Vítkovice – Královské Vinohrady 10:5 (kon.) | Liberec – Česká Lípa 19:7 (kon.) | Chodov – Otrokovice 0:0 (odl.)
Black Angels – Střešovice 2:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 0:0 (odl.) | Ostrava – Bohemians 6:5 (2:0 po s.n.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
10:5 (3:3, 2:1, 5:1)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 13.12.2020, 16:00 • Sportovní centrum Dubina, Ostrava-jih • Livesport Superliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    59:35 Marek BRÄUER - 10:5
     
    59:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je pro Vinohrady hodně krutý závěr velmi nadějně rozehraného duelu s favoritem z Vítkovic! Ostravský celek pětadvacet sekund před závěrečnou sirénou zvyšuje na rozdíl pěti zásahů, definitivní tečku za utkáním dělá MAREK BRÄUER – 10:5! Asistence: Tomáš Sladký.
     
    59:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak ne, Neherův zásah posledním nebyl! Vítkovice v poslední minutě rozšiřují svůj náskok na čtyři branky, Šantoru překonává MAREK MATEJČÍK – 9:5! Asistence: Jakub Hubálek.
    58:46 Adam DELONG - 8:5
     
    58:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dovolím si říct, že je definitivně rozhodnuto! Vítkovice od vlastní branky trefují opuštěnou vinohradskou svatyni, pod dost možná poslední zásah domácích se nepodepisuje nikdo jiný než ADAM DELONG – 8:5! Bez asistence.
    56:05 Ondřej STUCHLÍK - 7:5
     
    56:05
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Krásný rychlý brejk pražského celku končí přesným zásahem, Vinohrady v Dubině prohrávají už jen o dvě branky! Procházka našel před brankovištěm volného ONDŘEJE STUCHLÍKA, který následně překonal bezmocného Součka! Asistence: Jan Procházka.
    50:38 Adam DELONG - 7:4
     
    50:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Laserová střela ADAMA DELONGA se už třepotá v hostující sítí! Domácí útočník rozšiřuje svůj střelecký účet už na čtyři branky a zasazuje další velkou ránu psychice Vinohrad, které měly utkání dobře rozehrané. Asistence: Martin Nehera.
    47:48 Adam DELONG - 6:4
     
    47:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ADAM DELONG střelou z pravé strany kompletuje hattrick a hosté to už budou mít hodně těžké, pokud stále pomýšlí na vítězství! Favorit utkání se ujímá dvoubrankového vedení – 6:4! Asistence: Rostislav Gattnar.
     
    39:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle může být velká rána do sebevědomí outsidera z Vinohrad, který v poslední minutě druhé třetiny inkasuje popáté! Vítkovicím vrací náskok MAREK BRÄUER, který tečoval střelu Čonky-Skyby mimo dosah hostujícího brankáře! Asistence: Filip Čonka-Skyba.
    38:30 Zbyněk STUCHLÍK - 4:4
     
    38:30
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hosté těží z naprostého minima maximum, domácí nyní po několika minutách neúspěšného tlaku nakonec loví balónek ze své vlastní klece! Minutu a půl před přestávkou vyrovnává ZBYNĚK STUCHLÍK – 4:4! Asistence: Radovan Vnuk.
    29:20 Filip ČONKA-SKYBA - 4:3
     
    29:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí znovu míří do vedení, slovenský FILIP ČONKA-SKYBA si připisuje svůj první gól v dresu ostravského výběru. Šantora na jeho zakončení nedosáhl – 4:3! Asistence: Tomáš Sladký.
    17:29 Martin SKŘIVÁNEK - 3:3
     
    17:29
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Pražané nehodlají složit zbraně a v polovině osmnácté minuty máme znovu vyrovnáno! Tentokrát bleskově rychlý výpad v přesný zásah přetavil forvard MARTIN SKŘIVÁNEK – 3:3! Asistence: Petr Hartman.
    16:00 Adam DELONG - 3:2
     
    16:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přestřelka ve Sportovním centru Dubina pokračuje dál, Vítkovice se přesně šestnáct minut po úvodním buly znovu dostávají do vedení! Na hattrick si přesnou střelou zadělal ADAM DELONG – 3:2! Asistence: Matyáš Šindler.
    14:14 - 2:2
     
    14:14
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé, Vinohrady po pouhých dvou sekundách přesilové hry srovnávají na 2:2! Standardní situaci v druhou trefu SKV přetavil po souhře s Michalem Strachotou LUKÁŠ GREGOR! Asistence: Michal Strachota.
    13:31 Oliver GOLD - 2:1
     
    13:31
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat, v Dubině je to znovu jen o jednu branku! Součka o čisté konto připravil OLIVER GOLD, který se tak stal prvním střelcem Vinohrad v dnešním utkání! Asistence: Daniel Cabejšek.
     
    12:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané rychle odskakují do dvoubrankového trháku, Šantora inkasuje podruhé v rámci jedné minuty! Tentokrát jej překonal ONDŘEJ SIDUNOV, který na něj vyslal projektil od mantinelu z levé strany – 2:0! Asistence: Jakub Hubálek.
    12:01 Adam DELONG - 1:0
     
    12:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Favorit na začátku třinácté minuty otevírá skóre, jako první se na střeleckou listinu utkání zapisuje ADAM DELONG! Šindler zastavil tažení protihráče před středovou čárou a poslal míček nikým nehlídanému útočníkovi, který následně slabší střelou překonal nepřipraveného Šantoru – 1:0! Asistence: Matyáš Šindler.

    Vojtěch Martinek


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 13. Delong (Šindler), 13. Sidunov (Hubálek), 16. Delong (Šindler), 30. Čonka-Skyba (Sladký), 40. Bräuer (Čonka-Skyba), 48. Delong (Gattnar), 51. Delong (Nehera), 59. Delong, 60. Matejčík (Hubálek), 60. Bräuer (Sladký) – 14. Gold (Cabejšek), 15. Gregor (Strachota), 18. Skřivánek (Hartman), 39. Z. Stuchlík (Vnuk), 57. O. Stuchlík (Procházka)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Kuczera, Jan Šebesta, Nehera, Hatala, Hubálek – Čonka-Skyba, Sladký, Gattnar – Sidunov, Šindler, Choma – Švajný, Hájek, Bräuer – Delong, Matejčík, Besta – Kaleta.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Šantora (Lorenc) – Jelínek, Vnuk, Gold, Lanc, Fiala, Čuda, O. Stuchlík – Bína, Hartman, Pinkas – Gregor, Skřivánek, Hájek – Cabejšek, Z. Stuchlík, Strachota – Paštika, Procházka.

    Rozhodčí: Sojka K., Sojka T.
    bahis siteleri