Hoffenheim – Augsburg 3:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
3:1 (1:1)
FC Augsburg
Pondělí 07.12.2020, 20:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Christoph Baumgartner, přichází Mijat Gaćinović.
     
    75
    I domácím je neuznán gól. Andrej Kramarić se dostal do samostatného úniku, gólmanovi udělal kličku a zamířil do prázdné brány, avšak dle pomezního arbitra stál v ofsajdu. Bylo to ale hodně těsné.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Robert Gumny (FC Augsburg).
     
    72
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Raphael Framberger, přichází Robert Gumny.
     
    69
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Sebastian Rudy, přichází Robert Skov.
     
    62
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Michael Gregoritsch, přichází Marco Richter.
     
    50
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Celá akce začala celkem nevině, když domácí obrana odkopla balón od své svatyně do bezpečí. Ovšem rázem z toho byl rychlý protiútok, který zakončil IHLAS BEBOU střelou po zemi zhruba z úrovně penalty k pravé tyči.
     
    46
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hosté špatně odkopli balón, Bebou rychle přihrál FLORIANOVI GRILLITSCHOVI, který krásně obešel protihráče a poslal míč po zemi přesně k vzdálenější tyči. Rafał Gikiewicz se po míči pouze ohlédl.
     
    44
    Oliver Baumann si na nedostatek práce také nemůže úplně stěžovat, Florian Niederlechner měl na levé straně dost volného prostoru před sebou, jeho dělovka levou nohou však skončila jen na rukavicích připraveného gólmana.
     
    38
    A Rafał Gikiewicz má znovu práci. Polský brankář ve službách německého mančaftu předvedl další výborný zákrok, když z bezprostřední blízkosti hlavičkoval na bližší tyč Andrej Kramarić, avšak strážce hostující svatyně skočil a míč vyrazil.
     
    31
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Domácí nevyužili několik gólovek a přišel trest. Po pěkné kombinaci odcentroval Gregoritsch na vzdálenější stranu, kam naběhl DANIEL CALIGIURI, jenž zakončil hlavou do protipohybu gólmana.
     
    26
    V posledních minutách se hraje převážně na bránu Augsburgu. Andrej Kramarić vyslal střelu těsně před hranicí pokutového území, mířil do vzdálenějšího horního rohu, který jen těsně minul. Tady by brankář hostů neměl šanci nějak zasáhnout.
     
    25
    A opět se dostali do velké příležitosti, tvrdou ránu Christopha Baumgartnera však Rafał Gikiewicz znovu bravurně vyrazil.
     
    22
    Znovu obrana hostů zaváhala, když ponechala na pravé straně úplně volného Sebastiana Rudyho, který tvrdou ranou nechal ovšem vyniknout jen Rafała Gikiewicze, který výtečně zasáhl a střelu zneškodnil.
     
    17
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Po zhruba čtvrt hodině hry se poprvé mění skóre. Baumgartnerovi nedokázali sebrat míč ani dva hráči Augsbrugu, ten ocentroval na vzdálenější tyč, kam naběhl úplně volný FLORIAN GRILLITSCH, který z bezprostřední blízkosti zamířil hlavou do odkryté části hostující svatyně.

    Petr Frömel

    Branky: 17. Grillitsch (Baumgartner), 46. Grillitsch (Bebou), 50. Bebou (Kramarić) – 31. D. Caligiuri (Gregoritsch)

    Karty:   74. Gumny (AUG)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:10. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 7:6. Fauly: 15:9.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – S. Posch, Vogt, Nordtveit, R. Sessegnon – Baumgartner (87. Gaćinović), Samassékou, Rudy (69. Skov) – Grillitsch – Kramarić, Bebou.
    Náhradníci: Pentke – Nuhu, Akpoguma, Bogarde, Gaćinović, Skov, John, Dabbur, Klauss.

    FC Augsburg: Gikiewicz – Framberger (72. Gumny), Gouweleeuw (C), Uduokhai, Suchý – Gruezo, Strobl – D. Caligiuri, Vargas – Gregoritsch (62. Richter), Niederlechner.
    Náhradníci: Koubek – Gumny, Götze, Oxford, R. Khedira, Cijeva, Richter, Čon.

    Rozhodčí: F. Badstübner – M. Schüller, T. Schiffner
    bahis siteleri