Havířov – Vrchlabí 3:1 (kon.) | Přerov – Litoměřice 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:3 (po pr.)
Vsetín – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 2:3 (po pr.) | Sokolov – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Kolín – Šumperk 7:4 (kon.) | Kladno – Kadaň 7:4 (kon.) | Slavia – Třebíč 7:1 (kon.)
po prodl.
HC Frýdek-Místek
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Čtvrtek 03.12.2020, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! Chance liga má na programu další zápasy, my se společně zaměříme na souboj mezi HC Frýdek-Místek a LHK Jestřábi Prostějov.
     
    HC Frýdek-Místek

    Hokejisté Frýdku-Místku mají za sebou deset zápasů, během kterých se jim povedlo nasbírat dvanáct bodů, což stačí na průběžnou dvanáctou pozici. Frýdek-Místek se v posledních týdnech neopírá o nejlepší formu, z posledních pěti duelů vyhrál pouze jedinkrát, a sice na domácím ledě proti Havířovu, který po přestřelce nakonec padl poměrem 4:6. Frýdek-Místek na tuto výhru nedokázal navázat na ledě Vsetína, kde pro změnu na tamní celek nestačil poměrem 2:5. Frýdek-Místek má za sebou pět duelů, nicméně v nich to nebyla žádná sláva. Výhry totiž přišly pouze proti Ústí nad Labem a Havířovu, naopak porážky proti Vrchlabí, Kladnu a Přerovu. Frýdek-Místek by potřeboval zabrat, jinak se může vyhnout pozicím zaručující play-off.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Ondřej Šedivý
    - 14 bodů (7+7)
    2. Radek Veselý – 10 bodů (7+3)
    3. Milan Mikulík – 10 bodů (4+6)
     
    LHK Jestřábi Prostějov

    Na opačné straně stojí nevyzpytatelný Prostějov, který si počíná tak trochu podobně. Jestřábi mají za sebou jedenáct zápasů, které jim vynesly hned čtrnáct bodů, což znamená desátou pozici. Prostějov má tedy na svého dnešního soupeře náskok dvou bodů, nicméně ani v případě tříbodového vítězství se v tabulce neposune. Jestřábi teprve předevčírem zažili restart ligové fáze, neboť na domácím ledě přivítali ambiciózní Kladno. Prostějov už v průběhu první třetiny vedl poměrem 3:0, soupeř však otočil na 3:4, přesto duel skončil nerozhodně. Nakonec plusový bod vytěžilo právě Kladno, což pro Prostějov znamenalo letošní šestou porážku. Jestřábi se určitě pokusí navázat na poslední venkovní vítězství, které se urodilo v souboji proti Vrchlabí.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Petr Chlán
    - 13 bodů (7+6)
    2. Lukáš Žálčík – 12 bodů (6+6)
    3. David Bartoš – 11 bodů (3+8)
     
    Poslední vzájemné zápasy:

    29.02.20 FRM – PRO 6:3
    01.02.20 PRO – FRM 3:4 pp.
    13.01.20 FRM – PRO 3:2
    26.12.19 PRO – FRM 2:3 pp.
    02.11.19 PRO – FRM 3:2
     
    Úvodní sestavy:

    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Raszka) – Haman, Vainonen, Husák, M. Adámek, J. Michálek, Zahradníček – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Raška – Kaukič, Stuchlík, Matiaško.

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Pěnčík, Drtil, Piegl, Staněk, Rudl, Vosátko – Mrázek (A), Bartoš, Vachutka – Motloch (C), T. Kaut, Hrníčko (A) – Žálčík, Chlán, T. Jandus – M. Novák, Janeček.

    Rozhodčí: Dědek, Fiala – Hanzlík, Polák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hned v úvodu utkání byli u kotouče hosté, ale obrana Frýdku-Místku dostala puk na svou stranu a rodí se akce na domácí straně.
     
