Hattrick Brno – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
FBŠ Hummel Hattrick Brno
3:6 (0:1, 0:3, 3:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Úterý 29.12.2020, 18:00Livesport Superliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Poslední část utkání nakonec překvapivě vyhráli domácí, kteří během dvou minut na konci třetí třetiny skórovali hned třikrát. Na konečném skóre už to však nic nemění, Mladá Boleslav si totiž už v průběhu prvních čtyřiceti minut dokázala vytvořit čtyřbrankový náskok a další dvě branky přidala v 47. a 54. minutě.

    Nejlepšími hráči jsou vyhlášení Mikuláš Komárek za hosty a Martin Nagy za domácí.

    Ode mě je to pro dnešek vše. Z Brna přeji pěkný zbytek dne a jménem všech florbalových onlajnistů vám přeji všechno nejlepší do nového roku 2021. (19:51:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Mladé Boleslavi se ani v jednom ze dvou případů nepodařilo trefit prázdnou brněnskou bránu. Domácí jsou v útoku.
     
    58:38
    Kolajta se do branky nevrací.
     
    58:38
    Oddechový čas pro domácí.
    58:38 Adam HEMERKA - 3:6
     
    58:38
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    A pozor. Po dalším úspěšném zákroku gólmana Kolajty se Hattrick dostal do protiútoku a ADAM HEMERKA přidává třetí gól Brna. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    58:31
    Domácí brankář Kolajta má plné ruce a nohy práce. První Tokošovu střelu vyrazil konečky prstů, následně zakročil pravou nohou.
    56:41 Martin NAGY - 2:6
     
    56:41
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají během dvaceti sekund další branku. MARTIN NAGY se nachystal k pravé tyči, kam také dostal přesnou přihrávku od Šimona Leška. Prvně jmenovanému střelci tak už stačilo jen nasměrovat míček za přemísťujícího se gólmana. Asistence: Šimon Leško.
    56:21 Tomáš BROM - 1:6
     
    56:21
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Do konce zápasu zbývají necelé čtyři minuty a TOMÁŠ BROM připravil hostujícího brankáře o čisté konto. Právě domácímu obránci se v přesilové hře podařilo nasměrovat míček nad Bauerovo rameno. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    56:11
    Domácí ostřelují mladoboleslavskou bránu, pokusy jsou však nepřesné.
     
    55:23
    Juhaňák na konec dlouhé kombinace vypálil. Bauer měl snížený výhled, ale střela z větší vzdálenosti nenašla žádnou volnou skulinku v jeho bráně.
     
    54:35
    Korych se pokusil rozpohybovat brněnského brankáře. Kolajta se nenechal a s Korychovou kličkou do forhendu si poradil.
     
    54:34
    Curney byl ve své individuální akci faulován a je nařízeno trestné střílení.
     
    54:23
    Vyloučení v týmu Předvýběr.CZ Florbal MB (Jan Řehoř – 2 min., Sekání).
     
    53:44
    Domácí se i přes jasný brankový rozdíl nevzdávají. Mladoboleslavský gólman musel řešit dvě střel Broma. Další z nich proletěla těsně nad horní tyčí.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 57. Brom (Juhaňák), 57. Martin Nagy (Leško), 59. Hemerka (Juhaňák) – 10. Natov (Gruber), 22. Tokoš (Tomašík), 23. Bína (Curney), 34. Komárek (Řehoř), 47. Tomáš Chroust (Řehoř), 54. Bína (Curney)


    FBŠ Hummel Hattrick Brno: Kolajta (Létal) – Brom, Zach, Kostka, Sládeček, Horák – Procházka II, Fuchs, Juhaňák – Leško, Slezák, Dvořák – Martin Nagy, Vlach, Halama – Kůra, Máček, Hemerka – Ši. Hronek.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Daniš, Suchánek, Řehoř, Krzyžanek, Gruber, Höffer, Zakonov – Šebek, Tomašík, Komárek – Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust, Bína – Tokoš, Korych, Zoufalý – Curney, Natov.

    Rozhodčí: Radim Sýkora, Miroslav Tkáč
    bahis siteleri