Liberec – Královské Vinohrady 6:5 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Vítkovice 7:14 (kon.) | Hattrick Brno – Česká Lípa 4:5 (po pr.)
Mladá Boleslav – Otrokovice 13:2 (kon.) | Sparta – Střešovice 9:6 (kon.) | Bohemians – Chodov 4:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
FBC Liberec
6:5 (3:1, 0:1, 2:3 - 0:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 10.01.2021, 16:00Livesport Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům florbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání nejvyšší soutěže mužů mezi Libercem a Sokolem Královské Vinohrady. Duel začíná v 16 hodin.
     
    FBC Liberec

    Domácí Liberec zatím prožívá takovou průměrnou sezónu. Dosud odehrál čtrnáct zápasů, ve kterých posbíral čtrnáct bodů. Domácí celek se tak řadí těsně za postup do play-off. Na osmý tým už má ale velkou ztrátu. V sobotním duelu Liberec prohrál 5:7 na Spartě.
     
    Úvodní sestavy:

    FBC Liberec: Mück (Ponomarev) – Klucho, Bitman, Kološ, Janeček, Kárník – Kopecký, Valeš, Rozkovec – Čermák, Dlesk, Baudisch – Lhota, Stránský, Šoltys – Kořínek, Wiener, Balatka – Světlík.

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Šantora (Buchta) – Jelínek, Vnuk, Gold, Fiala, Čuda, O. Stuchlík, Lanc, Svoboda – Cabejšek, Bína, Hartman – Pinkas, Gregor, Hájek – Klápa, Z. Stuchlík, Strachota – Procházka..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Královské Vinohrady se vydaly do útoku, ale nikdo ve žlutém nezakončil.
     
    00:42
    Liberec se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v černém dresu se nedostal do zakončení. Domácí ale ukazují, že chtějí hrát aktivně hned od začátku.
     
    01:10
    Kološ získal odražený míček na levé straně, nicméně jeho zakončení bylo nepřesné a skončilo na hokejce prvního obránce soupeře.
     
    01:38
    Vinohrady rozehrály volný úder z vlastní poloviny. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale hráči ve žlutém se daleko nedostali.
     
    02:10
    Domácí brankář si dal pozor na střelu z velké dálky a schoval míček mezi nohy. Brankář Liberce navíc ještě rychle stačil rozehrát.
     
    02:32
    Vojtěch Klápa se po levém křídle dostal na polovinu soupeře, nicméně jeho zakončení zápěstím prolétlo kolem vzdálenější tyčky.
     
    03:20
    Kološ rozehrál na levou stranu, odkud následně zakončoval Kopecký, jenže jeho pokus skončil vedle branky.
     
    03:31
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Pražský celek využil ponechanou výhodu a ZBYNĚK STUCHLÍK po rychlém přechodu do útoku udeřil! Bez asistence.
    03:31 Zbyněk STUCHLÍK - 0:1
     
    04:10
    Lukáš Lhota se na levém křídle zbavil obránce, jenže následně už z rohu hrací plochy nedokázal bekhendem přesně přihrát.
     
    04:41
    Pavel Hájek napadal rozehrávku domácího celku na jeho polovině. Florbalista pražského mužstva však míček nezískal.
     
    05:12
    Kološ se z pravé strany dostal před branku, jenže jeho bekhendový pokus skončil na hrudi připraveného brankáře.
     
    05:32
    Stuchlík chyboval při rozehrávce a Liberec se málem dostal do útoku. Hráči hostujícího celku zatím brání na hranici sebeobětování.
     
    06:10
    Jan Fiala chyboval při rozehrávce na vlastní polovině. Domácí dostali podruhé v krátké době zajímavou šanci, ale ani nyní neudeřili.
     
    06:42
    Šimon Stránský se vrátil na levou stranu, kde si dokonce přehodil míček na forhend, jenže jeho projektil prolétl kolem zadní tyčky.
     
    07:10
    Hostující celek znovu uklidňuje rozehrávku na vlastní polovině. Florbalisté ve žlutém hrají sice aktivně, ale nedostávají se ke střele.
     
    07:32
    Domácí brankář si dal pozor na zakončení z levé strany a vyrazil prudkou dělovku. Hráči Liberce se jen těžko dostávají do útoku.
     
    08:10
    Jakub Kopecký prošel po levém křídle před branku soupeře a bekhendem rozehrál na polovinu hřiště. Liberec však zůstává u míčku.
     
    08:32
    Vojtěch Klápa dostal přihrávku do běhu, zbavil se napadajícího Jana Bitmana, ale další hráč domácího Liberce už jej odstavil.
     
    09:10
    Michal Strachota kouzlil s míčkem na levé straně, ale musel si pomoci přihrávkou na Milana Bínu. Zatím je to hodně opatrný duel.
     
    09:29
    Kopecký vystihl rozehrávku hostujícího celku a Liberec tak může uklidnit rozehrávku. Hráči v černém jsou o něco aktivnější.
     
    10:06
    Strachota se obětavě vrhl proti zakončení z levé strany a připsal si důležitý blok.
     
    10:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se však nakonec rychle dočkal vyrovnání! Domácí vystihli rozehrávku soupeře. Kološ ještě přihrál před branku a RADEK VALEŠ už se prosadil. Asistence: Petr Kološ.
    10:09 Radek VALEŠ - 1:1
     
    11:10
    Jan Šoltys číhal na přihrávku z levé strany a pokusil se o zakončení forhendem. Jeho projektil však prosvištěl kolem pravé tyčky.
     