    00:29
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup do utkání na domácí straně jako hrom. Hned z první akce totiž Frýdeckomístečtí udeřili a otevírají účet zápasu už po devětadvaceti vteřinách. David Kofroň napálil Bláhův beton, od něho se odrazil před ONDREJE ŠEDIVÉHO, který měl úplně jednoduchý úkol, a sice trefit zcela odkrytou hostující klec – 1:0. Asistence: David Kofroň a Filip Haman.
    00:29 Ondrej ŠEDIVÝ - 1:0
     
    01:44
    A znovu se hráči Frýdku-Místku dostali do útočného pásma, kde chvíli pobyli, ale nakonec se k žádné střele nedostali. Nicméně domácí stále drží kotouč na své straně.
     
    02:13
    Jonáš Peterek poslal puk na Kaukiče, ten si ho dobře nezpracoval a rázem skončila další slibně se rodící akce hráčů Frýdku-Místku.
     
    02:34
    Nyní se o útok po delší době pokusili Jestřábi, ale pozorná obrana třinecké farmy se ubránila a vytěsnila puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    03:10
    Nyní už se ale domácí celek icingu dopustil a hra se přestěhovala před branku Tomáše Suchánka, vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    03:23
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Drtil – 2 min., podrážení).
     
    04:15
    Jako první mají k dispozici přesilovou hru domácí hokejisté, kteří mají šanci jít do dvoubrankového náskoku. Zatím se jim ale početní výhoda nedaří, hosté se dobře brání a vyhazují puky daleko od Ondřeje Bláhy.
     
    05:08
    Další dobrá obranná hra Prostějova a puk letí až před Tomáše Suchánka. Vypadá to, že hosté své první oslabení zvládnou bez úhony.
     
    05:23
    Prostějov je v plném počtu.
     
    05:47
    Ale ne na příliš dlouho. Další faul na straně Prostějova a Frýdek-Místek si zahraje další početní výhodu.
     
    05:47
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (René Piegl – 2 min., držení).
     
    06:29
    David Kofroň se snažil zpracovat kotouč těsně před Ondřejem Bláhou, ale to se mu nepovedlo. Hostující brankář ho nakonec ukryl u sebe a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    06:43
    Od vlastní branky zakládali hokejisté Frýdku-Místku další akci, poté se usadili před prostějovskou brankou, ale jejich dvě střely po sobě byly zablokovány.
     
    07:33
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita a domácí vedou o dva góly. Rostislav Martynek převzal puk, sjel si na pravý kruh a poté přihrávkou jak na zlatém podnose vyzval na levé straně ke střele VOJTĚCHA TOMIHO, který svižnou ranou trefil částečně odkrytou Bláhovu klec – 2:0. Asistence: Rostislav Martynek a Jonáš Peterek.
    07:33 Vojtěch TOMI - 2:0
     
    08:20
    Domácí hráči působí znovu hodně aktivně, svého soupeře nešetří a další rána mířila na Ondřeje Bláhu, který pokus Patrika Husáka od modré čáry pokryl.
     
    08:52
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté se vracejí zpět do zápasu a prohrávají už jen o jednu branku. V prostoru mezi kruhy si našel po několika odrazech puk MARTIN PĚNČÍK a nekompromisní tvrdou střelou pak nedal domácímu brankáři Tomáši Suchánkovi vůbec žádnou šanci – 2:1. Asistence: Petr Mrázek a Daniel Vachutka.
    08:52 Martin PĚNČÍK - 2:1
     
    09:36
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Adam Raška.
     
    09:45
    První přesilovku také mají hosté a budou se snažit o vyrovnání. Před chvílí už šla na Tomáše Suchánka nebezpečná střela, tu ale srazil holí za sebe.
     
    10:22
    Mrázkova střela se otřela o nohu jednoho z domácích obránců, následně pak nedokázal zakončit jeho spoluhráč. Po zisku puku pak domácí hráči odpalují tento až před Ondřeje Bláhu.
     
    10:58
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Daniel Vachutka.
     
    10:58
    Také hosté špatně střídali a pykají za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    11:35
    Petr Chlán se procpal skrze obranu soupeře, ale nedostal se k nebezpečnému zakončení. Následně pak jdou na druhou stranu hráči Frýdku-Místku.
     
