Viťaz – CSKA Moskva 2:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
CSKA Moskva
Neděle 27.12.2020, 15:00 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Linus Hultström je vyloučen za zdržování hry, ale hosté mají jen sekundu na srovnání. Jejich trenér ještě reklamuje u rozhodčích, že by měli nějakou tu desetinku nebo vteřinku přidat.
     
    59:11
    Hosté to zkoušejí bez brankáře!
    58:08 Kaspars DAUGAVINŠ - 2:1
     
    58:08
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí strhávají vedení zpět na svou stranu v momentě, kdy do konce zbývají necelé dvě minuty! Justin Danforth vyhrál buly v útočném pásmu na KASPARSE DAUGAVINŠE, jehož střelu nešťastně tečoval bránící Blažijevskij a kotouč zapadl za záda bezmocného gólmana Šaryčenkova. Asistence: Justin Danforth.
    56:47 Jurtajkin jel sám na Ježova, ten ho vychytal.
     
    56:47
    Ilja Ježov udržel domácím nerozhodný stav! Kiselevič poslal do úniku Danila Jurtajkina, jehož střela končí v lapačce brankáře Viťazu!
    51:12 Tenhle gól hostí nakonec neplatil. Předcházelo mu těsné postavení mimo hru.
     
    51:12
    Gól neplatí! Nabídku Rykova sice na vzdálenější tyčce v pádu usměrnil do odkryté branky Brendan Leipsic, ovšem domácí lavička úspěšně vyreklamovala, že situaci předcházel ofsajd. Stav tedy zůstává nerozhodný 1:1.
     
    51:12
    Hosté se radovali z obratu, ovšem gól ještě bude muset potvrdit video. Střídačka Viťazu si totiž vyžádala trenérskou výzvu a reklamuje, že situaci, po níž puk dostal do odkryté branky Brendan Leipsic, předcházelo postavení mimo hru.
    50:25 Konstantin OKULOV - 1:1
     
    50:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté v přesilovce srovnávají! Maxim Šalunov přenesl svou přihrávkou hru z pravého kruhu pro vhazování na levý. Tam byl KONSTANTIN OKULOV, který si kotouč srovnal na střelu a zamířil k bližší tyčce – 1:1. Asistence: Andrek Světlakov a Maxim Šalunov.
     
    49:19
    Domácí dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Dnes již podruhé!
     
    48:56
    Nikita Korosteljov mohl srovnat skóre. Jeho ránu z mezikruží vyrazil Ježov lapačkou, kterou proti puku máchl na poslední chvíli!
     
    43:40
    Ve vlastním oslabení měl velkou příležitost Vitalij Popov! V navýšení náskoku mu zabránil Šaryčenkov, který bekhendovou střelu z bezprostřední blízkosti!
     
    42:56
    Okulov našel křížným pasem Maxima Šalunova, který z první netrefil poloodkrytou branku!
     
    42:01
    Domácí Jevgenij Arťuchin se zezadu opřel hokejkou o projíždějícího Leipsica a dostává dvouminutový trest.
     
    30:07
    Tohle už je pro hosty kritické! Alexandr Popov dal hokejku pod nohy Děrgačovovi a posílá Armějce do tří!
     
    29:41
    Máme tu další vyloučení! Dvě minuty za podrážení dostává hostující Maxim Sorkin.
     
    27:21
    Domácí přesilovku neproměnili a teď se budou sami bránit. Na ledě jich totiž bylo šest a to neuniklo pozornosti rozhodčích.
     
    24:13
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Sergejev – 2 min., sekání).
     
    24:13
    Dvě obrovské šance domácích! Po výborně sehraném přečíslení 3 na 2 přišla střela Kasparse Daugavinše z mezikruží, po níž Šaryčenkov vyrazil puk k Svjatoslavovi Grebenščikovovi, který z bezprostřední blízkosti nepřehodil pravý beton brankáře hostí! O chvíli později ujížděl sám na branku Justin Danforth. Ten sice neproměnil svou příležitost, byl však faulován a Viťaz tak bude hrát přesilovku...
     
    23:03
    Gól CSKA neplatí! Šalunov opravdu tečoval kotouč vysokou holí.
    23:03 Šalunov tečoval nahození Kiseleviče vysokou holí a tento hostující gól tak platit nemohl.
     
    23:03
    Do nahození Bogdana Kiseleviče šikovně vložil hůl Maxim Šalunov, který puk sklepl pod betony brankáře Ježova. Podle signalizace rozhodčích hrál Šalunov vysokou holí, ale ještě se bude telefonovat!
     
    19:56
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Alexandr Popov – 2 min., podrážení).
     
    14:52
    Od modré čáry vypálil Arťom Borodkin a hostující brankář Šaryčenkov se jen zmateně rozhlížel. Puk totiž neviděl a ten k jeho štěstí vypadl vedle svatyně CSKA!
     
    13:44
    Nikita Korosteljov se už do samostatného úniku dostal! Zkusil Ježova rozbíhat a po forhendové kličce poslat puk mezi jeho betony. Domácí brankář to však přečetl a podržel svůj tým!
     
    11:07
    Jevgenij Arťuchin bekhendovou střelou z ostrého úhlu málem překvapil Šaryčenkova. Puk projel hostujícímu brankáři pod betonem, ale následně proklouzal brankovištěm vedle jeho svatyně!
    08:01 Justin DANFORTH - 1:0
     
    08:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Kaspars Daugavinš poslal skvělou přihrávkou do samostatného úniku JUSTINA DANFORTHA, který zvolil zakončení na lapačku a to bylo gólové. Asistence: Jurij Pautov a Kaspars Daugavinš.
     
    03:23
    První příležitost zápasu si vytvořil hostující Nikita Korosteljov, který se z rohu kluziště natlačil až před brankoviště. Zblízka ale nepřekonal brankáře Ježova!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Danforth (Pautov, Daugavinš), 59. Daugavinš (Danforth) – 51. Okulov (Světlakov, Šalunov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pylenkov, Jeřábek, Voronkov, Hultström, Borodkin, Golovkov (A), Pautov – Danforth, Daugavinš (A), Ivaňuženkov – A. Sjomin (C), Děrgačov, Moisejev – Grebenščikov, Malychin, Laričev – Smolin, V. Popov, Arťuchin – Gončarov.
    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Gamzin) – M. Robinson (A), Blažijevskij, Kiselevič (A), Ar. Sergejev, Ibragimov, Rykov, Čmychov – Okulov, Šalunov, Korosteljov – Maximov, Andronov (C), Alexandr Popov – Tělegin, Světlakov, Leipsic – Mingačjov, Sorkin, Jurtajkin – Rtiščev.

    Rozhodčí: Kulakov, Sergejev – Sivov, Šišlo

    Diváci: 1000
    bahis siteleri