Německo – Kanada 2:16 (kon.) | USA – Rakousko 11:0 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 4:1 (kon.)
konec
Německo
2:16 (1:4, 0:7, 1:5)
Kanada
Neděle 27.12.2020, 00:00Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Partner:
    59:42 Florian ELIAS - 2:16
     
    59:42
    Německo právě vstřelilo branku!
    A nakonec přichází ještě jedna branka a snížení! Po vyhraném vhazování střílel John Peterka. Jeho pokus brankář vyrazil před sebe a dorážející FLORIAN ELIAS uklidil puk za jeho záda! Asistence: John Peterka.
    48:38 Connor MCMICHAEL - 1:16
     
    48:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    Druhá branka Kanady v oslabení v tomto duelu! Dva Kanaďané postupovali vpřed proti jedinému obránci! CONNOR MCMICHAEL to vzal na sebe a svižnou střelou prostřelil brankáře! Bez asistence.
    46:24 Thomas HARLEY - 1:15
     
    46:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    Patnáctý zásah Kanady v tomto duelu! Obránce THOMAS HARLEY dostal prostor na levém kruhu, odkud vypálil zápěstím a střelou o tyč se zapsal mezi střelce! Asistence: Cole Perfetti, Peyton Krebs.
    45:02 Jakob PELLETIER - 1:14
     
    45:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Exhibice stále nekončí! Z pohledu Německa už je to velmi smutné! Bowen Byram střílel od modré čáry. Jeho pokus brankář vyrazil jen před sebe a dorážející JAKOB PELLETIER se nemýlil! Asistence: Bowen Byram, Quinton Byfield.
    44:33 Dylan COZENS - 1:13
     
    44:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další zásah Kanady! Po rychlém přechodu do útočného pásma se před brankou uvolnil DYLAN COZENS a se štěstím završil hattrick! Asistence: Alex Newhook, Dylan Holloway.
    40:37 Dylan COZENS - 1:12
     
    40:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada pokračuje tam, kde chvíli před přestávkou skončila! Kanaďané opět využívají přesilovku! Connor McMichael dostal přihrávku na levý kruh, odkud ještě přihrál před branku a dobře zaparkovaný DYLAN COZENS měl snadnou práci! Asistence: Connor McMichael, Cole Perfetti.
    39:50 Peyton KREBS - 1:11
     
    39:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada deset sekund před přestávkou přidává další zásah! PEYTON KREBS dostal přihrávku na pravý kruh a bez přípravy poslal puk pod břevno! Kotouč poté hned vylétl ven z branky a gól ještě musel potvrdit videorozhodčí! Asistence: Cole Perfetti.
    38:17 Dylan COZENS - 1:10
     
    38:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    Desítka je nakonec na světě ještě před druhou přestávkou! Do samostatného úniku se prodral DYLAN COZENS, který si krásně rozhýbal brankáře a vychutnal si bekhendové zakončení! Bez asistence.
    33:01 Philip TOMASINO - 1:9
     
    33:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nepopulární desítka se pomalu přibližuje! Justin Barron přihrál zadovkou na modrou čáru, odkud zakončil PHILIP TOMASINO a jeho pokus se zastavil až v síti! Asistence: Justin Barron, Dawson Mercer.
    30:59 Alex NEWHOOK - 1:8
     
    30:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další kanadský zásah do statistik dnešního souboje! Na zajímavou přihrávku před branku si sjel ALEX NEWHOOK, skvělým zpracováním si položil brankáře a vychutnal si zakončení! Asistence: Dylan Cozens.
    26:40 Alex NEWHOOK - 1:7
     
    26:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Němci jsou zralí na ručník! Kanada ještě před polovinou duelu přidává sedmý zásah! ALEX NEWHOOK si ve středním pásmu vzal volný puk, projel do útočného pásma, kde se natlačil před branku a přelstil brankáře! Asistence: Dylan Cozens.
    25:34 Ryan SUZUKI - 1:6
     
    25:34
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Ani druhý německý brankář si dnes neodpustil obrovskou chybu! Jonas Gähr rozehrával za brankou zadovkou. Kotouče se zmocnil Dawson Mercer, který přihrál před branku a RYAN SUZUKI už měl snadnou práci! Asistence: Dawson Mercer.
    22:40 Dawson MERCER - 1:5
     
    22:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada pokračuje ve své exhibici! Hokejisté v červeném se znovu usadili v útočném pásmu. Němci sice zablokovali několik střel, ale puk nakonec dostal na pravý kruh DAWSON MERCER a zápěstím prostřelil novice v německé brance! Asistence: Philip Tomasino, Jamie Drysdale.
    19:59 Peyton KREBS - 1:4
     
    19:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Branka Kanady nakonec platí! Časomíra na dostupných záběrech sice tvrdila opak, ale rozhodčí nakonec branku uznali. Za jejího autora je dvě desetiny sekundy před koncem první třetiny označen PEYTON KREBS! Asistence: Connor McMichael, Dylan Cozens.
    14:20 Philip TOMASINO - 1:3
     
    14:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada si bere zpět své dvoubrankové vedení! Favorizovanému celku tentokrát vyšel rychlý přechod do útočného pásma. Z pravé strany zakončil PHILIP TOMASINO, jehož pokus zapadl za záda německého brankáře! Bez asistence.
    13:12 John PETERKA - 1:2
     
    13:12
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! Německo nakonec dokázalo dlouhou přesilovou hru využít a snižuje na rozdíl jediné branky! Přihrávku na pravý kruh dostal osamocený JOHN PETERKA a parádní střelou vymetl horní roh kanadské branky! Asistence: Florian Elias.
    07:27 Dawson MERCER - 0:2
     
    07:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tohle se německému brankáři vůbec nepovedlo! Arno Tiefensee vyjel za svou branku, kde chtěl pomoci s rozehrávkou, jenže napadající DAWSON MERCER jej obral o puk, rychle se otočil kolem branky a zasunul puk do sítě! Bez asistence.
    01:54 Kaiden GUHLE - 0:1
     
    01:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Na přihrávku na pravý kruh si sjel KAIDEN GUHLE, který si ještě udělal prostor a svižnou střelou procedil puk do branky! Asistence: Quinton Byfield, Jakob Pelletier.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. Peterka (Elias), 60. Elias (Peterka) – 2. Guhle (Byfield, Pelletier), 8. Mercer, 15. Tomasino, 20. Krebs (McMichael, Cozens), 23. Mercer (Tomasino, Drysdale), 26. Suzuki (Mercer), 27. Newhook (Cozens), 31. Newhook (Cozens), 34. Tomasino (Barron, Mercer), 39. Cozens, 40. Krebs (Perfetti), 41. Cozens (McMichael, Perfetti), 45. Cozens (Newhook, Holloway), 46. Pelletier (Byram, Byfield), 47. Harley (Perfetti, Krebs), 49. McMichael


    Německo: Tiefensee (21. Gähr) – Münzenberger, Zimmermann, Gnyp (A), Glötzl, Raabe – Stützle (C), Elias, Peterka (A) – Chrobot, Dubé, Alberg – Volek, Henriquez-Morales, Schumacher.
    Kanada: Levi (41. Garand) – Byram (C), Drysdale, Harley, Schneider, Guhle, Barron, Korczak – Perfetti, McMichael (A), Krebs – Holloway, Newhook, Cozens (A) – Quinn, Byfield, Pelletier – Zary, Suzuki, Tomasino – Mercer.
    bahis siteleri