    11:36
    Domácí jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    12:41
    Vojtěch Tomi po přihrávce od Jonáše Peterka střílel od modré čáry, Ondřej Bláha pak sklapl betony a kotouč za svá záda nepustil. Raději pak přerušuje hru.
     
    12:58
    I hosté jsou už v plném počtu.
     
    14:02
    Lukáš Žálčík vyslal na brankáře domácích Tomáše Suchánka jedovatou střelu, ale ten ji kryje sklapnutím svých betonů. Také on záhy nechává dění na ledě na chvíli přerušit.
     
    14:23
    Jakub Matyáš se na pravé straně chtěl dostat na kotouč, ale přihrávka na něho nakonec nešla. Rázem pak Rysi ztratili touš a do akce uhánějí prostějovští Jestřábi.
     
    15:17
    Další menší závar před hostující branky, Rostislav Martynek už mohl střílet, ale ještě akci vyšperkoval na Jonáše Peterku, který ale hostující klec ideálně netrefil.
     
    16:01
    Tomáš Drtil se nedostal ke střele na hraně levého kruhu, kotouč si pak sebrali domácí hráči a míří zase do útočné akce.
     
    16:59
    David Bartoš dostal přihrávku na paty a nemohl tak zpracovat puk. Ale nakonec to bylo jedno, protože celá akce Prostějova byla nakonec ofsajdová a hra je vykázána do středního pásma.
     
    17:29
    Zadovkou hledal Marian Adámek svého spoluhráče v mezikruží, ale tato souhra kýžené ovoce v podobě třetího gólu nepřinesla.
     
    18:14
    Adam Raška z levé strany nedostal puk za záda Ondřeje Bláhy, nicméně nadále pokračuje útočné tažení domácího Frýdku-Místku.
     
    18:40
    Jonáš Peterek chtěl usměrnit mezi tři tyče padající kotouč, ale to se mu nepovedlo. Obrana Prostějova pak získala puk a pokusí se projít na druhou stranu.
     
    18:45
    Nakonec se tak nestalo, domácí byli hodně aktivní, získali puk a hned vystřelili a do další akce šel brankář Ondřej Bláha, který zastavil další domácí pokus.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:31
    Ještě se bude vhazovat po pravé ruce domácího brankáře Suchánka. Hosté to před jeho brankou ještě mohou zkusit.
     
    19:51
    Tomáš Kaut se obtočil kolem své osy a poté vystřelil z pravé strany, znovu ale zakročil Tomáš Suchánek a ještě zase přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina tohoto duelu je minulostí. Už po devětadvaceti vteřinách otevřel skóre zápasu Ondrej Šedivý, jenž z odrazu o beton Bláhy trefil částečně odkrytou hostující klec. V osmé minutě ho napodobil Vojtěch Tomi, jenž měl před sebou také skoro prázdnou branku. Dvougólový náskok ale Rysi neuhlídali a v deváté minutě snížil tvrdou ranou Martin Pěnčík. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 17:49.
     
    Střely na branku: 11 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí se dostávají do útoku hned v úvodu druhé třetiny, ale hosté dobře pokryli střední pásmo a průchod před Ondřeje Bláhu nedovolili.
     
    20:47
    Ondrej Veselý si najel do útočného pásma po pravém křídle, ale to bylo z jeho strany vše. Do zakončení se útočník domácího celku nedostal. Nicméně stále pokračuje akce Frýdku-Místku.
     
    21:27
    Lukáš Motloch vyslal nebezpečnou střelu na branku domácích, která zasáhla brankáře Tomáše Suchánka. Ten tak se štěstím tuto šanci Prostějova zastavil.
     
    22:07
    Petr Chlán za vlastní brankou získal puk a hosté otočili bleskově hru na opačnou stranu. Z úhlu pak dostal do své moci kotouč Tomáš Suchánek a znovu je hra zastavena.
     
    22:25
    Hosté zavezli puk do svého obranného pásma, domácí je sice atakovali, ale nedostali se k němu. Naopak se rychle vraceli zase zpátky před Tomáše Suchánka.
     
