Německo – Kanada 2:16 (kon.) | USA – Rakousko 11:0 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 4:1 (kon.)
konec
USA
11:0 (1:0, 6:0, 4:0)
Rakousko
Neděle 27.12.2020, 03:30 • Rogers Place, Edmonton • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Partner:
    49:45 Sam COLANGELO - 11:0
     
    49:45
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jakob Brandner kapituluje hned z první střely! Jeho chyba to ale není, byli to jeho spoluhráči, kteří si poblíž branky absolutně nevšímali SAMA COLANGELA, kterého skvělým centrem z pravého mantinelu objevil Brock Faber. Asistence: Brock Faber, Brett Berard.
    45:52 Bobby BRINK - 10:0
     
    45:52
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Desítka je na světě, stejně tak první hattrick! Moynihan zachytil kotouč u krátkého mantinelu, kde ho ihned předal Zegrasovi. Ten naslepo odcentroval z rohu hřiště na MATTHEWA BOLDYHO a Wraneschitz už se střelou z brankoviště nic neudělal. Asistence: Trevor Zegras, Patrick Moynihan.
    43:07 Brendan BRISSON - 9:0
     
    43:07
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Devátý gól přichází hned vzápětí! Rakušané byli v oslabení, protože se zraněný Lindner pomalu sunul na střídačku. Během toho Kutzer nedostal puk z obranného pásma a BRENDAN BRISSON v pohodě dorazil Klevenovu střelu, kterou Wraneschitz ještě zvládl vyrazit. Asistence: Tyler Kleven, Patrick Moynihan.
    42:25 Brett BERARD - 8:0
     
    42:25
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Desetigólová meta se začíná blížit! BRETT BERARD převzal puk od Farinacciho ještě na obranné polovině, poté rozdílem dvou tříd přebruslil obránce Wimmera a vpádu našel způsob k překonání brankáře Wraneschitze. Následný náraz do hrazení už tak pohledný nebyl. Asistence: John Farinacci.
    38:24 Matthew BOLDY - 7:0
     
    38:24
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané velmi rychle využívají přesilovku a zvyšují na 7:0! Palliererovo vyhození doletělo jen na modrou čáru. Kaliyev mohl vystřelit a na správném místě číhající MATTHEW BOLDY dorazil vyražený puk do sítě. Wraneschitz se puku ještě dotkl, ale zázračný zákrok hokejkou se nekonal. Asistence: Arthur Kaliyev, Cam York.
    34:15 Matthew BOLDY - 6:0
     
    34:15
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Brock Faber během rakouského střídání převzal puk od Wolfa a přes celé střední pásmo vyslal do úniku Benierse. Tomu ještě jel v tandemu MATTHEW BOLDY, na kterého zbyla rutinní střela do odkryté branky. Asistence: Matthew Beniers, Brock Faber.
    31:59 Trevor ZEGRAS - 5:0
     
    31:59
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak to bylo hodně drzé od TREVORA ZEGRASE, který podruhé za sebou zakončoval z nulového úhlu. Na konci dvaatřicáté minuty mu to už vyšlo, puk zapadl do bližšího horního rohu. Pro Rakousko to bude ještě hodně dlouhý večer. Asistence: Alex Turcotte.
    28:05 Brendan BRISSON - 4:0
     
    28:05
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Vypadá to, že i třetí dnešní zápas skončí výrazným debaklem! BRENDAN BRISSON si vyměnil přihrávky se Sandersonem a golfákem z pravého kruhu tentokrát trefil přesně k bližší tyči. Asistence: Jake Sanderson.
    25:03 John FARINACCI - 3:0
     
    25:03
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Zámořskému týmu se konečně povedlo protrhnout střeleckou smůlu! Do listiny střelců se po odvážné individuální akci zapsal JOHN FARINACCI, jenž neměl v levém kruhu puk ideálně na hokejce, ale i tak ho uklidil ze svého pohledu do pravého horního růžku. Wraneschitz byl opět bez šance. Asistence: Ryan Johnson, Brett Berard.
    24:35 Trevor ZEGRAS - 2:0
     
    24:35
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané zůstali na puku i poté, Wraneschitz vyrazil střelu z levého mantinelu. Turcotte ho u pravého kruhu přenechal TREVORU ZEGRASOVI a ten mistrovsky zavěsil do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Alex Turcotte, Arthur Kaliyev.
    15:31 Drew HELLESON - 1:0
     
    15:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Čekání na první gól končí v šestnácté minutě! DREW HELLESON na ose hřiště nezpracoval přihrávku od Turcottea, puk se od jeho brusle přesto odrazil směrem na branku a od hokejky Wraneschitze se šťastně dokutálel až za brankovou čáru. Asistence: Alex Turcotte, Trevor Zegras.
    Marken.cz

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 16. Helleson (Turcotte, Zegras), 25. Zegras (Turcotte, Kaliyev), 26. Farinacci (Johnson, Farinacci), 29. Brisson (Sanderson), 32. Zegras (Turcotte), 35. Boldy (Beniers, Faber), 39. Boldy (Kaliyev, York), 43. Berard (Farinacci), 44. Brisson (Kleven, Moynihan), 46. Boldy (Zegras, Moynihan), 50. Colangelo (Faber, Berard)


    USA: Wolf (Knight) – Sanderson, Helleson, York (C), Faber, Johnson, Thrun, Kleven – Zegras, Turcotte (A), Kaliyev – Boldy, Beniers, Caufield (A) – Berard, Farinacci, Brink – Brisson, Slaggert, Moynihan – Colangelo.
    Rakousko: Wraneschitz (50. Brandner) – Lindner (A), Necesany, Pfeffer, Posch, Wimmer, Pallierer, Kutzer – Harnisch (A), Rossi (C), Peeters – Thaler, Kasper, Hochegger – Pauschenwein, Wallner, Böhm – van Ee, Krainz, Tschofen – Unterweger.

    Rozhodčí: Langin (CAN), Menniti (CAN) – Foster (CAN), McGowan (CAN)
    bahis siteleri