Nice – Rennes 0:1 (kon.) | Brest – Remeš 2:1 (kon.) | Lorient – Nîmes 3:0 (kon.)
Nantes – Dijon 1:1 (kon.) | Štrasburk – Méty 2:2 (kon.) | Lille – Bordeaux 2:1 (kon.)
PSG – Lyon 0:1 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
0:1 (0:1)
Olympique Lyon
Neděle 13.12.2020, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Vítám všechny fanoušky francouzského fotbalu, jelikož na programu je šlágr čtrnáctého kola Ligue 1 Uber Eats. Budeme totiž sledovat utkání dvou aspirantů na titul, představí se nám Paris Saint-Germain FC a Olympique Lyon.
     
    Paris Saint-Germain v tabulce nalezneme na vedoucí pozici, když získalo osmadvacet bodů. PSG mělo špatný vstup do soutěže, ale vše se zpravilo a domácí mužstvo šlape jako dobře promazaný stroj. Avšak jeho náskok na čele je jen jednobodový, druhá Marseille má navíc o zápas méně. Celek z Paříže nastupuje také v Lize Mistrů, kde v uplynulém týdnu postoupil do jarní části. Nejlepším střelcem PSG je Kylian Mbappé, který se prosadil desetkrát a vede tabulku střelců celé soutěže. Pojďme se už věnovat také Lyonu, jemuž se v minulém ročníku nepovedlo postoupit do evropských pohárů, a tak se může soustředit na boj o titul v domácí soutěži. Aktuálně je Olympique na čtvrtém místě tabulky, když posbíral šestadvacet bodů. Hostující mužstvo pouze jednou prohrála, ovšem hned pětkrát remizovalo. Nejlepším střelcem týmu pak je Karl Toko Ekambi, jenž dal sedm branek a je třetí v tabulce střelců.
     
    Střetnutí, v němž Paris Saint-Germain bude plnit roli favorita, se odehraje v neděli od 21 hodin. Ovšem Lyon nedá svou kůži lacino a jistě můžeme očekávat napínavou bitvu. Z utkání je pro vás připravený textový přenos, kterým vás provede Michal Luxa. Pojďme se společně bavit fotbalem!
     
    Zhruba za hodinu začíná šlágr kola ve francouzské nejvyšší soutěži, Paris Saint-Germain totiž přivítá Olympique Lyon. Již jsou známy sestavy, které si představíme. Doufejme, že náš čeká duele, jenž nabídne soustu branek a atraktivní hru.
     
    Úvodní sestavy:

    Paris Saint-Germain FC: Navas – Florenzi, A. Diallo, Kimpembe (C), Bakker – Verratti, Danilo Pereira, Paredes – Di María, Kean, Neymar.
    Náhradníci: S. Rico – Kehrer, Kurzawa, Dagba, Pembele, Rafinha Alcântara, A. Herrera, Gueye, Mbappé.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Dubois, Marcelo, Denayer, Cornet – Paquetá, Mendes, Aouar – Toko Ekambi, Depay (C), Kadewere.
    Náhradníci: Pollersbeck – Diomande, Binlamrí, Bard, Jean Lucas, De Sciglio, Caqueret, Bruno, M. Dembélé.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani.
     
    Je asi překvapením, že mezi náhradníky zůstali Kylian Mbappé (PSG) nebo Moussa Dembélé (Lyon). Oba jsou gólovými hráči, a tak doufejme, že se na hrací ploše objeví v průběhu hry.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Trojice rozhodčích a oba celky jsou už připraveni v útrobách stadionu. Za pár okamžiků přijdou všichni aktéři zápasu už na zelený pažit.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jdeme na to! Hlavní rozhodčí pan Bastien zahájil utkání a jako první se balonu chopil Moise Kean. PSG začíná kombinací na vlastní polovině.
     
    2
    Paris Saint-Germain do dnešního střetnutí nastupuje v tmavě modré sadě dresů, naopak Olympique Lyon zvolil bílou barvu. Už se ale vraťme na hrací plochu, kde domácí budou vhazovat.
     
    3
    Jason Denayer zachytil přihrávku soupeře, ale na druhé straně stejně dobře pracoval Abdou Diallo. PSG se tak po pravé straně tlačí směrem dopředu.
     
