Dukla Praha – Hr. Králové 1:1 (kon.) | Třinec – Chrudim 2:2 (kon.) | Blansko – Ústí n. L. 0:1 (kon.)
Líšeň – Prostějov 2:2 (kon.) | Varnsdorf – Vyšehrad 1:0 (kon.) | Vlašim – Žižkov 3:0 (kon.)
Jihlava – Táborsko 2:1 (kon.)
konec
FC Vysočina Jihlava
2:1 (2:1)
FC SILON Táborsko
Středa 02.12.2020, 13:30 • Stadion v Jiráskově ulici, Jihlava • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Klobása dobře napadal rozehrávku Slávika, který jej poté trefil. Domácí útočník ale měl poté k zakončení již velmi těžký úhel a nedokázal trefit odkrytou branku!
     
    88
    Student jihlavského gymnázia, Fares Shudeiwa, dnes dohrál. Svojí premiérovou trefou za áčko možná vystřelil Jihlavě tři body. Na jeho místo jde Stanislav Klobása.
     
    82
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Jaroslav Peřina, přichází Miroslav Tureček.
     
    81
    Arroyo dostal od Červa další pěkný vzdušný bochánek před branku k zadní tyči. Domácí hráč ale na centr hlavou těsně nedosáhl, navíc zahrál míč rukou, po čemž přichází odpískání přestupku domácímu hráči!
     
    75
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Zbyněk Musiol, přichází Adam Provazník.
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Jiří Boula, přichází Patrik Schramhauser.
     
    73
    Dybala šermoval v běžeckém souboji s Červem rukama a trefil jej do obličeje, kromě odpískání přestupku také rakovnický sudí Franěk uděluje Dybalovi žlutou.
     
    71
    Jsme v poslední dvacetiminutovce zápasu, po zákroku Navrátila se opět bude žlutit, hostující kapitán se tak zapíše do kroniky. Jihlava poté bude kopat přímák.
     
    70
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Marek Icha, přichází Matej Dybala.
     
    66
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Vojtěch Křišťál, přichází Tomáš Svoboda.
     
    63
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Leoš Vozihnoj, přichází Emanuel Tolno.
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Petr Plachý, přichází David Čapek.
     
    61
    Potrestání přichází i na domácí straně. Červ byl v souboji pozdě, skluzem vzal akorát nohy Pence, jako druhý domácí plejer tak vidí žlutou kartu.
     
    59
    Boula u šestnáctky Jihlavy nepříjemně sestřelil jednoho z hráčů Jihlavy, proto dostává po necelé hodině hry žlutou kartu.
     
    54
    Arroyo v obranné fázi taktéž zdržoval hostující rozehrávku s jasným úmyslem, tudíž to má za žlutou kartu. Prakticky stejný přestupek jako Vozihnoj ve 14. minutě.
     
    52
    Arroyo krásně přehrál dva obránce Táborska a přesunul tím hru na pravou stranu, odkud přišel prostor přihrát pod sebe na Lacka. Domácí kapitán měl míč přímo proti noze, leč z 10 metrů posílá pokus někam do osmé řady!
     
    49
    Vedral využil toho, že Navrátil v obraně trochu zaspal. Proto nedělal problém domácímu hráči hostujícího kapitána přesprintovat a jít na branku. Vedral se sice dostal ze střeleckého úhlu, jeho následný pokus ale jenom těsně minul zadní tyč!
     
    43
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Vysočina se před koncem poločasu dostává do vedení! Na pravém křídle dostal prostor Křišťál, který pobídl centrem v šestnáctce nabíhajícího FARESE SHUDEIWU. Tomu už nedělalo rozhodně žádný problém s nabídnutou pozicí naložit gólově, Slávik byl absolutně bez šance – 2:1!
     
    32
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Za dvě minutky je však srovnáno a opět to byla akce z kategorie povedenějších! Smejkal rozehrával faul a z levé strany poslal míč k zadní tyči, kde si obrana Táborska nepohlídala LUKÁŠE ČERVA. Domácí záložník si míč zpracoval a bombou na bližší tyč ze střední vzdálenosti prostřelil Slávika – 1:1!
     
    30
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Táborska, které se zaslouženě dostává do vedení! Všechno se to rozhodlo už na levém křídle, kde krásný průnik předvedl Majka, zbavil se dvou protihráčů a předložil míč do vápna, kde byli hned tři hráči. Poslední slovo měl nakonec LEOŠ VOZIHNOJ, který pohodlně z malého vápna doťukl do míst, kam Číž neměl šanci na přesun – 0:1!
     
    17
    Matej Slávik poslal pořádnou bombu z výkopu až skoro před vápno Jihlavy, z čehož vzešla šance Kučery. Jeho tvrdý pokus z úhlu Číž vyškrábl nad břevno! Táborsko má tak rohový kop.
     
    14
    Vozihnoj poté navíc úmyslně zdržoval domácím možnost rozehrát, za což vidí jako první hráč dnešního zápasu žlutou kartu.
     
    4
    Na druhé straně se příliš neshodli Číž s Křišťálem a mohla z toho vzniknout možná i fatální chyba, která by dostala Táborsko do vedení. Naštěstí pro domácí to ale řešil odkop do autu.
     
    3
    Několik osobních soubojů svedli hráči u střídačky Táborska, nakonec to vyznělo lépe pro Vysočinu, která měla tutovku! Obrana hostí totiž naprosto propadla a Luis Arroyo po pasu za obranu byl sám před Slávikem. Jenže střelu pod břevno nenatlačil a napálil tak jenom brankovou konstrukci!

    Tomáš Kalas

    Branky: 32. Červ, 43. Shudeiwa – 30. Vozihnoj

    Karty:   54. Arroyo (JIH), 61. Červ (JIH) – 14. Vozihnoj (TAB), 59. Boula (TAB), 71. Navrátil (TAB), 73. Dybala (TAB)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:1. Rohy: 2:7.
    FC Vysočina Jihlava: Číž – Křišťál (66. T. Svoboda), Štefánek, T. Vlček, Peřina (82. Tureček) – Lacko, Červ – Arroyo, Shudeiwa (88. Klobása), Smejkal – Vedral.
    Náhradníci: Jágrik – Horák, Tureček, T. Svoboda, Ševčík, Křivánek, Klobása.

    FC SILON Táborsko: Slávik – Icha (70. Dybala), Penc, Navrátil, Havrda – Vozihnoj (63. Tolno), M. Kučera, Boula (75. Schramhauser), P. Plachý (63. Čapek) – Majka, Musiol (75. Provazník).
    Náhradníci: Pecháček – Brabec, Tolno, Čapek, Provazník, Dybala, Schramhauser.

    Rozhodčí: Franěk – Kotalík, Pečenka
    bahis siteleri