    23:18
    Jakub Michálek dostal nabito do prostoru mezi kruhy a okamžitě vystřelil, ale trefil pouze zřejmě beton hostujícího brankáře. Následně pak nepřesně střílel Milan Mikulík.
     
    24:13
    Aktivitu domácích zastavil obranný zákrok prostějovských Jestřábů a ti znovu přenášejí hru před Tomáše Suchánka.
     
    24:45
    Nic z toho nebylo a na opačné straně vystřelil Vojtěch Tomi, ale i jeho pokus zastavil pozorný Ondřej Bláha v brance Prostějova.
     
    25:33
    Filip Haman napřáhl po Peterkově přihrávce od modré čáry a jeho pokus zase chytá pozorný Ondřej Bláha. Na druhé straně si ve svém brankovišti také počínal Tomáš Suchánek.
     
    26:23
    Chlánova střela byla zablokována a poslána do ochranné sítě. Hra je zastavena a zůstane před brankou domácích. Vhazovat se bude po levé ruce Ondřeje Suchánka.
     
    26:50
    Další bombu od modré čáry poslal před branku hostů Patrik Husák, ale jeho pokus šel jen vedle branky hostů.
     
    27:31
    Milan Mikulík měl našlápnuto do samostatného úniku, ale kotouč k němu nezamířil. Tohle mohla být velká šance domácích, místo toho mají puk zase hosté.
     
    27:59
    Svižná hra na obou stranách pokračuje i nadále, zatím jsme se ale v prostřední části hry gólu nedočkali.
     
    28:51
    Dominik Hrníčko nepříjemně vystřelil, ale nakonec z toho nic nebylo. O chvilku později už ale střílel Dominik Rudl a orazítkoval brankovou konstrukci domácí klece!
     
    29:37
    Martynek s Raškou sehráli akci na jeden dotek, ale nebezpečí pro hosty se nekonalo. Následně po zisku puku jde Prostějov opět do akce.
     
    30:38
    Milan Mikulík opět vystřelil na branku soupeře, ale do akce šel Ondřej Bláha, který vleže ukryl puk pod svojí výstrojí a hra je přerušena.
     
    31:14
    Tomáš Kaut neudržel puk na holi a ztratil ho. Před hostující brankou pak zase úřadoval Vojtěch Tomi, ale jeho pokus šel mimo tři tyče.
     
    32:21
    Adam Raška se natlačil do brankoviště hostů a poté sklepl puk, který však znovu nekončí za zády Ondřeje Bláhy.
     
    33:14
    David Bartoš svou střelu neposlal za záda Tomáše Suchánka, hosté byli nyní hodně aktivní, stále to ale nevede ke kýženému vyrovnání.
     
    33:39
    Kaut poslal puk Motlochovi, druhého jmenovaného ale dobře ubránil jeden z domácích obránců a Frýdek-Místek pak velmi rychle otáčí hru na opačnou stranu.
     
    33:55
    Tvrdou ránu z prostoru mezi kruhy z hole Milana Mikulíka lapil Ondřej Bláha do lapačky po efektním semaforu. Hned na to je hra přerušena a oba celky střídají.
     
    34:58
    Skrumáž před domácí brankou, hosté nebyli daleko od vyrovnání, ale kotouč, který už se šoural za brankovou čáru, poslal do bezpečí Marian Adámek.
     
    36:26
    Matyáš pálil od modré čáry a jeho pokus holí vykryl Tomáš Suchánek. Následně pak vytěsnila obrana Frýdku-Místku kotouč ven z pásma.
     
    37:20
    Lukáš Žálčík nyní zahrál fair-play. Sudí totiž naznačoval vyloučení domácího hráče, ovšem hostující útočník zajel k rozhodčímu a řekl mu, že faulován nebyl. Pěkné gesto Žálčíka.
     
    37:49
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Daniel Vachutka – 2 min., hákování).
     