    4
    Thiago Mendes přenesl hru na pravou stranu, kde se do útoku tlačil Tino Kadewere. Jenomže toho předskočil Presnel Kimpembe, jenž byl po chvíli faulován.
     
    5
    Napravo se pohyboval Alessandro Florenzi, jehož centr zamířil do zadní části šestnáctky. Na druhé straně pak kombinoval Mitchel Bakker, jenomže PSG přišlo o míč. Hra se otočila na druhou stranu, kde do druhé vlny přihrával Memphis Depay, jehož snažení zachytila domácí obrana.
     
    6
    Memphis Depay přihrával na hranici pokutového území, kde se pohyboval Tino Kadewere. Tomu chybělo pár desítek centimetrů k tomu, aby se balonu chopil. Uvidíme pouze odkop od Navasovy branky.
     
    7
    Zatím vidíme hodně nepřesností, další přihrávku zachytil Danilo Pereira. Ten následně našel Neymara, který předal míč na Marca Verrattiho. Jeho pas nabídl italskou spolupráci, avšak Alessandro Florenzi zamířil kousek vedle levé tyče.
    7. Alessandro Florenzi (PSG)
     
    9
    Proti rozehrávce PSG vystoupil Thiago Mendes, který ve středovém kruhu fauloval Neymara. Brazilské hvězdě se na nohy vůbec nechtělo, ovšem bude v pořádku a můžeme se těšit na další jeho kousky.
     
    10
    Danilo Pereira viděl na pravé straně naběhnutého spoluhráče, jímž byl Alessandro Florenzi. Italský obránce se snažil dostihnout dlouhý balon, ale nepovedlo se mu to – bude se kopat od branky Lyonu.
     
    11
    Hostující mužstvo poslalo balon za šestnáctku, kde se nacházel Tino Kadewere, jehož pokus byl zastaven obráncem. Po chvilce přišlo zaváhaní jednoho ze stoperů, jemuž do míče přes nohu kopl Memphis Depay. Slabé zakončení pohlídal Keylor Navas.
     
    12
    Na pravé straně je velmi aktivní Alessandro Florenzi, na kterého mířil další pas. Jenomže ani tentokrát se italský obránce nezapojil do hry, protože míč byl znovu příliš dlouhý.
     
    14
    Na levé straně se pohyboval Karl Toko Ekambi, který vnikl do šestnáctky, kde předvedl dlouhou kličku, kterou pohlídal až Leandro Paredes. Lyon se znovu tlačil do útoku, centr před branku mu nevyšel, avšak bude zahrávat rohový kop.
     
    15
    Trochu krkolomně se k hlavičce probojoval Marcelo, který míči nedal razanci, a tak situace byla zažehnána domácí obranou. PSG pak rychle mířilo do akce, která byla opět přerušená.
     
    17
    Ángel Di María přihrál doprava, odkud odcentroval do zadní části šestnáctky Alessandro Florenzi. V dobrém místě se pohyboval Mitchel Bakker, jenž chtěl míč trefit z jedné. Avšak to se mu nepovedlo a balon od něj navíc putoval mimo hrací plochu.
     
    18
    A znovu holandský obránce Mitchel Bakker, jehož přihrávka byla zastavena a PSG rozehrávalo rohový kop. Ángel Di María rozehrál nakrátko a snažil se jít do nebezpečného prostoru, jenomže neuspěl.
     
    19
    Po delší době se hra trochu uklidňuje, když se do ní zapojili domácí obránce. Ti se pokouší vlákat soupeře z bloku, což se povedlo, ale také byla k vidění další ztráta.
     
    20
    Napravo se pohyboval Memphis Depay, který přihrával do pokutového území, kde se pohyboval Karl Toko Ekambi. Celou situaci zastavil Danilo Pereira, který založil akci PSG. Jenomže Moise Kean nevyzrál na Jasona Denayeru.
     
    21
    Houssem Aouar vystoupil proti soupeře a už šel do akce. Jenomže hlavní rozhodčí odpískal faul na Ángela Di Maríu.
     
    22
    Houssem Aouar přihrál na levou stranu, kde se nacházel Karl Toko Ekambi, který měl před sebou otevřený prostor. Kamerunský útočník ještě přihrával na Memphise Depaye, úmysl však nevyšel.
     
