Chabarovsk – Spartak Moskva 6:2 (kon.) | Novosibirsk – Soči 2:1 (po pr.) | Riga – Čeljabinsk 3:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Dynamo Moskva 2:7 (kon.) | Magnitogorsk – Petrohrad 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Kazaň 1:6 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 2:4 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 2:3 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HK Soči
Čtvrtek 03.12.2020, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:29 Jefim GURKIN - 2:1
     
    61:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk využívá hned svou první šanci v prodloužení a připisuje si tedy druhý bod! Danil Romancev se po pravé straně dostal do útočné třetiny, mezi kruhy následně uvolnil JEFIMA GURKINA, který nádhernou střelou k levé tyči rozhoduje tento zápas. Asistence: Danil Romancev.
     
    56:50
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Nikita Korotkov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:37
    Igor Ruděnkov se z pravé strany šikovně protlačil před bránu, kde si Harri Säteri výborně pohlídal prostor u tyče a tuto složitou situaci tak zvládl!
     
    50:34
    Domácí podnikli nebezpečný protiútoku, při kterém Maxim Treťjak úspěšně pokryl dvě střely a senzačně tak udržel vyrovnaný stav!
     
    44:43
    Amir Garajev výborně zapracoval při napadání, díky čemuž se mohl tlačit k zakončení na levé straně, ale to skončilo jenom na výstroji domácího brankáře!
     
    39:54
    Domácí dobře přečetli soupeřícího rozehrávku a v samotném závěru periody mohli jít do vedení, Alexandr Šarov měl po přihrávce před sebou prázdnou klec, ale tu trestuhodně netrefil!
     
    37:47
    Domácí mířili do přečíslení tři na jednoho, které po přihrávce zakončoval Dmitrij Sajustov, který však mířil jen do betonu brankáře!
     
    35:51
    Do úniku se tentokrát dostal Ansel Galimov, který se pokoušel o objetí brankáře a zasunutí do prázdné brány, ale přitom mu to podklouzlo, takže nakonec ani nezakončil!
     
    32:34
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Ilja Morozov – 2 min., nedovolené bránění).
    26:49 Juuso PUUSTINEN - 1:1
     
    26:49
    Sibir právě vstřelil branku!
    Soči se ve vedení moc dlouho neohřálo, za čtyři minuty totiž opět platí vyrovnaný stav! Mikael Ruohomaa poslal puk do skrumáže před bránu, kde nejprve pálil Alexandr Šarov, přičemž Maxim Treťjak trestuhodně nedokázal pokrýt puk. Domácí útočník tak pak posunul puk doprava, kde našel JUUSA PUUSTINENA, který bez váhání rozvlnil síť odkryté brány. Asistence: Alexandr Šarov, Mikael Ruohomaa.
    22:39 Sergej ŠMELJOV - 0:1
     
    22:39
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté okamžitě využívají početní převahu a zaslouženě jdou do vedení! Sibir se sice po vhazování osvobodil a následně i dobře napadal, avšak nepohlídal si svou levou stranu, kde se rozjel SERGEJ ŠMELJOV, následně dostal přihrávku do jízdy a Harriho Säteriho překvapil prudkou střelou k bližší tyči. Asistence: Kirill Petkov.
     
    22:15
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jaroslav Chabarov – 2 min., hákování).
     
    20:55
    Kirill Petkov dostal extrémně moc prostoru na levé straně, který využil k nebezpečnému zakončení, které zastavilo břevno!
     
    19:50
    Harri Säteri ještě v samotném závěru třetiny musel vytáhnout důležitý zákrok, protože překvapivá střela od mantinelu měla velmi slušná parametry! Domácí brankář však stále drží bezbrankový stav!
     
    15:59
    Alexandr Šarov předvedl pěknou individuální akci, kde se dostal k zakončení i přes tři protihráče v cestě, ale na Maxima Treťjaka si už nepřišel.
     
    13:39
    Ansel Galimov dobře vypíchl kotouč a mířil tak do nadějného brejku, kterou zakončoval střelou po zemi, ale ta se ani nevlezla do brány.
     
    08:16
    Vyloučení v týmu HK Soči (Jurij Alexandrov – 2 min., hákování).
     
    06:09
    Naopak Novosibirsk pořádně zahrozil z protiútoku, kdy musel Maxim Treťjak vytahovat zázračný zákrok proti Mikaelu Ruohomaaovi, který střelu do odkryté klece příliš nezvládl!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 27. Puustinen (Šarov, Ruohomaa), 62. Gurkin (Romancev) – 23. Šmeljov (Petkov)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (A. Achmetov) – Ilja Morozov (A), Jokipakka, Gurkin, Jermakov, Děmidov, J. Chabarov, Jefremov – Ruohomaa, Jormakka, Puustinen – Milovzorov, O. Li, Romancev – Sajustov (A), Česalin (C), Šarov – V. Komarov, Dubakin, A. Jakovlev – N. Korotkov.
    HK Soči: Treťjak (Kulbakov) – Miromanov, Pogorišnyj, J. Alexandrov (C), Minejev, Rundblad, Miščenko – Točickij (A), Petkov, Šmeljov – Rubcov, Karjalainen, Ruděnkov (A) – Kolgotin, Glotov, Kukštel – A. Galimov, Garajev, N. Kvartalnov – Feoktistov.

    Rozhodčí: Oleni, Spirin – Gordenko, Zacharov

    Diváci: 2140
    bahis siteleri