Čeljabinsk – Jokerit 2:5 (kon.) | Čerepovec – Riga 4:2 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 3:0 (kon.)
Minsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Soči – Kunlun 3:4 (kon.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 09.12.2020, 17:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:56 Stanislav GALIJEV - 3:0
     
    51:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do tříbrankového vedení a o vítězi se zdá být rozhodnuto! Po levém křídle to na sebe vzal Galijev, který se u opačné tyče pokoušel najít Petrova. Ten sice proti Košečkinovi neuspěl, k odraženému kotouči se ovšem jako první dostal právě STANISLAV GALIJEV, který ho dorazil do hostující branky.
    Asistence: Kirill Petrov.
    36:41 Stéphane Da Costa - 2:0
     
    36:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Krátce po vhazování tu máme druhou branku domácích! Hosté nedokázali odehrát kotouč do bezpečí, naopak se ho u levého mantinelu ujal Dawes, který dokázal najít v mezikruží naprosto osamoceného STÉPHANEHO DA COSTU. Druhý jmenovaný zakončení mezi betony dokázal vyzrát na brankáře Košečkina.
    Asistence: Nigel Dawes.
    14:55 Nigel DAWES - 1:0
     
    14:55
    Kazaň vstřelila branku!
    Rychlý protiútok domácích končí vedoucí brankou! Za hostující celek nejprve od modré čáry zakončoval Martynov, který ovšem trefil pouze protihráče před sebou. Domácí se tak dostali do protiútoku, při kterém nabízel kotouč před branku NIGEL DAWES. Nejprve to vypadalo, že jeho nabídku tečoval Tichonov, nakonec to ale vypadá na čistý průstřel.
    Asistence: Viktor Tichonov.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 15. Dawes (V. Tichonov), 37. S. Da Costa (Dawes), 52. Galijev (K. Petrov)


    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Wikstrand, Jarullin (A), Rukavišnikov, Ljamkin, Pedan, Chenkel, Lučevnikov – V. Tichonov, S. Da Costa, Dawes – Galijev, Burmistrov (C), Zaripov – Voronkov, M. Gluchov (A), Lukojanov – Fisenko, Cormier, K. Petrov – Jemec.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Martynov, J. Jakovlev (A), Minulin, Holm, Zemčonok, Pašnin, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Beck, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Karpov, Několenko, Košelev – Potěchin, Švyrjov, Pesonen – Jurov.

    Rozhodčí: Gofman, Frano – Zacharenkov, Novikov

    Diváci: 4050
    bahis siteleri