Sparta – Liberec 7:5 (kon.) | Hattrick Brno – Black Angels 3:5 (kon.) | Ostrava – Mladá Boleslav 5:6 (po pr.)
Bohemians – Pardubice 11:10 (po pr.) | Chodov – Královské Vinohrady 12:3 (kon.) | Česká Lípa – Otrokovice 7:3 (kon.)
konec
ACEMA Sparta Praha
7:5 (0:0, 2:2, 5:3)
FBC Liberec
Sobota 09.01.2021, 15:00 • UNYP Arena, Praha 9 (Libeň) • Livesport Superliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
    57:25 Jakub KOPECKÝ - 7:5
     
    57:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tentokrát už se v početní výhodě hosté prosazují, rozdíl mezi nimi a Spartou tak činí už jen dvě branky! Po převzetí Valešovy přihrávky se z levé strany rychle prosadil JAKUB KOPECKÝ – 7:5! Asistence: Radek Valeš.
    56:04 Jakub KOLSTRUNK - 7:4
     
    56:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté zariskovali a powerplay kýžené ovoce nepřineslo, ba naopak – domácí zasahují prázdnou branku a míří do tříbrankového vedení! Z vlastní části hrací plochy přesně mířil JAKUB KOLSTRUNK – 7:4! Bez asistence.
    48:58 Matěj ČERMÁK - 6:4
     
    48:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro hostující celek už pořádně studená sprcha, Sparta znovu rychle rozebrala otřesenou libereckou obranu a přidává na svůj účet šestou branku! Těsně k brankovišti se protlačil MATĚJ ČERMÁK, který si rychlým zakončením připsal na své konto první zásah v tomto střetnutí – 6:4! Asistence: Marek Zouzal.
    48:41 Matyáš BACHMAIER - 5:4
     
    48:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    V UNYP Areně zní Pátá, Pražané jsou ve varu a posílají za Mücka další balónek! Tentokrát se přesně prosadil MATYÁŠ BACHMAIER, který zakončil do horní části liberecké svatyně – 5:4! Asistence: Mikuláš Krbec.
    47:56 Matěj PRUNER - 4:4
     
    47:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Pražané se o šestnáct sekund později prosazují znovu, vedení Liberce je definitivně minulostí – 4:4! K brance vedla rozehrávka domácích z hranice brankoviště, po které se na balónek dostal MATĚJ PRUNER a ten se nemýlil! Asistence: Marek Zouzal.
    47:40 Lukáš UJHELYI - 3:4
     
    47:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Uff, to byla rána! Laserová střela LUKÁŠE UJHELYIHO z levé strany vymetla pavučiny ve vzdálenějším horním rohu liberecké svatyně, a hosté tak na půdě Sparty vedou už jen o jeden gól – 3:4! Podaří se domácím vyrovnat? Asistence: Matěj Čermák.
    45:19 Jan SVĚTLÍK - 2:4
     
    45:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Průběh třetí části zatím Spartě vůbec nevychází dle jejích představ, hosté hrají jako vyměnění a zvyšují svůj náskok na dvě branky! Zpoza branky Stránský našel nehlídaného JANA SVĚTLÍKA, jehož následné zakončení z voleje zaskočilo Beneše – 2:4! Asistence: Šimon Stránský.
    40:16 Šimon STRÁNSKÝ - 2:3
     
    40:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se poprvé v utkání ujímají vedení, šestnáct sekund po startu třetí třetiny se prosazují potřetí! Na střeleckou listinu se dostává ŠIMON STRÁNSKÝ, který v trefu přetavil standartní situaci před pražskou svatyní – 2:3! Asistence: Petr Kološ.
    33:23 Martin ČERMÁK - 2:2
     
    33:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Podještědští rychle využívají početní výhodu, v Libni je stav znovu vyrovnaný! Krátkou kombinaci Liberce úspěšně zakončil MARTIN ČERMÁK, který po převzetí nabídky od Valeše z pravé strany prostřelil nepřipraveného Beneše – 2:2! Asistence: Radek Valeš.
    32:48 Milan GARČAR - 2:1
     
    32:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    MILAN GARČAR si zadělává na hattrick, zkušený sparťanský kapitán vrací svému celku vedení! Kareš pronikl dopředu a poslal balónek na střed hrací plochy přesně na hůl úspěšného střelce, který si popoběhl dopředu a následně rozvlnil síť hostující branky – 2:1! Asistence: Michal Kareš.
    30:43 Jakub KOPECKÝ - 1:1
     
    30:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    V UNYP Areně je zničehonic vyrovnáno, rychlá akce hostů vede k jejich prvnímu zásahu v utkání! Z bezprostřední blízkosti brankoviště se prosadil JAKUB KOPECKÝ, který z voleje doťukl balónek za položeného Martina Beneše – 1:1! Asistence: Vojtěch Wiener.
    24:57 Milan GARČAR - 1:0
     
    24:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokrát se domácím už daří útočnou akci přetavit v gól, Sparťané necelých pět minut po startu druhé třetiny odskakují do vedení! Dibelka od mantinelu našel před brankou úplně volného MILANA GARČARA, který následně bez váhání zakončil k bližší tyči! Asistence: Tomáš Dibelka.

    Vojtěch Martinek


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 25. Garčar (Dibelka), 33. Garčar (Kareš), 48. Ujhelyi (Čermák), 48. Pruner (Zouzal), 49. Bachmaier (Krbec), 49. Čermák (Zouzal), 57. Kolstrunk – 31. Kopecký (Wiener), 34. Čermák (Valeš), 41. Stránský (Kološ), 46. Světlík (Stránský), 58. Kopecký (Valeš)


    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Bartoš, Bachmaier, Garčar, Kozák, Zeman, Křenek, Dibelka, Dolejš, Pruner, Veselý – Kolstrunk, Ujhelyi, Zouzal – Beneš, Pažák, Čermák – Kareš, Krbec.
    FBC Liberec: Mück (Ponomarev) – Klucho, Kárník, Bitman, Kološ, Janeček – Kopecký, Valeš, Rozkovec – Čermák, Dlesk, Stránský – Lhota, Baudisch, Šoltys – Wiener, Balatka, Světlík.

    Rozhodčí: Sýkora, Tkáč.
    bahis siteleri