Sparta – Black Angels 18:7 (kon.) | Pardubice – Ostrava 4:6 (kon.) | Otrokovice – Hattrick Brno 3:5 (kon.)
Česká Lípa – Vítkovice 3:5 (kon.) | Bohemians – Liberec 8:3 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
8:3 (3:2, 1:0, 4:1)
FBC Liberec
Sobota 12.12.2020, 19:30 • TJ Sokol Vinohrady • Livesport Superliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:39
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! MATĚJ PĚNIČKA dává další branku svého týmu. Asistence: Matyáš Krebner.
     
    52:55
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tohle vedení dává domácím určitou dávku klidu. MATĚJ PĚNIČKA se dnes prezentoval aktivně a konečně svou snahu také nápaditě zužitkoval. 7:3 pro domácí. Asistence: Vojtěch Zezulka.
     
    49:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté však ještě flintu do žita nehodili. Stránský vyprodukoval pohlednou náhru na JAKUBA KOPECKÉHO, který dává Liberci naději. Asistence: Šimon Stránský.
     
    48:28
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí opět navyšují skóre. Nyní se Mück může trochu červenat. MICHAL VOJTÍŠEK totiž nepálil nechytatelně. Asistence: Jakub Buršík.
    45:41 Martin KISUGITE - 5:2
     
    45:41
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Gól ve znamení posily ze Švýcarska. MARTIN KISUGITE se odhodlal ke střele a nutno dodat, že to byla parádní dělovka z dálky, brankář tentokrát bez šance zasáhnout. Asistence: Matyáš Krebner.
    35:41 Jakub ŠÁRKA - 4:2
     
    35:41
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Liberec nyní zapomněl na obranu, Krebner tak vyslal do šance JAKUBA ŠÁRKU, který ve stylu Petera Forsberga zvyšuje vedení domácího týmu. Asistence: Matyáš Krebner.
    16:37 Radek VALEŠ - 3:2
     
    16:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rychlé snížení. Zpoza branky se hosté umě vykombinovali před branku, kde si RADEK VALEŠ rychlou forhandovou kličkou věděl rady. Asistence: Vojtěch Wiener.
    15:03 Patrik ŠEBEK - 3:1
     
    15:03
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pěkná akce! F. Forman si pod nohou a poté jednoruč poradil s obranou Liberce a našel zcela volného PATRIKA ŠEBKA, který trefil ideálně k tyči. Asistence: Filip Forman.
    05:33 Tomáš DLESK - 2:1
     
    05:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tentokrát si nešťastný okamžik vybral Michajlovič. TOMÁŠ DLESK vypálil od mantinelu a domácímu brankáři míček mezi nohama projel až za brankovou čáru. Asistence: Jan Šoltys.
    04:01 Mikuláš FORMAN - 2:0
     
    04:01
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Mück se nyní nedohodl s Kluchem a výsledkem bylo, že ani jeden z nich nedokázal odklidit míček, toho se zmocnil MIKULÁŠ FORMAN a střelou do horního rohu trestá. Bez asistence.
    02:17 Jan MALIČ - 1:0
     
    02:17
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Brzké vedení domácích. JAN MALIČ z dálky dostal se štěstím míček do branky, kde clonila i dvojice hráčů v zelenobílých dresech. Střela totiž neměla nijak gólové parametry. Asistence: Michal Vojtíšek.

    Petr Fišer

    Branky a nahrávky: 3. Malič (Vojtíšek), 5. M. Forman, 16. Šebek (F. Forman), 36. Šárka (Krebner), 46. Kisugite (Krebner), 49. Vojtíšek (Buršík), 53. Pěnička (Zezulka), 59. Pěnička (Krebner) – 6. Dlesk (Šoltys), 17. Valeš (Wiener), 50. Kopecký (Stránský)


    FbŠ Bohemians: Michajlovič (Hyršl) – Zezulka, Šebek, Dobisík, Kuncman, Čihák, Krbec, Kisugite – Krebner, M. Forman, Vojtíšek – Kopecký, Buršík, Malič – Pěnička, F. Forman, Růžek – Šárka, Kawulok.
    FBC Liberec: Mück (Ponomarev) – Klucho, Kárník, Bitman, Kološ, Janeček – Kopecký, Stránský, Valeš – Rozkovec, Čermák, Dlesk – Lhota, Baudisch, Ferdan – Šoltys, Kořínek, Wiener – Světlík.

    Rozhodčí: Martin Valenta a Michal Žďárský
    bahis siteleri