    23
    Po faulu přišel pas před branku, který odvrátil Presnel Kimpembe. Balon se do šestnáctky rychle vrátil a k zakončení se probojoval Tino Kadewere, jenž zaměstnal domácího brankáře. Celá situace byla ale zbytečná, jelikož byl posléze odpískán ofsajd.
     
    25
    Neymar na levé straně provětral brazilského stopera Marcela. Zprvu to vypadalo, že mu uteče, ovšem následně hru zabrzdil a při přechodu do velkého vápna o balon přišel.
     
    27
    Tino Kadewere se snažil přejít přes nizozemského obránce, ovšem Mitchel Bakker si pomohl rukami. Píšťalka hlavního rozhodčího mlčela, a tak se kopalo pouze od Navasovy branky.
     
    28
    Musíme přiznat, že sledujeme velmi vyrovnané utkání, v němž ještě branka nepadla. Oba celky se snaží být nebezpečné, ale zatím je šancí jako šafránu.
     
    29
    Neymar měl proti sobě dvojici soupeřů, a tak z hranice šestnáctky nevystřeli. Za to našel Ángela Di Maríu, který dal míč ještě výše, kam si naběhl Alessandro Florenzi, jehož odzbrojil Jason Denayer.
     
    29
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Abdou Diallo, přichází Thilo Kehrer.
     
    30
    Memphis Depay si pokryl balon a faulu se dopustil Ángel Di María. Hlavičkáři Lyonu už se stěhují před branku domácího mužstva.
     
    31
    Memphis Depay sám rozehrál standardní situaci, když míč poslal do levé části pokutového území. Hlavičkou se prezentoval Marcelo, který před brankou našel jen soupeře.
     
    32
    Presnel Kimpembe a Tino Kadewere se srazili při hlavičkovém souboji. Oba hráči budou v pořádku a balonu se chopí hostující mužstvo.
     
    33
    O pas za obranu se pokusil Maxwel Cornet, který našel jen domácího kapitána, jenž hlavou přihrál na Keylora Navase.
     
    34
    O další centr z levé strany se pokusil Maxwel Cornet, jenž znovu našel jen soupeře. Po chvíli byl faulován Marco Verratti, jehož poslal k zemi Lucas Paquetá.
     
    35
    Zpoza šestnáctky se napřáhl Tino Kadewere, jehož pokus zamířil jen nad branku. Olympique Lyon je v posledních minutách jasně lepší.
     
    36
    Lyon právě vstřelil branku!
    Zaslouženě se Lyonští ujímají vedení! Presnel Kimpembe se dostal pod obrovský tlak a předvedl nepřesnou přihrávku, která mířila na Karla Toka Ekambiho, jenž zvedl hlavu a našel střelce branky. TINO KADEWERE udělal ještě pár kroků a střelou po zemi zamířil do levého spodního rohu branky. Asistence: Karl Toko Ekambi.
    36. Tino KADEWERE - 0:1
     
    38
    Při tomto stavu se dá očekávat, že po poločase by mohl do hry přijít Kylian Mbappé. Ten už se neusmívá jako na začátku zápasu.
     
    38
    První potrestaným hráčem zápasu je Léo Dubois (Lyon), který zezadu dohrál brazilskou hvězdu Neymara. Hostující hráč dostává od hlavního rozhodčího ještě kázaní.
     
    40
    Na levé straně soupeře přetlačil Mitchel Bakker soupeře a následně přihrával do druhé vlny, kde se nacházel Moise Kean. Na něho míč neprošel, avšak PSG bude rozehrávat další roh.
     
    41
    Od rohového praporku se Neymar pokusil překvapit hostujícího brankáře. Míč se točil směrem k brance, ale na první tyčku nezapadl. Anthony Lopes bude odkopávat od své branky.
     
    42
    Dalším centrem se prezentoval Mitchel Bakker, který v zadní části šestnáctky hledal Alessandra Florenziho. Výborně se pohyboval Maxwel Cornet, který míč odvrátil do bezpečí.
     