    38:02
    Hosté začali své oslabení dobře, hned získali puk na svou stranu a poslali ho až před domácí branku. Šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    38:32
    Nyní se už na chvilku domácí celek usadil v pásmu soupeře, zblízka pak dorážel pokus David Klimša, ale kotouč za zády Ondřeje Bláhy neskončil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:39
    Z levého kruhu se ke střele napřáhl Vojtěch Tomi, ale trefil jen boční síťku hostující branky. Nadále však pokračuje akce domácího celku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také prostřední část hry je u konce. Tentokráte jsme se nedočkali žádné branky, i když k tomu hosté neměli několikrát daleko. Nicméně se k vyrovnání zatím nedostali a domácí tak hájí svůj nejtěsnější možný jednobrankový náskok. Čeká nás ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 18:35.
     
    Střely na branku: 22 – 16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Obrana Frýdku-Místku nyní poslala pryč puk z brankoviště, na druhé straně si pak nepřesně počínal domácí celek.
     
    40:53
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před jejich branku. Vhazovat se bude po levé ruce Ondřeje Bláhy. Domácí tým získal zadarmo útočnou třetinu.
     
    41:23
    Tomi rozehrál puk z obranného pásma moc prudce a ten končí za zadní čárou v pásmu soupeře. Zakázané uvolnění Frýdku-Místku a vhazuje se před Tomášem Suchánkem.
     
    41:44
    Dominik Rudl pálil z levého kruhu, trefil ale brusli Jakuba Adámka, který poté inkasoval bolestivý náraz do kotníku.
     
    42:30
    Rostislav Martynek dostal nabito na pravý kruh od Jonáše Peterka a z první vystřelil. Ale hostující brankář sklapl betony a zastavil puk.
     
    42:55
    Pěnčíkovo nahození skončilo někde na brankovišti, kde ho pohotově odpálila do bezpečí frýdecko-místecká obrana.
     
    43:44
    Mikulík vystřelil bez přípravy a trefil beton Bláhy. Poté se hosté dopustili zakázaného uvolnění a vhazuje se po pravé ruce Ondřeje Bláhy.
     
    43:58
    David Kofroň střílel, Marian Adámek pak jeho pokus dorážel před Ondřejem Bláhou, ale ani tato akce nekončí dalším gólem.
     
    44:28
    Hosté si sjeli do útočného pásma, kde ale záhy puk ztratili. Do další akce na druhé straně se tak dostávají znovu hráči Frýdku-Místku.
     
    45:14
    Hosté se stále nemohou dostat k vyrovnání a domácí tak mají stále náskok o jednu branku. Jim se zase naopak nedaří vedení pojistit.
     
    45:53
    Adam Raška chtěl střílet v mezikruží, nakonec ale pouze promáchl a hostující brankář Ondřej Bláha tak mohl být v klidu a nemusel do žádného zákroku.
     
    46:31
    V rohu útočného pásma Frýdku-Místku získali puk hosté a pomalu se od vlastního brankáře snaží přenést hru před klec Tomáše Suchánka.
     
    47:47
    Závar před brankou domácích, nejlépe se pak zorientoval Tomáš Suchánek, jenž našel puk v lapačce a poté raději před dotěrnými hosty hru přerušil.
     
    47:52
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Marian Adámek – 2 min., sekání).
     
    49:45
    Vachutka se dostal ke střele před Suchánkem, domácí brankář ale jeho pokus chytil.
     
    50:52
    Marian Adámek se vrátil z trestné lavice a poté zahrozil před brankou hostů, ale jeho pokus ze střední vzdálenosti skončil jen vedle pravé tyče Ondřeje Bláhy.
     
    51:06
    Domácí začínají své těsné vedení bránit, nyní se vydali na zteč do útočného pásma, ale pokus zblízka si Bláha pohlídal a obrana pak puk dostala do bezpečí.
     
    51:53
    Na druhé straně se do zajímavé střelecké příležitosti dostal Daniel Vachutka, ale znovu tento agilní útočník hostů nepřetavil akci hostů ve vyrovnávací branku.
     
    52:19
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Radek Veselý – 2 min., podrážení).
     
    52:33
    Dominik Hrníčko si klepal o přihrávku kousek před brankou Frýdku-Místku, nedočkal se však a poté kotouč poslali až před Bláhu domácí hráči.
     
