Arsenal – Southampton 1:1 (kon.) | Leeds – Newcastle 5:2 (kon.) | Leicester – Everton 0:2 (kon.)
Fulham – Brighton 0:0 (kon.) | West Ham – Crystal Palace 1:1 (kon.) | Liverpool – Tottenham 2:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
2:1 (1:1)
Tottenham Hotspur
Středa 16.12.2020, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Roberto FIRMINO - 2:1
     
    90
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tak tohle opravdu zabolí! ROBERTO FIRMINO si naskočil na centrovaný míč a hlavičkou jej pohodlně uklidil do branky, čímž se prosadil potřetí v této sezóně!
     
    87
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son Heung-min, přichází Dele Alli.
     
    76
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Steven Bergwijn, přichází Sergio Reguilón.
     
    73
    Jones nyní dobrou přihrávkou dostal do zakončení Maného, který se ale nadále trápí! Domácí kanonýr zakončoval z levé strany vápna do vzdálenější šibenice, ale branku nakonec ani netrefil i vinou teče.
    63. Obrovská šance Bergwijna
     
    63
    Co chybělo! Son parádně hlavou prodloužil míč a Bergwijn šel sám na brankáře Alissona. Toho technickou střelou obstřelil, ale jeho míč skončil jen na tyčce!
     
    58
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Giovani Lo Celso, přichází Lucas Moura.
     
    54
    Pierre-Emile Höjbjerg nyní na středu hřiště dlouho držel Firmina, kterého nechtěl pustit do zakončení. Také on vidí žlutou kartu a střední řada Spurs si musí dávat pozor.
     
    51
    Na druhé straně zachybovala obrana a Harry Kane se pokoušel z dálky trefit odkrytou branku. Alisson se vracel a na poslední chvíli vytáhl míč, jenž už padal do branky!
     
    48
    Lo Celso šel nyní možná dosti nešikovně a zbytečně po Robertsonovi a po skluzu na skotského krajního beka vidí žlutou kartu. Vůbec první v utkání.
     
    46
    Hodně rychle se mohli hosté dostat do jednobrankového vedení! Steven Bergwijn se prokličkoval po levé straně do vápna a nártem zakončoval ke vzdálenější tyčce, kterou ale těsně minul!
     
    35
    Roberto Firmino nyní zakončoval ve vápně po zemi ke vzdálenější tyčce, ale Lloris si s jeho ránou poradil dalším parádním zákrokem. Hned to mohlo být opět jinak!
    33. Son HEUNG-MIN - 1:1
    33. Son HEUNG-MIN - 1:1
     
    33
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Hodně rychle a z ničeho nic je srovnáno! Lo Celso skvěle vybojoval míč a parádní přihrávkou našel nabíhajícího SONA HEUNGA-MINA. Ten šel sám na branku a na první tyčku se nezmýlil.
     
    26
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neuvěřitelná smůla pro hostující celek! MOHAMED SALAH se ve vápně dostal ke střele levačkou, míč byl sice zablokován ale od nohy Diera se odrazil do vzduchu a přeletěl překvapeného Llorise.
     
    21
    Andrew Robertson je opravdu výborný. Na levé straně se neuvěřitelně dostal přes bránící hráče a Salahovi připravil míč do jasné gólovky, ale domácí kanonýr střílel levačkou po zemi jen do středu branky!
     
    11
    Andrew Robertson našel parádním centrem z levé strany během standardní situace volného Firmina, který nepříliš důraznou, ale zato velice přesnou hlavičkou zakončoval ke vzdálenější tyčce. Hugo Lloris si ale připsal tygřím skokem první zákrok večera!

    David Panuška

    Branky: 26. M. Salah, 90. Firmino (Robertson) – 33. Son Heung-min (Lo Celso)

    Karty:   48. Lo Celso (TOT), 54. P.-E. Höjbjerg (TOT)


    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 1:6. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:9.
    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, R. Williams, Fabinho, Robertson – Jones, J. Henderson, Wijnaldum – M. Salah, Firmino, Mané.
    Náhradníci: Kelleher – Phillips, N. Williams, Keïta, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Origi.

    Tottenham Hotspur: Lloris – Aurier, Alderweireld, Dier, B. Davies – Moussa Sissoko, P.-E. Höjbjerg – Bergwijn (76. Reguilón), Lo Celso (58. Lucas Moura), Son Heung-min (87. Alli) – Kane.
    Náhradníci: Hart – Reguilón, Rodon, Winks, Alli, Ndombèlé, Lucas Moura.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn
    bahis siteleri