Brighton – Arsenal 0:1 (kon.) | Burnley – Sheffield Utd. 1:0 (kon.) | Southampton – West Ham 0:0 (kon.)
West Brom – Leeds 0:5 (kon.) | Manchester Utd. – Wolverhampton 1:0 (kon.)
konec
Southampton FC
0:0 (0:0)
West Ham United
Úterý 29.12.2020, 19:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:15. (20:50:45)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec žádnou branku nepřineslo a oba celky si tak rozdělí po bodu. Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, častěji totiž měli míč na kopačkách domácí hráči, kteří se ovšem nedokázali prodrat do žádné vyložené šance. Kladiváři se v úvodu druhého poločasu spíše jen bránili, posléze se směrem dopředu o něco zlepšili. West Ham pár minut před koncem pronikl do vyložené šance, ve které ovšem selhal střídající Benrahma, který se tak nestal hrdinou zápasu. Závěrečné minutky poté nepřinesly nic vážného a oba celky se tak dočkaly nerozhodného konce.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Fabiański tak mohl odkopávat od své branky, přičemž na druhé straně zkoušel oslovit urostlého Antonia. Na něj číhala dvojice protihráčů, proto neměl moc šancí.
     
    90+1
    Walcott převzal nahrávku uvnitř pokutového území a poté se pokoušel proniknout až k centru. K němu se nedostal, míč mu totiž uskočil daleko od kopačky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se žádné branky nedočkáme. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Armstrongovi se poté nepovedlo odcentrovat přes Dawsona, přičemž druhý jmenovaný centr zablokoval mimo vlastní pokutové území.
     
    87
    Po dalším odkopu se na druhé straně hrací plochy dostal k míči Romeu. Tomu ještě na pomoc přispěchal Armstrong, který se ovšem nedostal přes protihráče.
    85. Benrahma selhal v šanci.
     
    85
    Fantastický McCarthy! Antonio sklepl za sebe, kde Fornals načasoval nahrávku na Bowena. Posledně jmenovaný ještě hledal Benrahmu, který využil chyby domácích, avšak z velké blízkosti trefil pouze brankáře do ruky.
     
    84
    Z vlastní poloviny to dalekonosným pasem na pravé křídlo zkoušel obránce Stephens, který se pokoušel oslovit Walkera-Paterse. Před ním ale zasahoval Fornals.
     
    83
    Do konce tohoto zápasu zbývá závěrečná desetiminutovka, na první branku stále čekáme. Koncovka by mohla být ještě hodně zajímavá, stačí totiž jakákoliv chyba.
     
    82
    Avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Kladiváři se přesto drží u opačného pokutového území, kam Fredericks vyšle své dalekonosné autové vhazování.
     
    81
    Hezká patička od Fornalse velice přesně našla Cresswella, který to zkoušel centrem pod sebe. Obětavým způsobem ale zakročil Walker-Peters, který blokoval na roh.
     
    80
    Znovu se během krátké chvíle dostal k odkopu od své branky hostující brankář Fabiański. Jeho pas velice přesně našel střídajícího Antonia, který sklepl vedle sebe.
     
    79
    Rice si vzal na starost další standardní situaci, kterou velice přesně poslal na hlavu jednoho ze svých spoluhráčů. Následné zakončení ovšem putovalo nad.
     
    78
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Moussa Djenepo, přichází Stuart Armstrong.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   40. Bertrand (SOT), 72. Djenepo (SOT), 76. Walker-Peters (SOT) – 67. Jarmolenko (WHU)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:15.
    Southampton FC: A. McCarthy – Walker-Peters, J. Stephens, Bednarek, Bertrand – Walcott, Ward-Prowse (C), Romeu, Djenepo (78. Armstrong) – Ings, Adams (58. S. Long).
    Náhradníci: Forster – Armstrong, Diallo, S. Long, Obafemi, Smallbone, Salisu, Valery, Vokins.

    West Ham United: Fabiański – Fredericks, C. Dawson, Ogbonna, Cresswell – T. Souček, Rice (C) – Jarmolenko (72. Bowen), Lanzini (60. Benrahma), Fornals – Haller (77. Antonio).
    Náhradníci: Randolph – Benrahma, Antonio, Coufal, Diop, Snodgrass, Noble, Johnson, Bowen.

    Rozhodčí: Madley – Ledger, West
    bahis siteleri