    53:11
    Další osvobození Frýdku-Místku. Domácí celek se zatím dobře brání a hostům nedovoluje vyrovnat.
     
    53:49
    Petr Mrázek nebezpečně vystřelil, ale odražený kotouč pak znovu domácí hráči poslali daleko od své branky.
     
    54:03
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Mikko Vainonen – 2 min., krosček).
     
    54:03
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    54:19
    Domácí celek je ve čtyřech hráčích.
     
    54:30
    David Klimša si všiml u modré čáry v obranném pásmu volného kotouče a okamžitě ho kopl do středního pásma. Domácí šetří další vteřiny.
     
    54:50
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nakonec hosté svou přesilovou hru využívají a vyrovnávají na 2:2. Bartoš dostal puk na LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který poté svižnou ranou z hrany levého kruhu prostřelil Tomáše Suchánka a začíná se znovu od začátku. Asistence: David Bartoš a Petr Mrázek.
    54:50 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:2
     
    56:04
    Hosté vycítili šanci a znovu se dostali do akce před domácí brankou, jejich pokus ale končí jen těsně vedle tyče domácí branky.
     
    56:35
    Rána Dominika Rudla z prostoru mezi kruhy končí opět na Tomáši Suchánkovi, který tak nyní notně svůj tým podržel a nechal raději hru zastavit.
     
    57:15
    Lukáš Žálčík držel dlouho kotouč na své holi, poté ho poslal Martinu Pěnčíkovi, jenž okamžitě vystřelil. Od Vainonena se pak puk odrazil k zadnímu mantinelu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:18
    Dominik Rudl opět vyslal nebezpečnou střelu směrem k brance Tomáše Suchánka, ale tu srazila obrana Frýdku-Místku do bezpečí.
     
    58:56
    Na druhé straně střílel zblízka Rostislav Martynek a nakonec puk končí v moci Ondřeje Bláhy a hra je zastavena.
     
    59:35
    Po střele Davida Kofroně prosvištěl puk okolo hostujícího brankoviště. Hostům se tak muselo ulevit, protože neúspěšně do kotouče natahoval hůl Milan Mikulík.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila, utkání tak dojde do pětiminutového prodloužení. Pokud ani to nerozhodne, budeme svědky samostatných nájezdů.
     
    Střely na branku: 24 – 31
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:15
    Veselý zamíchal pukem, poté ho přenechal Rostislavu Martynkovi, který ale nedokázal najít dobrou střeleckou pozici a nakonec domácí kotouč ztrácejí.
    60:43 Petr MRÁZEK - 2:3
     
    60:43
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté soupeři vypíchli puk, David Bartoš pak poslal kousek od modré čáry přihrávku PETRU MRÁZKOVI, který si poté sjel do útočného pásma a pěknou svižnou střelou zaskočil Tomáše Suchánka – 2:3. Asistence: David Bartoš a Martin Pěnčík.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté v první minutě prodloužení díky trefě Petra Mrázka dokonali obrat a berou bonusový bod navíc v tomto duelu. Domácí dlouho drželi vedení, o které ale přišli a nakonec zapisují jenom jeden bod.
     
    Střely na branku: 24 – 32 (19:18:04)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Šedivý (Kofroň, Haman), 8. Tomi (Martynek, Peterek) – 9. Pěnčík (Mrázek, Vachutka), 55. Žálčík (Bartoš, Mrázek), 61. Mrázek (Bartoš, Pěnčík)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Raszka) – Haman, Vainonen, Husák, M. Adámek, J. Michálek, Zahradníček – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Raška – Kaukič, Stuchlík, Matiaško.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Pěnčík, Drtil, Piegl, Staněk, Rudl, Vosátko – Mrázek (A), Bartoš, Vachutka – Motloch (C), T. Kaut, Hrníčko (A) – Žálčík, Chlán, T. Jandus – M. Novák, Janeček.

    Rozhodčí: Dědek, Fiala – Hanzlík, Polák
    bahis siteleri