Ufa – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 2:4 (kon.)
Čerepovec – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Kunlun – Minsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Nižněkamsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 3:4 (kon.) | Viťaz – Omsk 4:3 (kon.) | Kazaň – Jokerit 4:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 13.12.2020, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    23:49 Anatolij GOLYŠEV - 0:4
     
    23:49
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nyní už se hostující útočník nemýlil a hosté využívají dvojnásobnou přesilovku. Georgij Bělousov poslal parádní nahrávku přes brankoviště na pravou stranu pásma, kde čekal úplně volný ANATOLIJ GOLYŠEV a puk poslal s klidem do prázdné branky. Asistence: Georgij Bělousov.
    20:26 Pavel KULIKOV - 0:3
     
    20:26
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Parádní nástup hostů do prostřední třetiny. Ve vlastním oslabení ujel všem PAVEL KULIKOV, který se dostal až před brankáře a před ním poslal bekhendovou kličkou puk přímo pod víko. Asistence: Stanislav Bočarov.
    11:59 Stanislav BOČAROV - 0:2
     
    11:59
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A na druhé straně se radují hosté, je to již o dvě branky. Opět se pod tím podepsala nepřesná rozehrávka Metallurgu. Georgij Bělousov našel STANISLAVA BOČAROVA samotného před brankou, který poté zakončil puk bekhendem mezi nohy brankáře soupeře. Asistence: Georgij Bělousov.
    02:42 Alexej MAKEJEV - 0:1
     
    02:42
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Máme tu překvapení na úvod, hosté jdou do vedení. Nikita Trjamkin nahodil puk ze středního pásma na zadní mantinel. Od toho se puk vrátil před branku Mettallurgu a brankář Jussi Olkinuora ho vůbec nenašel. Načež se kus gumy dostal na hokejku ALEXEJE MAKEJEVA, jež neměl problém ho poslat do branky. Asistence: Nikita Trjamkin.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 3. Makejev (Trjamkin), 12. Bočarov (Bělousov), 21. P. Kulikov (Bočarov), 24. Golyšev (Bělousov)


    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (21. Košečkin) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Martynov (A), Holm, Minulin, Dronov, Nikolajev – S. Plotnikov, Rasmussen, Čibisov (C) – Beck, A. Nestrašil, Mozjakin – Karpov, Několenko, Košelev – Jurov, Švyrjov, Potěchin – Korobkin.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin (A), Holzer, Ch. Genoway (C), Mamkin, Berezin, Zborovskij – Macek, Dacjuk (A), Makejev – Golyšev, Holland, Šumakov – Bočarov, P. Kulikov, Bělousov – Litovčenko, Ovčinnikov, Obidin.
    bahis siteleri