K. Vary – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Litvínov 6:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 1:2 (kon.)
Plzeň – Sparta 2:6 (kon.) | Motor ČB – Mountfield HK 3:5 (kon.) | Zlín – Olomouc 1:4 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 1:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 13.12.2020, 16:00Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Petr Kváča je na střídačce, domácí tak teď jsou v pěti!
     
    59:03
    Tak tohle je velká nepříjemnost pro Tygry. Jsou vyloučeni za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odpyká Tomáš Rachůnek.
     
    57:19
    Jaroslav Vlach měl na hokejce vyrovnání! Po přihrávce Adama Musila zpoza branky se ocitl sám před Vladařem, střela mu ale nesedla a kotouč minul branku!
    52:48 Vladimír SVAČINA - 1:2
     
    52:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice uštědřují Tygrům lekci z produktivity a opět jdou do vedení! VLADIMÍR SVAČINA chtěl při přečíslení 2 na 1 přihrávat, nahrávku však smolně srazil bránicí Ladislav Šmíd a pardubický útočník už jen doklepnul kotouč do poloodkryté branky. Asistence: Juraj Mikuš.
     
    46:01
    Petr Jelínek je v třetí třetině na ledě hodně vidět! Teď se po hezké individuální akci natlačil až před Daniela Vladaře, toho ale z bezprostřední blízkosti nepřekonal.
    42:46 Petr JELÍNEK - 1:1
     
    42:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři zničehonic vyrovnávají! Kapitán PETR JELÍNEK si vzal kotouč ve vlastním obranném pásmu, dostal se až do útočné třetiny a zpoza levého kruhu poslal kotouč rovnou do šibenice! Asistence: Ladislav Šmíd, Petr Kváča.
     
    38:58
    Minutu před druhou sirénou mohlo být vyrovnáno! Nahození Mislava Rosandiče vyrazil Vladař jen na hůl Adama Musila, ten však kotouč z bezprostřední blízkosti kotouč za brankovou čáru nedotlačil!
    35:11 Anthony CAMARA - 0:1
     
    35:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jdou do vedení! Druhá formace hostí se dostala do přečíslení 3 na 1, které vyřešil Kousal. Jeho střela sice byla zblokována, kotouč se ale dostal k Paulovičovi, který ho před prázdnou branku předložil ANTHONYMU CAMAROVI. Asistence: Matěj Paulovič, Robert Kousal.
     
    29:01
    Hru v početné výhodě si vyzkouší i Dynamo. Za hákování na trestnou lavici usedl Matěj Pekař (LIB).
     
    27:27
    Tygři teď předvedli krásnou kombinaci, na jejímž konci byl po přiťuknutí Petra Kolmanna Tomáš Rachůnek. Jeho ránu ale Vladař dokázal vyrazit.
     
    25:00
    Dynamo mohlo po ubráněném oslabení jít do vedení! Anthony Camara hezkou přihrávkou z otočky našel dobře postaveného Matěje Pauloviče, jeho ránu z mezikruží ale Kváča vyrazil!
     
    22:07
    Tygři si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici míří Juraj Mikuš (PCE), který hákoval Michala Bulíře, jenž se zrovna nacházel v nebezpečné pozici.
     
    17:20
    Domácí si zahrají další početní výhodu. Za zdržování hry je vyloučen brankář Daniel Vladař (PCE). Trest odpyká Robert Kousal.
     
    13:30
    Po hezké kombinaci se kotouč dostal k osamocenému Jaroslavu Vlachovi, ten ale z bezprostřední blízkosti minul!
     
    13:10
    Tygři si zahrají další přesilovku. Za držení protihráče na trestnou lavici usedl Patrik Poulíček (PCE).
     
    08:15
    Další šance Dynama! Při přečíslení 2 na 1 vybídl Vladimír Svačina hezkou přihrávkou Jana Mandáta, ten ale Kváču nepřekonal!
     
    06:10
    Teď k byly vidění tři velmi slibné šance v rychlém sledu! Nejdříve se do zajímavé pozice dostal Matěj Paulovič, v rozhodujícím momentě ale promáchl. Vzápětí se na druhé straně ke střele dostal Radovan Pavlík a k dorážce se málem dostal Tomáš Rachůnek. Z dalšího protiútoku pak Petra Kváču ohrozil Anthony Camara, ani on ale skóre utkání neotevřel!
     
    01:43
    Uvidíme první dnešní přesilovku, zahrají si ji Tygři. Na trestnou lavici míří Denis Kusý (PCE) za hákování.
    Marken.cz

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 43. P. Jelínek (Šmíd, Kváča) – 36. Camara (Paulovič, R. Kousal), 53. Svačina (Mikuš)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), Knot, Rosandić, Havlín, Derner, Kolmann, T. Hanousek – Birner (A), Filippi, Lenc – A. Musil, Bulíř, R. Pavlík – T. Rachůnek, P. Jelínek (C), J. Vlach – Průžek, Hrabík, Pekař.
    HC Dynamo Pardubice: Vladař (Kantor) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, J. Zdráhal, Ďaloga, Holland, Vála – Svačina, Poulíček, Mandát (A) – Camara, R. Kousal, Paulovič – Kusý, Anděl, Blümel – Machala, Claireaux, Matýs.

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Zíka, Šimánek

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri