Chabarovsk – Barys 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – Spartak Moskva 2:6 (kon.) | Kazaň – Dynamo Moskva 2:1 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Středa 06.01.2021, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Vladimir BUTUZOV - 5:1
     
    58:48
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí završují populárního "bůra!" Pjanov zychytil chybnou přihrávku Dietze a bekhendem poslal puk k Luginovi, který ještě nezištně předal VLADIMIRU BUTUZOVOVI. Levé křídlo druhé formace se elegantně otočilo kolem Michajlise a kolem klečícího soka poslalo touš do odkryté brány. Asistence: Dmitrij Lugin a Valentin Pjanov.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Kouč Michajlis nakonec ještě zariskoval a znovu odvolal gólmana Ortia na střídačku!
    57:21 Rasskazov na Ortia podruhé nevyzrál, s dorážkou neuspěl ani Tomáš Zohorna
     
    57:21
    Druhý gól mohl přidat Kirill Rasskazov. Pěknou kličkou obelstil Dietze a z pravého křídla postupoval sám na Ortia. Finský gólman střelu na lapačku vyrazil pravým ramenem před sebe, kde se o dorážku přihlásil Tomáš Zohorna, ten pro změnu trefil brankářovu nataženou levou ruku!
     
    51:07
    Hostující kouč si vzal oddechový čas, po němž na střídačce zůstává gólman Joni Ortio. Barys Nur-Sultan zkouší powerplay!
     
    51:07
    Přerušuje se až z důvodu faulu. Hynek Zohorna dohrál za vlastní bránou Vidella, kterého seknul přes ruce. Dvě minuty za sekání.
     
    47:37
    Michajlis chyboval a definitivní razítko na vítězství Amuru mohl dát Tomáš Zohorna. Nájezd řešil střelou mezi betony, Ortio je včas srazil k sobě!
    40:32 Darren DIETZ - 4:1
     
    40:32
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté v úvodu třetí třetiny dávají gól naděje! Varone sklepl puk pro Frattina, který ještě nahrál na pravou stranu DARRENU DIETZOVI. Kanadský obránce a kapitán vyslal nechytatelnou ránu zápěstím do pravého horního rohu. Asistence: Matt Frattin a Phil Varone.
    36:21 Branková konstrukce úřadovala i na druhé straně, pravým betonem posunul střelu Michajlise na tyčku Langhamer
     
    36:21
    Od snížení dělily Nikitu Michajlise jen centimetry! kazašský útočník dostal výbornou nahrávku mezi obránce. Langhamerovi naznačil rameny a zvolil forhendový blafák se zakončením mezi betony. Český gólman ještě pravou nohou dokázal černou gumu vytěsnit na tyč!
    35:55 Polunin střílel zápěstím do tyče
     
    35:55
    Alexandr Polunin dostal hodně volného prostoru na pravém kruhu. Otočil se směrem k bráně a tvrdou střelou zápěstím orazítkoval levou část brankové konstrukce!
    32:20 Alexandr GORŠKOV - 4:0
     
    32:20
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé, přesilovka využita za čtyři vteřiny! Golubev vyhrál buly na ALEXANDRA GORŠKOVA, který využil clony před bránou a vypálil nekompromisní ránu do pravé šibenice. Ortio spatřil puk až v síti. Asistence: Denis Golubev.
     
    32:16
    Premiérová početní převaha čeká na Chabarovsk. Kirill Panjukov ve středním pásmu nechal pod tělem hokejku, přes níž přepadl Pavel Turbin. Jasné podrážení.
    21:51 Hynek ZOHORNA - 3:0
     
    21:51
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Bratrská souhra byla základem třetího zásahu Chabarovsku! Tomáš od mantinelu přihrál HYNKOVI ZOHORNOVI, který se dokázal natlačit před bránu a Ortiovi poslal touš pod levým betonem! Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    18:22
    Jen co se Těreščenko vrátil na led, jdou domácí znovu do čtyř. Na lavici hanby je poslán za držení Dmitrij Archipov.
    17:30 Hynek ZOHORNA - 2:0
     
    17:30
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur skóruje při vlastním oslabení! Starčenko ve středním pásmu nepočítal se zpětným pasem od Michajlise a puk nechal za sebou. Do samostatného úniku se dostal rozjetý HYNEK ZOHORNA, jenž šel do bekhendové kličky, čímž si roztáhl Ortia a jeho pravý beton následně přehodil s ledovým klidem. Bez asistence.
     
    16:09
    První přesilovou hru v utkání si zahraje Barys. Sergej Těreščenko při návratu do obranu nestíhal Lilju, jehož zastavil za cenu hákování.
     
    12:08
    Marek Langhamer má na kontě další velmi důležitý zákrok! Videll našel před brankou Lilju. Švédský útočník nedokázal vystřelit do volných pater tabulky, trefil pouze gólmanův natažený levý beton!
    09:19 Kirill RASSKAZOV - 1:0
     
    09:19
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Světlova jdou do vedení! Střelu Těreščenka od modré Ortio vyrazil, ale nevěděl kam. Tomáš Zohorna před brankou nezazmatkoval a ještě přisunul kotouč do lepší pozice KIRILLU RASSKAZOVOVI a ten bezpečně trefil odkrytou bránu. Asistence: Tomáš Zohorna a Sergej Těreščenko.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Rasskazov (T. Zohorna, S. Těreščenko), 18. H. Zohorna, 22. H. Zohorna (T. Zohorna), 33. Gorškov (Golubev), 59. V. Butuzov (Lugin, Pjanov) – 41. Dietz (Frattin, Varone)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Turbin (A), V. Vasiljev, Sergijenko, S. Těreščenko, Mašín, Jordán (C), Zimin – Gorškov, Golubev, Polunin – V. Butuzov, Pjanov, Lugin – Rasskazov, T. Zohorna (A), H. Zohorna – Michasjonok, Šarov, Archipov.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Lintuniemi, Šalapov, Makljukov, Blacker, Orechov, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Panjukov – Lilja, Valk (A), Videll – Michajlis, Sagadejev (A), R. Starčenko – Asetov, Ševčenko, Akolzin.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Roman Ščeňjov – Maxim Berseněv, Jevgenij Judin

    Diváci: 2 150
    bahis siteleri