Arsenal – Southampton 1:1 (kon.) | Leeds – Newcastle 5:2 (kon.) | Leicester – Everton 0:2 (kon.)
Fulham – Brighton 0:0 (kon.) | West Ham – Crystal Palace 1:1 (kon.) | Liverpool – Tottenham 2:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
2:1 (1:1)
Tottenham Hotspur
Středa 16.12.2020, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u Premier League na počtěnou. (22:58:02)
     
    Je hotovo! Liverpool ve vyrovnaném utkání poráží Tottenham díky pozdní brance Roberta Firmina a má na čele Premier League tříbodový náskok před svým dnešním soupeřem. Utkání to bylo opravdu vyrovnané a skóre šťastně otevřel Mohamed Salah. Son Heung-min ovšem do poločasu stihl ještě srovnat.

    Tottenham se mohl dostat do vedení ve druhém poločase hned několikrát. Kane i Bergwijn měli velice nadějné šance, ale v síti nic neskončilo. Vítězí tak Liverpool, který byl aktivnějším celkem v útoku i na míči.

    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 1:6. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:9.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Lucas Moura rozehrával ještě jeden rohový kop na první tyčku, ale tam jako první byli bránící hráči Reds, kteří míč odehráli do bezpečí. Liverpool je blízko.
     
    90+2
    Branku ještě museli potvrzovat rozhodčí přes VAR, ale vše platí. Hraje se druhá nastavená minuta z celkových tří a u míče na útočné polovině jsou hráči Tottenhamu.
    90. Roberto FIRMINO - 2:1
     
    90
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tak tohle opravdu zabolí! ROBERTO FIRMINO si naskočil na centrovaný míč a hlavičkou jej pohodlně uklidil do branky, čímž se prosadil potřetí v této sezóně!
     
    89
    Eric Dier sice překopl zeď, ale jeho technické zakončení nenadělalo Alissonovi nejmenší potíže. Pokračuje se rychlou rozehrávkou brazilského brankáře.
     
    88
    Dele Alli se hned zapojil do útoku a vybojoval faul na svoji osobu, Fabinho fauloval hned dvakrát po sobě. Hodně velká šance pro Spurs na vítězství v utkání.
     
    87
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son Heung-min, přichází Dele Alli.
     
    86
    Na Kanea hned mířil dlouhý nakopnutý míč z obrany, ale bránící hráči Liverpoolu si tuto situaci pohlídali a míč před anglickým kanonýrem odkopli.
     
    85
    Přímý kop nic nenabídl, Harry Kane se ale svíjí na zemi s bolestivou grimasou na hlavě. Nejspíše ale bude v pořádku, na hřiště se již chystá Alli.
     
    84
    Aurier dnes hodně visí na Maném, kterého nyní poslal u levé lajny na zem lehce wrestlerským způsobem. Liverpool má k dispozici standardní situaci.
     
    84
    Mané následně nadvakrát přihrával před branku z levé strany, ale ani jednou se míč neujal a nakonec se píská odkop od branky Tottenhamu.
     
    83
    Mané odcentroval na druhou stranu vápna, kde zakončoval Curtis Jones. Ani on ovšem nezlomil nerozhodný stav a jeho rána skončila na obranném valu.
     
    81
    Po špatné rozehrávce v obraně se Liverpool dostal k autu a pokračuje se vhazováním. Jdeme do poslední desetiminutovky, domácí stále ještě ani jednou nestřídali.
     
    80
    Hosté mají opravdu velkou smůlu v zakončení. Harry Kane se dostal před vápnem k technické střele na zadní tyčku, ale branka Alissona byla opět dobře postavena. Chyběly milimetry.
     
    79
    Další míč hledal Salaha stojícího ve vápně. Balon byl ovšem moc rychlý a skákavý, toto bylo velice těžké zpracovat.
     
    78
    Neúnavný Mohamed Salah se snažil něco vymyslet na pravé straně, ale nakonec se právě od něj dostal miíč do zámezí. Pokračuje se tedy odkopem od branky Llorise.

    David Panuška

    Branky: 26. M. Salah, 90. Firmino (Robertson) – 33. Son Heung-min (Lo Celso)

    Karty:   48. Lo Celso (TOT), 54. P.-E. Höjbjerg (TOT)


    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 1:6. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:9.
    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, R. Williams, Fabinho, Robertson – Jones, J. Henderson, Wijnaldum – M. Salah, Firmino, Mané.
    Náhradníci: Kelleher – Phillips, N. Williams, Keïta, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Origi.

    Tottenham Hotspur: Lloris – Aurier, Alderweireld, Dier, B. Davies – Moussa Sissoko, P.-E. Höjbjerg – Bergwijn (76. Reguilón), Lo Celso (58. Lucas Moura), Son Heung-min (87. Alli) – Kane.
    Náhradníci: Hart – Reguilón, Rodon, Winks, Alli, Ndombèlé, Lucas Moura.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn
    bahis siteleri