Slovensko – Kanada 1:3 (kon.) | Česko – Rusko cz 2:0 (kon.)
konec
Česko
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Rusko
Pondělí 28.12.2020, 03:40 • Rogers Place • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Partner:
     
    59:45
    Ještě to bude těžké, jelikož Rusko se drží v útočném pásmu. Semjon Čisťakov sice vystřelil, ale bránu úplně minul. Poté se navíc puk dostal do střední třetiny! Česko zapíše proti favoritovi tři body, paráda!
     
    59:06
    Vyloučení v týmu Česko (Martin Beránek – 2 min., podrážení).
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:09
    A očekávané se stalo skutečností! Jaroslav Askarov zůstává na střídačce, Rusko hraje v šesti a s prázdnou branku za zády.
     
    54:22
    Navíc to mohlo být už o tři branky! Michal Teplý získal puk v útočném pásmu, objel branku a chtěl zasunout. To se mu nepovedlo, k odraženému puk se však dostal Martin Lang, který nadvakrát nedokázal překonat Jaroslava Askarova!
     
    52:36
    Jenže nyní už to šance byla! Marat Chusnutdinov se individuálně dostal až před gólmana, kterého chtěl překonat bekhendovou kličkou. Lukáš Pařík jeho nájezdu odolal!
     
    51:30
    Česko hraje v pěti!
     
    49:30
    Vyloučení v týmu Česko (Šimon Kubíček – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    49:04
    Česko hraje v pěti!
     
    48:04
    Vyloučení v týmu Česko (David Vitouch – 2 min., držení).

    Vyloučení v týmu Rusko (Rodion Amirov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    47:04
    Vyloučení v týmu Česko (Michal Gut – 2 min., vysoká hůl).
    45:07 Martin LANG - 2:0
     
    45:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je paráda, Češi se totiž dostávají do dvoubrankového vedení! MARTIN LANG zablokoval střelu Čajky a šel okamžitě dopředu. Měl před sebou hodně prostoru a parádně se trefil mezi ruku a tělo, kotouč se zastavil až v šibenici! Bez asistence.
     
    44:03
    Velká šance na straně Ruska! To totiž bylo přečíslení tři na dva. Jeden z hráčů ruského týmu měl spoustu času na pravé straně, ale jeho rána vůbec netrefila branku!
     
    42:21
    Ovšem nyní mohlo být srovnáno! Jegor Afanasjev se dostal z ničeho nic k odraženému kotouči před brankářem, ale Lukáš Pařík mu stihl zmenšit střelecký úhel, důležitý zákrok!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
    36:38 Filip KOFFER - 1:0
     
    36:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi sice byli pod obrovským tlakem, jenže jejich protiakce končí první brankou v ruské síti! Jakub Rychlovský předvedl parádní akci, kdy na sebe natáhl dva soupeře. Následně ale předvedl nečekanou přihrávku na FILIPA KOFFERA, jehož bomba z první se zastavila až v síti. Jaroslav Askarov tam nemohl dosáhnout. Asistence: Jakub Rychlovský a Karel Klikorka.
     
    35:02
    A tak jsme po delší době viděli zase šanci Ruska! To šlo do přečíslení dva na jednoho, ale hráč, který celou akci táhl, to vzal na sebe. Lukáš Pařík mezírku mezi betony zavřel včas. Nadále tak čekáme na úvodní gól.
     
    34:20
    Artěmij Kňazev je na ledě!
     
    32:20
    Vyloučení v týmu Rusko (Artěmij Kňazev – 2 min., faul kolenem).
     
    31:27
    Střely na branku: 17 – 20!
     
    23:25
    Askarov špatně rozehrál a Jakub Rychlovský se dostal do obrovské šance. Tváří v tvář Askarovovi ale neuspěl s bekhendovou kličkou.
     
    14:03
    Rusko sice drží více kotouč, ale Češi jsou zatím nebezpečnější! Viděli jsme akci tři na dva, ve které pálil Jan Myšák. Ruský gólman měl s jeho pokusem velké problémy, ale vyráží!
     
    13:02
    Nyní se nám však skóre už měnit mohlo! Za Lukášem Paříkem totiž zazvonila tyčka.
     
    08:18
    Střely na branku: 2 – 6!
    06:21 Raškův zajímavý výpad Askarov vyrazil
     
    06:21
    Další zajímavá šance na české straně! Raška se hnal po levém mantinelu, navíc jeho soupeř na modré upadl. Dobrou ránu vyslal "novic" v sestavě, jenže Jaroslav Askarov vyrazil.
     
    04:35
    Avšak to byla zatím největší šance zápasu a měl ji český celek! David Jiříček dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho prudká rána se nevešla mezi tři tyče! Velká škoda.
     
    03:56
    Karel Klikorka je na ledě!
     
    01:56
    Vyloučení v týmu Česko (Karel Klikorka – 2 min., hákování).
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se letošní MS juniorů hraje bez diváků.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 37. Koffer (Rychlovský, Klikorka), 46. Lang


    Česko: Pařík (N. Malík) – Krutil, Kučeřík (A), Haš, Svozil, Jiříček, Klikorka, Kubíček – Lang, Myšák (C), Teplý – Beránek, Vitouch, Mužík – P. Novák, Gut, Raška – Rychlovský, Najman (A), Koffer – Přikryl.
    Rusko: Askarov (Achťamov) – Muchamadullin, Čisťakov (A), Čajka, Kuzněcov, Kirsanov, Kňazev, Byčkov – Podkolzin (C), Chusnutdinov, Afanasjev – Činachov, Baškirov, Amirov (A) – Firstov, Safonov, Gricjuk – Bardakov, Ponomarjov, Grošev – Spiridonov.

    Rozhodčí: Gouin, Kowalski – Chaput, Mahoney
    bahis siteleri