Bielefeld – Mohuč 2:1 (kon.) | Frankfurt – Dortmund 1:1 (kon.) | Freiburg – Mönchengladbach 2:2 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Wolfsburg 2:2 (kon.) | Bayern – RB Lipsko 3:3 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
3:3 (2:2)
RB Lipsko
Sobota 05.12.2020, 18:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    75
    Bayern právě vstřelil branku!
    Potřetí v tomto zápase je vyrovnáno! Už třetí asistenci v utkání si připisuje Kingsley Coman a podruhé našel THOMASE MÜLLERA, který hlavou poslal míč neohroženě do sítě. Asistence: Kingsley Coman.
     
    48
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Lipsko otáčí skóre a podruhé v zápase se dostává do vedení! Na levé straně měl dost prostoru na centr Angelino, který našel přesným míčem hlavu EMILA FORSBERGA, který byl ve vápně úplně sám a překonal bezmocného Neuera. Asistence: Angeliño.
     
    36
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Lipsko přichází s neskutečně rychlou odpovědí, po necelých dvou minutách je opět vyrovnáno na 2:2! Lipsko překvapilo obranu Bayernu, která dnes zatím není moc jistá. Haidara prostrčil míč na JUSTINA KLUIVERTA, ten překonal Neuera střelou z pravé strany po zemi na vzdálenější tyč a slaví svůj první gól v Bundeslize! Asistence: Amadou Haidara.
     
    35
    Bayern právě vstřelil branku!
    Během pěti minut Bayern otáčí zápas a už vede 2:1! Lewandowski nasadil jesle Upamecanovi, pak se k míči dostal Coman, který ho krásně předložil THOMASU MÜLLEROVI, a ten už z blízka dokázal překonat Gulícsiho. Asistence: Kingsley Coman.
    30. Jamal MUSIALA - 1:1
    JUSTIN KLUIVERT
     
    30
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern je za svůj tlak odměněn vyrovnáním! Prosazuje se JAMAL MUSIALA, který přišel na hřiště teprve před pěti minutami a už slaví třetí gól v sezoně, když svou střelu z hranice šestnáctky usadil přesně k levé tyči Gulásciho branky. Asistence: Kingsley Coman.
     
    19
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Na potřetí už to CHRISTOPHERU NKUNKUOVI vyšlo a posílá Lipsko do vedení! Nkunku dostal výbornou přihrávku na hranici ofsajdu od Forsberga, pak si obešel vyběhnutého Neuera a poslal míč do prázdné brány. Asistence: Emil Forsberg.

    Petr Sumbal

    Branky: 30. Musiala (Coman), 35. T. Müller (Coman), 75. T. Müller (Coman) – 19. Nkunku (Forsberg), 36. Kluivert (Haidara), 48. Forsberg (Angeliño)

    Karty:   51. Mukiele (RBL)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 4:7.
    Bayern Mnichov: Neuer – Pavard, Süle, J. Boateng (84. Richards), Alaba – Goretzka, Javi Martínez (25. Musiala) – Sané (64. Gnabry), T. Müller, Coman (83. Costa) – Lewandowski.
    Náhradníci: Nübel – Costa, Gnabry, Choupo-Moting, Nianzou Kouassi, Musiala, Richards, Roca, B. Sarr.

    RB Lipsko: Gulácsi – Mukiele (72. Olmo), Konaté, Upamecano, Angeliño – Haidara (78. Sörloth), Adams, Sabitzer (72. Kampl), Kluivert (78. Orban) – Forsberg (62. Y. Poulsen), Nkunku.
    Náhradníci: Martínez – Borkowski, Halstenberg, Kampl, Olmo, Orban, Y. Poulsen, Samardžič, Sörloth.

    Rozhodčí: Siebert – Koslowski, Seidel
    bahis siteleri