Eibar – Valencia 0:0 (kon.)
konec
SD Eibar
0:0 (0:0)
Valencia CF
Pondělí 07.12.2020, 21:00 • Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    A přeci mohlo být vše jinak! Domácí se až příliš věnovali reklamaci zákroku v pokutovém území a Valencia podnikla rychlé přečíslení, snad sedm hráčů šlo proti čtyřem! Jason posunul balon do pokutového území na zcela volného Kévina Gameira, toho ale ve stoprocentní tutovce vychytal Marko Dmitrović, jenž balon reflexivně vyrazil nohou!
     
    90+4
    Již běží poslední minuta avizovaného nastavení. Maxi Gómez odstrčil protihráče nevybíravě loktem a vykoledoval si žlutou kartu.
     
    90
    Bryan Gil rozehrával rohový kop. Po jeho centru z levé strany orazítkoval Sergi Enrich hlavou břevno!
     
    89
    Eibar má nyní drtivý tlak a zadáci Valencie neví, kde jim hlavy stojí! Velkou možnost spálil Sergi Enrich, který střílel uvnitř pokutového území po zemi jen na střed branky, kde Jaume Doménech vyrážel míč mimo tři tyče!
     
    88
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Sergio Álvarez, přichází Recio.
     
    85
    Teď stáli při Valencii všichni svatí! Gilův centr plachtící na zadní tyč vyškrábl Jaume Doménech konečky prstů na tyčku! Takhle to snad ani domácí útočník kopnout nechtěl, leč málem z toho byla rozhodující trefa!
     
    83
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Jošinori Muto, přichází Sergi Enrich.
     
    73
    A byla z toho další velká možnost Valencie! Po zajímavě zahraném centru se do balonu před malým vápnem položil hlavou Eliaquim Mangala, jenž v pádu zakončoval vedle levé tyče!
     
    70
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Yunus Musah, přichází Jason.
     
    70
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Manu Vallejo, přichází Kévin Gameiro.
     
    70
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Takaši Inuj, přichází Alejandro Pozo.
     
    69
    Na karetní napomenutí vedou domácí nově už 3:1. Adresátem posledního žlutého kartónku se stal Sergio Álvarez.
     
    68
    Důležitý zákrok Jaumeho Doménecha. Ten ustřežil prostor u své pravé tyčky a vyrazil přízemní střelu rozběhnutého Eduarda Expósita.
     
    61
    Pokud jste slyšeli ránu, byl to zřejmě balvan, který teď domácím spadl ze srdcí. Valencie podnikla bleskový výpad po levé straně a po centru byl s míčem na zadní tyči úplně osamocený Manu Vallejo. Místo střely ale zvolil zpětnou přihrávku na hranici malého vápna, kde byl míč zachycen jedním z domácích. Tahle akce hodně hlasitě volala po gólu.
     
    57
    Žlutá karta pro Uroše Račiće. Jeho tvrdý náběh do těla schytal Roberto Correa.
     
    53
    To na protějším konci hrací plochy nebyla Valencie daleko od krásného vedoucího gólu! Do odraženého míče se z nějakých dvaceti metrů opřel Uroš Račić a jeho dělovku vyslanou z voleje vyrazil Marko Dmitrović reflexivně do břevna!
     
    50
    Inujův centr z pravé strany prodloužil ve vápně Roberto Correa naslepo ke Kikemu Garcíaovi, který střílel z dobré pozice. Jeho volej ale zamířil vysoko nad branku.
     
    44
    Anaitz Arbilla nakopl v souboji do kolene Manua Valleja a ten schytal v krátkém sledu další bolestivý úder. Znovu je z toho pro jeho původce žlutá karta.
     
    41
    Esteban Burgos zasáhl v souboji o padající balon loktem do tváře Manua Valleja a přeci jen vidí první žlutou kartu tohoto střetnutí.
     
    10
    Po přízemním centru Bryana Gila prostřelil Jaumeho Doménecha pohotovou střelou z hranice malého vápna Jošinori Muto. Míč, jenž k němu přilétl z levého okraje hřiště, si ale zpracoval rukou a branka proto nemůže platit.

    Filip Lefenda

    Branky:

    Karty:   41. Burgos (EIB), 44. Arbilla (EIB), 69. S. Álvarez (EIB) – 57. Račić (VAL), 90+4. Gómez (VAL)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 12:2. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:10.
    SD Eibar: Dmitrović – R. Correa, Burgos, Bigas, Arbilla – Inuj (70. Pozo), Expósito, S. Álvarez (88. Recio), Gil – Muto (83. Enrich), Kike García (C).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – J. A. Martínez, Enrich, Recio, Kądzior, P. León, Olabe, P. Oliveira, Pozo, Kévin Rodrígues, Rafa, Dufur.

    Valencia CF: Doménech (C) – Wass, Paulista, Mangala, Lato – Musah (70. Jason), Soler, Račić, Guedes – M. Vallejo (70. Gameiro), Gómez.
    Náhradníci: Etxebarría, Rivero – A. Blanco, T. Correia, Diakhaby, Esquerdo, Gameiro, Jason, Sobrino.

    Rozhodčí: J. Fernandez (ESP)
    bahis siteleri