
    90+1
    Insigne se nyní neprosadil ve velké šanci! Nevistić ale vystihl jeho střelu a parádně zablokoval míč. Zachránil tak Rijeku od třetí obdržené branky.
     
    90
    I tentokrát byl míč nacentrován na malé vápno, ale hosté ho odkopli pryč a dokonce přesli do brejku na svou útočnou polovinu.
     
    89
    Ghoulam si vzal na starost rohový kop. Míč doručil na malé vápno, ovšem následně ho hosté odkopli na další roh.
     
    88
    Fabián Ruiz se dostal do střelecké pozice. Do trajektorie se mu dostal ale Galović a míč zablokoval. Ten poputoval za čáru.
     
    87
    Střídání v týmu HNK Rijeka: ze hřiště odchází Adam Gnezda Čerin, přichází Veldin Hodža.
    Střídání v týmu HNK Rijeka: ze hřiště odchází Franko Andrijašević, přichází Matija Frigan.
     
    86
    Další faul byl právě spáchán na Ghoulama. Provinil se hráč Rijeky Braut. Sudí nařídili volný přímý kop veprospěch italského celku.
     
    84
    Dalí parádní zákrok Nevistiće! Tentokrát proti pokusu Driese Mertense, který vypálil tvrdou ránu, která ale neměla ty nejlepší parametry.
     
    82
    Insigne měl gólovu příležitost. Sebral míč a z levé strany vápna se dostal do střelecké příležitosti. Vypálil, ovšem proti mu byl brankář Nevistić.
     
    81
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Andrea Petagna, přichází Fabián Ruiz.
     
    80
    Střídání v týmu HNK Rijeka: ze hřiště odchází Armando Anastasio, přichází Filip Braut.
     
    79
    Hirving Lozano málem přidal třetí gól zápasu! Centrovaný míč mu spadl příhodně na kopačky. Následně si udělal prostor a vypálil z rohu šestnáctky. Míč ale letí nad branku.
     
    78
    Střídání v týmu HNK Rijeka: ze hřiště odchází Robert Murić, přichází Sterling Yateke.
     
    77
    Lozano se po vstřelené brance provinil faulem na Anastasia a zavinil přímý volný kop proti svojí brance. Ten se ale moc nepovedl.
    75. Hirving LOZANO - 2:0
     
    75
    Neapol právě vstřelila branku!
    Dočkali jsme se i druhého gólu! HIRVING LOZANO dostal skvělý pas od Insigneho a objevil se před Nevistićem sám. Brankáře zmátl a pravou nohou míč vvstřelil do branky. Prsty v tomto gólu tak měli dva střídající hráči. Asistence: Lorenzo Insigne.
    74. Šance - Maksimović
     
    74
    Další obrovská šance Neapole! Centr mířil k levé tyčce na Maksimoviće, který z voleje lehou nohou míč napálil do boční sítě!
    72. Šance Neapole
     
    72
    Velkou šanci si vypracovala Neapol! Míč byl nacentrován do vápna na Petagnu, který míč vypálil ze vzduchu a ten proletěl kousíček vedle branky.
     
    71
    Petagna tvrdě zezadu narazil do Velkovského, kterého poslal k zemi. Sudí tento faul neodpískal, což udivilo i trenéra Neapole Gattusa.
     
    70
    Lobotka se rychle po vstupu na hriště zapojil do porvní akce. Sudí mu ji ale zkazil. Jeho postavení bylo proti pravidlům ofsajdu, což rozhodčí jasně viděl a odpískal.
     
    69
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Eljif Elmas, přichází Dries Mertens.
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Diego Demme, přichází Stanislav Lobotka.
     
    68
    I tentokrát se rohu ujal Čerin, který ho poslal spoluhráči. Jeho ránu ale zablokoval Demme. Následně se míč dostal ještě k Anastasiovi, ale jeho rána byla taktéž zablokována.
     
    67
    Murič si vzal rohový kop na starost. Míč nacentroval na úroveň malého vápna. Defenzíva Neapole opět ale míč odvrátila na další rohový kop.
     
    66
    Čerin si vzal na starost volný přímý kop. Nakopl ho do vápna, kde ho obrana soupeře vyhlavičkovala za čáru a bude se kopat rohový kop.
     
    65
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Hirving Lozano.
     
    64
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Piotr Zieliński, přichází Lorenzo Insigne.
     