    43
    A znovu spolupráce krajních obránců! Mitchel Bakker našel Alessandra Florenziho, jehož pumelice mířila mezi tři tyče, ale také do připraveného Anthonyho Lopese. Paris Saint-Germain bude rozehrávat rohový kop.
    43. Alessandro Florenzi (PSG)
     
    44
    Na levé straně byl faulován Marco Verratti, který vybojoval zajímavou standardní situaci. Ve stejný moment byl trefen také Neymar, jenž má v obličeji bolestivou grimasu.
     
    45
    Bude se hrát o šedesát vteřin déle!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Sledovali jsme velmi zajímavý první poločas, v němž bylo PSG sice nebezpečnější, ale po chybě svého kapitána bylo potrestáno. O jedinou trefu se postaral Tino Kadewere, který zamířil přesně do levého spodního rohu branky. Nutno říct, že gól byl pro Lyon zasloužený, jelikož v dané době byl opticky lepší a více u balonu. Uvidíme, co nám přinese druhá pětačtyřicetiminutovka.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Pokračujeme druhým poločasem! Jedinou změnou byl příchod Thiloa Kehrera, který nahradil už v první části Abdoua Dialloa.
     
    46
    U postranní čáry se rozeběhl Karl Toko Ekambi, kterého poslal k zemi Thilo Kehrer (PSG). Domácí hráč je tak druhým potrestaným hráčem v dnešním střetnutí.
     
    48
    Do pravé části pokutového území naběhl Lucas Paquetá, kterého o míč obral Presnel Kimpembe. Domácí celek otočil hru, avšak Moise Kean se ke střeleckému pokusu nedostal.
     
    49
    Olympique Lyon vytáhl napadání hodně vysoko, čímž PSG pozdržel delší dobu na jeho polovině. Hráči v modrých dresech volí další postupnou akci.
     
    50
    Z pravé strany odcentroval Alessandro Florenzi, jehož centr nenašel před brankou žádného spoluhráče. U druhé postranní čáry předvedl brazilskou sambu Neymar, který soupeře neutancoval a ještě dostal naloženo v rámci pravidel, alespoň podle hlavního rozhodčího.
     
    51
    Přihrávku mezi obránce dostal Memphis Depay, který ihned přihrával na lépe postaveného spoluhráče, ale trefil soupeře. Po chvíli se hostující útočník dostal do kontaktu se soupeřem a zlobí se, že nebyla odpískaná penalta na jeho osobu.
     
    52
    Vraťme se k předchozímu zákroku! Presnel Kimpembe přijel ve skluzu k Depayovi, kterého vzal s sebou. Tohle je prostě pokutový kop a je mi záhadou, co dělají sudí u videa. Ovšem penalta do podle nich není!
     
    54
    Nevydařeným centrem se prezentoval Maxwel Cornet. Lyon pak pokračoval v akci a Houssem Aouar si chtěl obhodit soupeře, ale následně si do něj naběhl.
     
    56
    Olympique Lyon volí postupnou kombinaci, která se neodvíjela ve vysokém tempu. Po chvíli navíc přišla zbytečná ztráta na levé straně útočné poloviny.
     
    56
    Dalším hráčem, jenž si prohlédl žlutou kartu je Leandro Paredes (PSG), který spíše z nervozity dohrál Memphise Depaye.
     
    57
    Neymar očistil čelo Memphise Depaye, který si situaci vysvětlil i s faulujícím hráčem. Vše proběhlo s úsměvy ve tvářích a my můžeme tak pokračovat ve šlágru čtrnáctého kola Ligue 1.
     
    59
    Domácí mužstvo je znovu na útočné polovině, ale jeho hra je příliš statická. Hráčům bez balonu schází více pohybu a náběhu do volných prostorů.
     
    60
    Obrana PSG zalezla až před vlastní šestnáctku, ale tentokrát se ubránila. Lucas Paquetá dlouho vymýšlel, až poslal přihrávku do vápna, kam vbíhal Tino Kadewere. Jenomže z branky vystartoval Keylor Navas, který se míče zmocnil.
     
    62
    Troufám si říci, že domácímu mužstvu by prospěl příchod Kyliana Mbappého. Dál sledujeme kombinaci PSG a o zakončení se pokusil Ángel Di María, jehož snažení bylo zastaveno prvním bránícím hráčem.
     
