Chelsea – Tottenham 3:2 (kon.)
konec
Chelsea FC
3:2 (0:2)
Tottenham Hotspur
Pondělí 14.12.2020, 20:00Premier League U23
Předzápasové kurzy
     
    Tímto vám děkuji za pozornost! Věřme, že jsme Petra Čecha neviděli v soutěžním utkání naposledy. Hezký zbytek večera a dobrou noc! (21:59:50)
     
    Chelsea se díky dnešnímu vítězství dostává do čela ligové tabulky, kde má bodový náskok na Manchester City a Blackburn. Tottenham se pro změnu propadl hlouběji do dolní poloviny na deváté místo.
     
    V utkání jsme viděli také penaltu, velkou šarvátku a navazující vyloučení na obou stranách. Druhá půle nabídla parádní fotbal s plno emocemi, což byl oproti nudné první půli obrovský rozdíl.
     
    Obrovská radost na straně Chelsea! Po bídné první půli prohrávala o dvě branky, ale do druhé části díky střídajícím Peartu-Harrisovi a Soonsupu-Bellovi naskočil vyměněný tým. Blues dominovali, soupeře tlačili a třemi góly dokázali utkání otočit ve svůj prospěch.

    Petr Čech tak slaví vítězný návrat! Do utkání sice vstoupil dvěma góly z prvních dvou střel, při kterých neměl úplně čisté svědomí, ale jinak nemusel řešit nic složitého a často jistých výběhem sebral centr soupeře, nebo v případě potřeby uklidnil hru.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Ano, ale domácí rozehrají nakrátko a tipuji, že hlavní sudí utkání ukončí.
     
    90+6
    Chelsea šetří čas, k tomu jí pomáhá další faul. Ve středu hřiště si pro něj došel pro změnu Soonsup-Bell. Peart-Harris už drží míč u rohového praporku, kde vybojoval zřejmě rohový kop.
     
    90+5
    Livramento hezkým průnikem podél pravé lajny vybojoval faul a přímý kop. Čas hraje do karet domácímu týmu.
     
    90+4
    Zajímavá šance, které chyběl jen gól! Soonsup-Bell šikovně sklepl míč do strany, kam nabíhal Bate, jenž situaci neuspěchal a nabil na zadní tyč Peartu-Harrisovi. Domácí útočník měl na noze hattrick, jenže střela mu vůbec nesedla a zamířila vedle branky.
     
    90+4
    O míč se bojuje převážně ve středu hřiště, což pochopitelně vyhovuje Chelsea. Ta se snaží zaútočit.
     
    90+3
    Vysoký centr do pravé strany byl pro Pochettina příliš těžký, proto míč končí v zámezí a vhazují Blues.
     
    90+2
    Zakroucený míč měl letět k přední tyči, ale hlavičkou ho zastavil domácí hráč ve zdi. Tottenham se musí bránit.
     
    90+2
    Hotovo rozhodně není! Clarke držel míč dva metry před vápnem, kde si také vybojoval faul. White může rozhodně zakončovat přímo.
     
    90+1
    Tipoval jsem správně, čeká nás ještě šestiminutové nastavení, v jehož úvodu Spurs kombinují na vlastní polovině.
     
    90+1
    Chelsea už se pochopitelně soustředí na defenzivu a snaží se držet Tottenham co nejdále od branky, což se jí zatím daří.
     
    90
    Tottenham si vybojoval vhazování na útočné polovině. Čas už mu utíká, ale vzhledem k okolnostem se dá očekávat vyšší nastavení kolem šesti minut.
     
    89
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Lavinier, přichází Pochettino.
    88. Myles PEART-HARRIS - 3:2

    Daniel Ryl

    Branky: 61. Peart-Harris (pen.), 64. Lewis, 88. Peart-Harris – 3. Okedina, 18. Scarlett

    Karty:   28. Ballo (CHE), 55. Bate (CHE), 73. Livramento (CHE), 78. Colwill (CHE), 78. Peart-Harris (CHE) – 42. Lavinier (TOT)   77. Drinkwater (CHE) – 76. Devine (TOT)


    Chelsea FC: Čech – Simeu (C), Livramento, Colwill, Lawrence, Drinkwater, Rankine (46. Soonsup-Bell), Bate, Nunn, Ballo (46. Peart-Harris), Lewis
    Náhradníci: Bergstrom – McClelend, Ekwah-Elimby, Soonsup-Bell, Peart-Harris

    Tottenham Hotspur: Austin – Okedina (C), Marsh (79. Thorpe), Lyons-Foster, Lavinier (89. Pochettino) – White, Omole – Scarlett (86. Mundle), Devine, Clarke – Etete.
    Náhradníci: Kurylowicz – Thorpe, Pochettino, Muit, Mundle
    bahis siteleri