Zenit – Dortmund 1:2 (kon.) | Lazio – Club Bruggy 2:2 (kon.) | Chelsea – FK Krasnodar 1:1 (kon.)
Rennes – Sevilla 1:3 (kon.) | Barcelona – Juventus 0:3 (kon.) | Dynamo Kyjev – Ferencváros 1:0 (kon.)
RB Lipsko – Manchester Utd. 3:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
0:3 (0:2)
Juventus FC
Úterý 08.12.2020, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Juventusu, který svého soupeře porazil poměrem 3:0, čímž si zajistil postup z prvního místa. Katalánci se v úvodu druhého poločasu dostalo k územní převaze, jenomže chybovali ve vlastním pokutovém území, kde zahrál rukou obránce Lenglet. Stará dáma zužitkovala také druhý pokutový kop, což jí zajistilo průběžný postup z prvního místa. Španělský celek si po zbytek zápasu vytvořil celkem velký tlak, jenomže veškeré nadějné šance krotil velezkušený brankář Buffon. Juventus tak svému soupeři oplatil domácí porážku, navíc toto vítězství má o to sladší příchuť, neboť přineslo postup z prvního místa. (22:53:13)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:15.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Buffon si dával s odkopem od své branky hodně načas, nakonec mu to u sudího prošlo. Po jeho odkopu se dokázal dobře zorientovat Messi, který vracel zpět.
     
    90+2
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Cristiano Ronaldo, přichází Federico Chiesa.
     
    90+2
    Barcelona se krátí čas, což pochopitelně věděl také de Jong, který okamžitě zavezl míč zpět na útočnou polovinu, kde si na pravém křídle všiml volného Griezmanna.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Buffon v akci! Griezmannovi se povedlo sklepnout pod sebe na Messiho, který znovu pálil levou nohou. Jeho ránu ovšem Buffon zlikvidoval!
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je pochopitelně rozhodnuto. Barcelona by potřebovala vstřelit jednu branku, jinak postoupí ze druhého místa.
     
    88
    Puig se pokoušel zrychlit hru nahrávkou na levé křídlo, kde se sice nacházel Braithwaite, avšak před ním zakročil Bonucci. Stará dáma ale o balón přišla.
    86. Messi pálil kousek vedle.
     
    86
    Tohle už bylo nebezpečné! Sám na sebe to vzal Messi, který se po manévru na levou nohu dostal k technickému zakončené, jenž směřovalo kousek vedle.
     
    85
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Federico Bernardeschi.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Paulo Dybala.
     
    85
    Jenomže domácí hráči si mnohdy překáží. To se ukázalo také v tomto případě, neboť Messi zkouše pálit z hranice šestnáctky, avšak trefil pouze Braithwaitea.
     
    84
    Ter Stegen pro změnu z jedničky přenášel hru na opačnou polovinu, kde Bonucci prodlužoval za sebe, kde měl pro změnu práci také velezkušený brankář Buffon.
     
    83
    Nepříliš době to nyní provedl Pjanić, který místo nabídky do pokutového území zkoušel sám vypálit. Pravačkou branku netrefil a Buffon tuto střelu zkontroloval.
     
    82
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ronald Araújo, přichází Oscar Mingueza.
     
    81
    V osobním souboji se dokázal prosadit Braithwaite, který hrudníkem sklepl pod sebe na Puiga. Juventus se dokázal bleskově vrátit zpět, soupeř tak útočí do plných.

    David Suchý

    Branky: 13. Ronaldo (pen.), 20. McKennie (J. Cuadrado), 52. Ronaldo (pen.)

    Karty:   27. Alba (BAR), 31. Lenglet (BAR), 60. Umtiti (BAR), 78. Firpo (BAR) – 29. Ramsey (JUV), 54. Morata (JUV), 69. Danilo (JUV)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:15.
    FC Barcelona: ter Stegen – Dest, R. Araújo (82. Mingueza), Lenglet (55. Umtiti), Alba (55. Firpo) – Pjanić, F. de Jong – Trincão (46. Braithwaite), Messi (C), Pedri (66. Puig) – Griezmann.
    Náhradníci: Peña, Neto – Aleñá, Braithwaite, Puig, Umtiti, Mingueza, Firpo, Fernandes, de la Fuente, Coutinho, S. Busquets.

    Juventus FC: Buffon – Danilo, Bonucci (C), de Ligt – J. Cuadrado (85. Bernardeschi), McKennie, Arthur (71. Bentancur), Ramsey (71. Rabiot), Sandro – Morata (85. Dybala), Ronaldo (90+2. Chiesa).
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Bernardeschi, Bentancur, Rabiot, Portanova, Kulusevski, Chiesa, Frabotta, Dybala, Dragusin, Da Graca.

    Rozhodčí: Stieler – Pickel, Gittelmann (všichni Německo)
    bahis siteleri