    62
    Docela zajímavou šanci si vypracoval Štefulj. Jeho následná střela potom ale nebyla z nejlepších. Míč míjí branku.
     
    61
    Bakayoko se ujal volného přímého kopu. Poslal míč ale úplně mimo. Chtěl centrovat na hlavy svých spoluhráčů ve vápně, ale míč zapadl do zámezí.
     
    60
    Gnezda Čerin zfauloval Piotra Zielinského. Ten se potácel k zemi a sudí okamžitě pískal. Zatím to ale všechno řeší jen dohodou.
     
    58
    Murić se dopustil faulu na Demmeho, kterého poslal k zemi. Sudí okamžitě nařizuje volný přímý kop. Toho se ujímá Koulibaly.
     
    57
    Andrijašević utíkal do uličky, jenže si naběhl moc brzo a sudí mu odpískal ofsajd. Po následném fulu si míč na své kopačky vzal Koulibaly.
     
    55
    Petagna se dostal na levé křídlo. Přihrávku okamžitě nacentroval, ovšem ta se ještě otřela od stopera ve skluzu a zamířila na Nevistiće, který ale zachoval klid a míč nepropustil.
     
    54
    Domácí kombinují na útočné polovině, ale nedokážou se dostat blíže k vápnu. Rijeka dobře presuje a odebárá míče.
     
    52
    Zielinski mířil do vápna za dlouhým centrem. Už naskakoval na hlavičku, ale z ničeho nic se před ním objevil Galović a míč odhlavičkoval. Zielinski jen proletěl vzduchem a následně si trošku zakřičel.
     
    51
    Murić si udělal prostor na centr na pravém křídle. Krásnou kličkou a stahovačkou tam znemožnil Koulibalyho. Míč pak mířil na hlavu Lončara, ale ten hlavičkoval d osoupeřova obránce.
     
    50
    Rijeka docela dost drží míč na svých kopačkách. Neapol presuje, ale míči se nyní mco nedostává. Rijeka ovšem kope spíš na své polovině.
     
    49
    Piotr Zielinski si udělal prostor a vyžádal si pas. Z hranice vápna pak pálil, ale jeho rána nemířila na branku.
     
    47
    Dlouhý nákop mířil na Mattea Politana, který se uvolnil, ovšem míč stihl až na brankové čáře a už ho nestihl vrátit zpěátky do hry.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nám ukázal velmi hezký a atraktivní fotbal. Neapol byla lepší, ovšem ani Rijeka nijak nezaostávala, ovšem nepodařilo se ji vsítit. Neapoli se to podařilo ve 41. minutě a tímpádem jde do kabin s mírným náskokem.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nastavovat se bude pouze jedna minutka nad standardní hrací dobu.
    44. Šance - Lončar
     
    44
    Lončar byl ve velmi dobré příležitosti! Před vápno dostal míč, který okamžitě prodloužil na branku. Prudkou pozemní ránu vyrazil na roh Meret.
     
    43
    Ani tento rohový kop se hostům nepovedl. Tentokrát už si ho Neapol přebrala a okamžitě zamířila na druhou stranu do brejku.
     
    42
    Rohový kop veprospěch Rijeky. Chorvatskému týmu se moc nepovedl, ovšem míč Petagna hlavou poslal zpět za čáru, a tak se roh opakuje.
    41. Matteo POLITANO - 1:0
     
    41
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! MATTEO POLITANO dostal skvělý pozemní centr za brankáře. Měl tam hodně prostoru, centr mu ale navíc dopadl přímo na nohu, takže pro něj bylo zakončení do prázdné branky hodně jednoduché. Asistence: Piotr Zieliński.
     
    39
    Ghoulam si vzal na starost volný přímý kop. Nacentroval míč do šestnáctky, ovšem míč byl odhlavičkován hostujícím hráčem.Roh se bude opakovat.
     
    38
    Velkoski zablokoval jednu ránu neapolských fotbalistů. Následně se míče ujal Piotr Zielinski, ovšem i jeho rána neprošla.
     
    36
    Zielinski před sudím u svého vápna zahrál rukou. Ozkahya okamžitě odpískal a nařídil volný přímý kop proti brance Mereta.
     
    35
    Andrijašević by penalizován za faul, kterým poslal k zemi Maksimović. Ten is poté vzal na starost zahrání volného přímého kopu.
     
