Mönchengladbach – Bayern 3:2 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
3:2 (2:2)
Bayern Mnichov
Pátek 08.01.2021, 20:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    49
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Naprosto neuvěřitelné čeho se dnes hostující obrana dopouští při rozehrávce a Borussia otáčí vývoj utkání z 0:2 na 3:2! Po chybě na pravé straně obrany Bayernu si domácí skvěle poradili s míčem a ve finální fázi si ho vzal na starost FLORIAN NEUHAUS, který zpoza vápna vypálil excelentní střelu do pravé šibenice. Asistence: Jonas Hofmann.
     
    45+1
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Joshua Kimmich se dopustil obrovské chyby, když přišel o míč na své polovině a následně byl vyslán do obrovské šance po skvělé přihrávce za obranu JONAS HOFMANN, který bezpečně zakončil k levé tyči. Pomezní rozhodčí ovšem signalizoval ofsajd, ovšem po zhlédnutí videorozhodčím je gól uznán a Borussia srovnává na 2:2! Asistence: Lars Stindl.
     
    35
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Velké chyby se při rozehrávce dopustili hostující hráči a Borussia snižuje na 1:2! Nepřesnou přihrávku zachytil domácí záložník Lars Stindl, který následně vyslal do velké šance JONASE HOFMANNA a ten zakončil k levé tyči. Asistence: Lars Stindl.
     
    26
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla fotbalová nádhera a hosté jdou do dvoubrankového vedení! LEON GORETZKA získal nákop soupeře na svůj hruď, následně si narazil s Leroyem Saném a fantasticky vypálil ze střední vzdálenosti k pravé tyči Sommerovy svatyně. Asistence: Leroy Sané.
     
    20
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají brankový účet zápasu a vedou 1:0! K pokutovému kopu se postavil ROBERT LEWANDOWSKI, který si skvěle počkal na pohyb brankáře a následně zkušeně zakončil do protipohybu k levé tyči.

    Michal Raška

    Branky: 35. J. Hofmann (Stindl), 45+1. J. Hofmann (Stindl), 49. Neuhaus (J. Hofmann) – 20. Lewandowski (pen.), 26. Goretzka (Sané)

    Karty:   61. Ginter (MNC) – 63. Süle (BAY)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:11. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 9:11.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Ginter, Zakaria (74. Herrmann), Elvedi – Lainer, Kramer, J. Hofmann (89. Wendt), Neuhaus, Binsibajní (89. Jantschke) – Embolo, Stindl (C) (82. H. Wolf).
    Náhradníci: Sippel – Bénes, Beyer, Jantschke, Herrmann, Lang, Traoré, H. Wolf, Wendt.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Süle, Alaba, A. Davies – Goretzka, Kimmich – Sané, T. Müller, Costa (68. Coman) – Lewandowski.
    Náhradníci: Nübel – J. Boateng, Coman, Lucas Hernández, Choupo-Moting, Musiala, Roca, B. Sarr, Tolisso.

    Rozhodčí: Osmers – Kempter, Gorniak
    bahis siteleri