    63
    Vypadá to, že aktivita hráčů v modrých dresech, se zvyšuje. Navíc na lavici náhradníků se začal připravovat Kylian Mbappé.
     
    64
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Marco Verratti, přichází Ander Herrera.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Kylian Mbappé.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Léo Dubois, přichází Mattia De Sciglio.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Leandro Paredes, přichází Idrissa Gueye.
     
    66
    Po několiknásobném střídání se může pokračovat. Domácí mužstvo je znovu na útočné polovině, kde dál hledá recept na překonání soupeřovy obrany.
     
    67
    Výborným zakončením se prezentoval zpoza šestnáctky Lucas Paquetá, který si zpracoval míč hrudí a poté vyslal štiplavou ránu. Keylor Navas byl připravený zasáhnout, ovšem pořádně se zapotil.
     
    69
    Neymar byl faulován a PSG bude rozehrávat další standardní situaci. K volnému kopu se postavil sám Brazilec, jenž centrem našel jen Thiaga Mendese.
     
    70
    Kylian Mbappé přihrál na levou stranu, kde se pohyboval Neymar. Jeho přihrávka před branku byla přibrzděná, a tak se balonu chopil Anthony Lopes.
     
    71
    Na pravé straně přešel přes soupeře Kylian Mbappé, který před brankou našel Neymara, jehož zradilo zpracování. To se brazilské hvězdě často nestává.
     
    71
    Pořádnou klukovinu předvedl Neymar (PSG), který po odpískání dohrál soupeře, jehož naverboval do Anthonyho Lopese. Tohle s fotbalem neměl nic společného, hodně tmavě žlutá karta.
     
    72
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Moise Kean, přichází Rafinha Alcântara.
     
    74
    Anthony Lopes se drží za žebra a ještě bolest vydýchává. Ovšem zdá se, že bude v pořádku, a tak můžeme pokračovat ve hře.
     
    75
    Domácímu týmu se čas už velmi rychle krátí. V dalším přerušení hry přijde další střídání v týmu Olympique Lyon, tentokrát uvidíme tři změny v sestavě.
     
    76
    Paris Saint-Germain v posledních minutách drží více balon a často kombinuje na útočné polovině, avšak velké příležitosti nepřicházejí. Ovšem vše může změnit standardní situace, kterou vybojoval Rafinha Alcântara.
     
    77
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Tino Kadewere, přichází Sinaly Diomande.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Memphis Depay, přichází Moussa Dembélé.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Houssem Aouar, přichází Bruno.
     
    78
    Znovu se delší dobu nehrálo, protože hráči Lyonu nespěchali při střídání. Kapitánskou pásku od Memphise Depaye přebral Marcelo.
     
    80
    Na zeleném pažitu zůstal ležet Lucas Paquetá, kterého dohrál Idrissa Gueye. Lyonští celkem nepochopitelně nezakopli balon do zámezí, což jim vyčinil také trenér.
     
    81
    Olympique Lyon vybojoval další rohový kop, který rozehrál Mattia De Sciglio. Balon mířil na hlavu dezorientovaného Mitchela Bakkera, který dál soupeři šanci na reparát.
     
    82
    Na levé straně se pohyboval Karl Toko Ekambi, kterému se povedlo odcentrovat. Před brankou se pohyboval Moussa Dembélé, ovšem ve vzduchu už vlál praporek pomezního rozhodčího – ofsajd.
     
    84
    Po rozehrání volného kopu se k hlavičce dostal Danilo Pereira, jehož hlavička byla hodně nepřesná. Paris Saint-Germain se dnes hodně trápí a navíc se v posledních minutách moc nehraje, což zase vyhovuje Lyonu.
     
    85
    Tvrdě nastřelen byl Bruno, který se skácel na zelený pažit. Hlavní rozhodčí přerušil hru a běžel se podívat, jak na tom hostující hráč je.
     
    87
    Kylian Mbappé se zlobí na spoluhráče za to, jakou mu dal přihrávku. Francouzský útočník dostal míč za sebe a následně už ho nestihl na hrací ploše.
     
