Čeljabinsk – Jokerit 2:5 (kon.) | Čerepovec – Riga 4:2 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 3:0 (kon.)
Minsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Soči – Kunlun 3:4 (kon.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:5 (0:1, 0:2, 2:2)
Jokerit Helsinky
Středa 09.12.2020, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Antti PIHLSTRÖM - 2:5
     
    59:49
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec v závěru rozhodli pro hru bez brankáře! Jejich risk však potrestal přesnou střelou ANTTI PIHLSTROM!
    51:33 Sergej KALININ - 2:4
     
    51:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává velmi rychle i druhou branku a rázem ještě bojuje o zvrat v dnešním souboji! Před brankou se k puku procpal SERGEJ KALININ, který trefil mezírku mezi přední tyčí a brankářem! Asistence: Pontus Åberg.
    51:12 Jaroslav KOSOV - 1:4
     
    51:12
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek se nakonec dočkal alespoň čestné branky! JAROSLAV KOSOV pokračoval v pohybu před branku, kde se dostal k odraženému puku a pohotově jej dorazil za záda brankáře! Asistence: Alexandr Avcin.
    46:07 Veli-Matti SAVINAINEN - 0:4
     
    46:07
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit přidává čtvrtý zásah a definitivně rozhoduje o svém triumfu v dnešním souboji! Přihrávku na pravý kruh dostal VELI-MATTI SAVINAINEN a příklepem poslal puk pod břevno! Asistence: Henrik Haapala, Jakub Krejčík.
    39:44 Jordan SCHROEDER - 0:3
     
    39:44
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit v závěru první třetiny využívá přesilovou hru a navyšuje své vedení! Roman Will měl dobře zakrytý výhled. K odraženému puku se před brankou dostal JORDAN SCHROEDER, který jej doklepl do sítě!
    31:24 Brian O'NEILL - 0:2
     
    31:24
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit přidává druhou branku a odskakuje svému soupeři! Před branku domácího celku poslal Tommi Kivistö prudké nahození a BRIAN O´NEILL doklepl puk do sítě! Asistence: Tommi Kivistö, Jakub Krejčík.
    11:57 David SKLENIČKA - 0:1
     
    11:57
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Finský Jokerit se ujímá vedení! Tenhle gól si Roman Will za rámeček rozhodně nedá! DAVID SKLENIČKA si potáhl puk do útočného pásma a za pomoci teče jednoho z obránců poslal puk do horního rohu! Asistence: Julius Junttila.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 52. Kosov (Avcin), 52. Kalinin (Åberg) – 12. D. Sklenička (Junttila), 32. O'Neill (Kivistö, J. Krejčík), 40. Schroeder, 47. Savinainen (Haapala, J. Krejčík), 60. Pihlström


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Karpuchin, Pilut, Bailen (A), Isajev, Tělegin, Ogurcov, Alexejev, Jevenko – Osnovin, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Åberg, Polygalov, Podkorytov – Kosov, Karlin, Avcin.
    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Kalninš) – A. Grant, Lööv, Kivistö, J. Krejčík, Pudas, D. Sklenička – O'Neill (A), Regin, Joensuu (A) – Tolvanen, Schroeder, Savinainen – Nicklas Jensen, Mäenalanen, Haapala – Anttila (C), Pihlström, Junttila.

    Rozhodčí: Odinš, Olenin – Zacharov, Nikolajev
    bahis siteleri