Čeljabinsk – Jokerit 2:5 (kon.) | Čerepovec – Riga 4:2 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 3:0 (kon.)
Minsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Soči – Kunlun 3:4 (kon.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
2:3 (2:2, 0:1, 0:0)
Dynamo Moskva
Středa 09.12.2020, 17:30 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:48 Dmitrij JAŠKIN - 2:3
     
    34:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají poměrně rychle přesilovku a poprvé v utkání jdou do vedení. Vadim Šipačov našel na modré čáře Michala Čajkovského, který okamžitě nahazoval na branku. Tam stál zaparkovaný DMITRIJ JAŠKIN, který přesnou tečí zaznamenal čtyřiadvacátou branku v sezoně. Asistence: Michal Čajkovský, Vadim Šipačov.
    18:43 Juuso HIETANEN - 2:2
     
    18:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě před pauzou vyrovnávají stav utkání. Nikita Popugajev našel přesnou nahrávkou na pravé straně pásma JUUSA HIETANENA, jež si puk zpracoval a hned pálil přesně k tyčce domácí branky, Furch na puk nedosáhl. Asistence: Nikita Popugajev.
    06:31 Daniil TARASOV - 2:1
     
    06:31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě v přesilové hře snižují a gólové hody pokračují. DANIIL TARASOV získal puk za brankou Furcha, narazil si ho s Oscarem Lindbergem a poté poslal kotouč do odkryté branky domácího celku. Asistence: Oscar Lindberg.
    04:54 Shane PRINCE - 2:0
     
    04:54
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení a vedou již o dvě branky. Parádní nahrávku Jegora Šarangoviče ve středním pásmu si našel SHANE PRINCE, který se uvolnil od soupeře a následně bekhendovým blafákem překonal brankáře Alexandra Jerjomenka. Asistence: Jegor Šarangovič
    03:55 Ilja USOV - 1:0
     
    03:55
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou překvapivě do vedení v dnešním utkání. Brennan Menell nabral rychlost na levé straně pásma, natlačil se až před Jerjomenka a poté naservíroval puk před prázdnou branku pro ILJU USOVA, který obrovskou šancí nepohrdl. Asistence: Brennan Menell, Jegor Šarangovič.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 4. Usov (Menell, Šarangovič), 5. Prince (Šarangovič) – 7. Tarasov (O. Lindberg), 19. Hietanen (Popugajev), 35. Jaškin (Čajkovský, Šipačov)


    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, R. Murphy, Falkovskij, Jerjomenko, Znacharenko (A), Děrjabin, Martynov (A) – Kozun, Spooner, Gorbunov – Děmkov (C), Šarangovič, Prince – Alistrov, Protas, K. Voronin – Usov, Suško, Lodnia.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Čajkovský, Hietanen, Volkov, Mironov (C), Bojkov, J. Zajcev, O. Zajcev (A), An. Sergejev – Jaškin, Šipačov, Kagarlickij – Pääjärvi, O. Lindberg, Tarasov (A) – Popugajev, Jefremov, Muranov – Bryzgalov, Šipov, Kruglov.

    Diváci: 4824
    bahis siteleri