    34
    Krásný zákrok Nevistiće! Di Lorenzo se dostal do vápna, získal skákavý míč a vypálil. Nevistić ho však nepustil do branky.
     
    33
    Murić si vypracoval zajímavou příležitost. S míčem se dostal do vápna, kde oklamal obránce a následně vypálil, jenže jeho míč mířil mimo.
     
    31
    S fauly jako by se nyní roztrhl pytel. Anastasio poslal k zemi Politana, a ten nyní rozehraje přímý kop zase proti brance Nevistiće.
     
    30
    Nyní naopak Ghoulam fauloval a zavinil přímý kop proti svému týmu. Ten si vzal na starost Čerin, který ho doručil do vápna, ale jen k domácí obraně.
     
    29
    Ghoulam si vzal na starost volný přmý kop, který sudí udělil veprospěch Neapole po předchozím faulu. Moc se ale nepodařil. Míč mířil přímo na hlavu obrany.
     
    28
    Velkoski se provinil proti pravidlům. Jeho faul na Elmase byl hodně tvrdý a Ozkahya okamžitě přerušuje hru. Tentokrát to ještě bude bez karty.
     
    27
    Maksimović rychle získal odražený míč a zkusil z první vypálit. Jeho rána ale nebyla dobrá a trajektorie míče vedla hodně vysoko nad branku.
     
    26
    Politano si vypracoval zajímavou příležitost, kterou ale nezakončil vstřelením branky. Nevistič si připsal dobrý zákrok, ale míč se odrazil.
     
    24
    Po zisku míče si dovolil vypálit Petagna. Jeho rána ale nebyla moc dobrá, neměla dostatečnou razanci. Míč si získal Nevistić.
     
    23
    Do vápna mířil dlouhý centr na Politana, který ho ale nedokázal zpracovat. Míč se pak odrazil k Piotru Zielinskému, který vypálil pozemní ránu, která prošla kousek kolem tyčky.
     
    22
    Neapol se velmi hezky prokombinovávala středem hřiště až k vápnu. Rijeka nebyla schopna míč odebrat, a tak musela zatáhnout za záchranou brzdu a faulovat. K zemi letěl Petagna.
     
    21
    Elmas vyslal dlouhý pas, který si měl v běhu převzít Zielinski. Ten běžel za obranu, ovšem centr byl velmi přetažený a zapadl až do zámezí.
     
    20
    Poitano získali míč a dovedl ho až na pravé křídlo. Následně chtěl odcentrovat pozemi, ale Lončar se mu vrhl pod nohy a míč zablokoval.
     
    18
    Nyní se provinila neapol. Přímo před očima hlavního arbitra dnešního zápasu Ozkahye poslal Demme k zemi svého protihráče.
     
    17
    Maksimović šel do hlavičkového souboje s Andrijaševićem. Ten mu dal trošku loktem do hlavy. Maksimović se potácel k zemi a sudí odpískal.
     
    16
    Galović naběhl do protihráče a poslal ho k zemi. Velmi tvrdý zákrok sudí "ocenil" prímým volným kopem proti brance Rijeky.
     
    15
    Loncar poslal dlouhý centr do vápna, kde hlavičkoval jeho spoluhráč. Ten ale míč poslal vysoko a následně si pro něj skočil Meret.
     
    14
    Rijeka se pustila do dalšího útoku. Už pěknou chvíli kombinuje na polovině soupeře, ovšem nedostává se k vápnu a ke střele.
     
    12
    Neapol dostala k dispozici volný přímý kop. Bakayoko si naběhl na centrovaný míč ve vápně, ale poslal míč hlavou jen do rukavic brankáře Nevistiće.
     
    11
    Bakayoko se chtěl s míčem dostat až do vápna. Protlačil dva hráče, ale následně mu byl míč vykopnut od kopačky a Bakayoko se potácel k zemi. O faul se však nejednalo.
     
    9
    Na kraji hřiště se dostal Galovič do souboje s protihráčem. Poslal ho k zemi, což viděl sudí Ozkahya a okamžitě odpískal.
     
    8
    Následně si na pravé straně vyžádal míč Štefulj. Ve sprintu vyslal ránu, která vyletěla jen kousek nad horní tyčku Meretovy branky.
     
    7
    Anastasio se vydal na útočný výlet po levé straně. Kolem autové čáry přiběhl až k vápnu a poslal centr, který ale vyhlavičkovala obrana Neapole.
     