    87
    Kylian Mbappé zabojoval u rohového praporu a se štěstím se dostal k přihrávce. Na levé straně šestnáctky se pohyboval Rafinha Alcântara, jehož pokus bodlem byl zastaven.
     
    88
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Lucas Paquetá, přichází Maxence Caqueret.
     
    89
    Nepříjemný centr před branku vyslal Alessandro Florenzi, který zaměstnal hostujícího obránce. Anthony Lopes míč nohou vykopl a celou situaci odkopem dokonal zastupující kapitán Marcelo.
     
    90+1
    Moussa Dembélé běžel za dlouhým míčem, který vybojoval a předal jej na Karla Tokoa Ekambiho, který na pravé straně velkého vápna našel spoluhráče. Bruno okamžitě vypálil do bližšího spodního rohu branky, ovšem Keylor Navas PSG ještě podržel ve hře o bod.
    90+1. Bruno (LYO)
     
    90+2
    Bude se hrát šest minut nad rámec normální hrací doby!
     
    90+3
    Za hranicí pokutového území se napřáhl Kylian Mbappé, jehož pokus přes obránce zamířil vedle branky. Domácímu mužstvu se dnes prostě nic nedaří.
     
    90+4
    Paris Saint-Germain sice drží více balon, ovšem závěrečný tlak nepřichází. Lyon je blízko prolomení nepříznivé série, na vítězství v Paříži čeká od roku 2007.
     
    90+5
    Dnešní utkání se nedaří domácímu kapitánovi. Nejprve zavinil gól, teď se ještě Presnel Kimpembe (PSG) podíval na žlutou kartu, když hokejovým bodyčekem poslal k zemi Moussu Dembélého.
     
    90+6
    Thiago Mendes (Lyon) ve skluzu trefil Neymara, kterého zákrok pořádně bolel. Ovšem vybojoval asi poslední možnost PSG k vyrovnání. Vsítí domácí celek důležitou branku?
     
    90+8
    Neymar (PSG) se stále nachází na zeleném pažitu a dokonce má slzy v očích. Na hrací plochu jsou přineseny také nosítka a rozhodčí se jde podívat na video!
     
    90+9
    Thiago Mendes (Lyon) je odměněn červenou kartu a Neymar je na nosítkách odnesen ihned do útrob stadionu!
    90+9. Červená karta
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Olympique Lyon po třinácti letech vítězí v Parku Princů!

    Hostující celek po chybě domácího kapitána vsítil branku, o kterou se postaral Tino Kadewere. Ve druhém poločase PSG bylo sice více u balonu, jenomže branku ohrozilo snad jednou. Lyon dnes takticky odehrál skvělé utkání a zaslouženě vítězí.

    Ligue 1 vede Lille, které je před Lyonem pouze o skóre! Naopak PSG ztrácí jeden pod na zmíněné týmy a je třetí.
     
    S konstatováním, že Olympique Lyon si konečně vyšlápl na PSG, se loučím a přeji vám dobrou noc. (23:05:37)

    Michal Luxa

    Branky: 36. Kadewere (Toko Ekambi)

    Karty:   46. Kehrer (PSG), 56. Paredes (PSG), 71. Neymar (PSG) – 38. Dubois (LYO)   90+9. Mendes (LYO)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 3:1. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:17.
    Paris Saint-Germain: Navas – Florenzi, A. Diallo (29. Kehrer), Kimpembe (C), Bakker – Verratti (64. A. Herrera), Danilo Pereira, Paredes (64. Gueye) – Di María (64. Mbappé), Kean (72. Rafinha Alcântara), Neymar.
    Náhradníci: S. Rico – Kehrer, Kurzawa, Dagba, Pembele, Rafinha Alcântara, A. Herrera, Gueye, Mbappé.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Dubois (64. De Sciglio), Marcelo, Denayer, Cornet – Paquetá (88. Caqueret), Mendes, Aouar (77. Bruno) – Toko Ekambi, Depay (C) (77. M. Dembélé), Kadewere (77. Diomande).
    Náhradníci: Pollersbeck – Diomande, Binlamrí, Bard, Jean Lucas, De Sciglio, Caqueret, Bruno, M. Dembélé.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani
    bahis siteleri