    6
    Dlouhý nákop jednoho z domácích vyhlavičkovala obrana Rijeky. Míč se pak ale dostal k Demmemu, který na hranici vápna vypálil a míč poslal kousek vedle branky.
     
    5
    Di Lorenzo si po pravé straně naběhl k vápnu, zasekl míč a "udělal si" obránce. Následně nacentroval na vzdálenější tyč, kde operoval Elmas, ale ten ze vzduchu míč poslal vysoko nad branku.
     
    4
    Domácí si naběhli do vápna soupeře, ovšem jejich kobinace tam nebyla vůbec dobrá a málem poslali Rijeku do brejku.
     
    3
    Hosté nakopli míč do vápnan na Andrijaševiće, který se ale nemohl zapojit do hry, protože byl v ofsajdu. Neapol si tak v klidu přebrala míč.
     
    2
    Neapol si vzala na starost úvodní výkop zápasu. Domácí nastupují v klasických světle modrých dresech a bílých šortkách. Hosté mají na sobě bílé dresy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Nikola Maksimović, Koulibaly, Ghoulam – Demme, Bakayoko – Politano, P. Zieliński, Elmas – Petagna.
    Náhradníci: Contini, Ospina – L. Insigne, Lobotka, Lozano, Manolas, D. Mertens, Rui, Ruiz.

    HNK Rijeka: Nevistić – Tomečak, D. Velkovski, Galović, Smolčić, Anastasio – Murić, Čerin, Lončar, Štefulj – Andrijašević.
    Náhradníci: Nwolokor, A. Frigan – Braut, Raspopović, Yateke, Putnik, Hodža, M. Frigan.

    Rozhodčí: H. Ozkahya (Turecko).
     
    HNK RIJEKA

    Rijece se nedaří. Z dosavadních tří zápasů v skupině F Evropské ligy 2020/21 nevyhrála ani jediný a dokonce ani nebodovala. Se skóre dvě vstřelené ku sedmi inkasovaným brankám se tak s nula body krčí na dně tabulky a s nějakým postupem už to vypadá velmi zle.

    Forma: P – P – P

    Absence:
    - Z. Arsenić
    - L. Capan (oba blíže nespecifikované zranění)
    - M. Ristovski (poranění nohy)

    Možná si nezahrají:
    - F. Andrijašević
    - T. Halilović
    - D. Pavilčić (všichni blíže nespecifikované zranění)

    Poslední zápasy:
    Rijeka – Neapol 1:2
    Alkmaar – Rijeka 4:0
    Rijeka – Real Sociedad 0:1
     
    SSC NEAPOL

    Neapol zatím v Evropské lize vede skupinu F. Ta je ale řádně zapotaná, protože druhý Alkmaar a třetí Real Sociedad mají shodně bodů, jako Neapol (6). Neapol ale vstřelil jen tři góly za tři zápasy. V prvním zápasu s Alkmaarem navíc prohrála, a to doma. V následujících dvou zápasech to už však napravila a oba zvládla.

    Forma: V – V – P

    Absence:
    - V. Osimhen (poranění ramena)
    - E. Hysaj
    - A. Rrahmani (oba nemoc)

    Poslední zápasy:
    Rijeka – Neapol 1:2
    Real Sociedad – Neapol 0:1
    Neapol – Alkmaar 0:1
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Jiří Polášek

    Branky: 41. Politano (P. Zieliński), 75. Lozano (L. Insigne)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 11:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:13.
    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Nikola Maksimović, Koulibaly, Ghoulam – Demme (69. Lobotka), Bakayoko – Politano (65. Lozano), P. Zieliński (64. L. Insigne), Elmas (69. D. Mertens) – Petagna (81. Ruiz).
    Náhradníci: Contini, Ospina – L. Insigne, Lobotka, Lozano, Manolas, D. Mertens, Rui, Ruiz.

    HNK Rijeka: Nevistić – Tomečak, D. Velkovski, Galović, Smolčić, Anastasio (80. Braut) – Murić (78. Yateke), Čerin (87. Hodža), Lončar, Štefulj – Andrijašević (87. M. Frigan).
    Náhradníci: Nwolokor, A. Frigan – Braut, Raspopović, Yateke, Putnik, Hodža, M. Frigan.

    Rozhodčí: H. Ozkahya (Turecko)
    bahis siteleri