    11:31
    Jakub Kárník poslal přihrávku na levou stranu, odkud zakončil Tomáš Dlesk, ale také jeho pokus zablokoval jeden z obětavých hráčů soupeře.
     
    12:25
    Liberec rozjíždí další akci ze své poloviny. Hráči hostujícího celku tentokrát vysunuli napadání až na polovinu hřiště.
     
    12:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí Liberec otáčí vývoj dnešního souboje a dostává se do vedení! Wiener si dovolil riskantní kličku, procedil přihrávku na levou stranu a osamocený MARTIN ČERMÁK pohotovou střelou rozvlnil síť. Asistence: Vojtěch Wiener.
    12:35 Martin ČERMÁK - 2:1
     
    13:35
    Kopecký se na vlastní polovině zmocnil míčku a poslal přihrávku na levou stranu. Hráči ve žlutém se u míčku dlouho neohřáli.
     
    14:10
    Lukáš Kořínek dostal přihrávku na pravou stranu, kde se dobrou kličkou zbavil obránce, jenže už nedokázal přesně rozehrát.
     
    14:29
    Tomáš Dlesk si došel pro míček na polovinu hřiště. Domácí florbalista poté prošel do střelecké pozice, jenže jeho pokus skončil nad břevnem.
     
    14:45
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Jan Fiala – 2 min., Sekání).
     
    15:36
    Petr Kološ se dostal k míčku na levé straně, jenže jeho pokus skončil na hrudi připraveného brankáře.
     
    16:05
    Znovu zakončoval Kološ, jehož dělovka forhendem prolétla kolem zadní tyčky. Liberec se zatím tlačí do zakončení, ale nemíří přesně.
     
    16:45
    Hosté v plném počtu.
     
    17:26
    Jakub Kárník vybojoval míček na levé straně hrací plochy, jenže jeho přízemní pokus nebyl pro branku soupeře nebezpečný.
     
    18:02
    Petr Hartman se v pádu snažil přerušit rozehrávku Liberce, jenže míček nedokázal vypíchnout mimo nebezpečný prostor.
     
    18:26
    Jakub Kopecký získal volný míček na polovině hřiště. Domácí florbalista poslal přihrávku na pravou stranu, ale spoluhráče nenašel.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec v samotném závěru první třetiny přidává třetí branku! ADAM BALATKA se před brankou soupeře dostal k dorážce a nemýlil se! Asistence: Tomáš Dlesk.
    19:53 Adam BALATKA - 3:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější florbalisté domácího Liberce, kteří vedou 3:1. Hosté se sice dostali do vedení brankou Zbyňka Stuchlíka, ale po deseti minutách vyrovnal Radek Valeš. Druhý zásah Liberce obstaral Martin Čermák a v závěru třetiny se prosadil Adam Balatka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Krátce po jejím začátku však přišli o míček kvůli nedovolenému zákroku.
     
    20:36
    Vojtěch Klápa poslal přihrávku na pravou stranu, odkud následně zakončil forhendem, ale jeho pokus skončil vedle branky.
     
    21:15
    Královské Vinohrady se dostaly do útoku, jenže střela z pravé strany byla slabá a navíc ještě nepřesná.
     
    21:35
    Hosté měli k dispozici volný úder z rohu hrací plochy. Nikdo ve žlutém se tentokrát nedostal do zakončení. Slabou přihrávku zastavil jeden z hráčů Liberce.
     
    22:10
    Lukáš Lhota číhal na míček na pravé straně hrací plochy, jenže jeho zakončení forhendem skončilo pouze na tyči!
     
    22:35
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Šimon Stránský – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    23:05
    Domácí se v oslabení málem dostali do přečíslení, jenže akce Liberce skončila na dobře se vrátivším obránci.
     
    23:45
    Ondřej Stuchlík střílel z levé strany, ale domácí brankář se před svou klecí skvěle roztáhl a připsal si úspěšný zákrok.
     
    24:51
    Brankář domácího Liberce si dal pozor na zakončení z levé strany a schoval míček do rukavice.
     
    25:10
    Liberec po skončení oslabení znovu útočí a tlačí se před branku pražského mužstva. Domácí celek dnes podává srdnatý výkon.
     
    25:41
    Jan Světlík dostal přihrávku na pravou stranu, odkud následně střílel forhendem, jenže jeho pokus skončil pouze na zadním mantinelu.
     
    26:12
    Světlík si došel pro přihrávku na polovinu hřiště, krásně se s míčkem otočil, jenže jeho projektil skončil na hrudi brankáře.
     
    26:36
    Jan Svoboda se po levém křídle krásně prodral do střeleké pozice, kličkou se zbavil obránce, jenže nezamířil mezi tři tyče.
     
    27:10
    Radek Valeš střílel z levé strany po prudké přihrávce proti hokejce. Jeho dělovka však skončila těsně vedle vzdálenější tyčky.
     
    27:32
    Petr Kološ teď dokonce vybojoval míček na soupeři na polovině hřiště, ale podle rozhodčího si k tomu pomohl proti pravidlům.
     
    28:10
    Daniel Cabejšek poslal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže jeho dělovka forhendem skončila na noze domácího brankáře.
     
    28:24
    Marian Jelínek si sběhl na přihrávku na levou stranu a ihned vypálil. Jeho pokus schoval pozorný brankář do rukavic.
     
    29:03
    Královské Vinohrady kombinovaly na pravé straně, nicméně akce hostujícího celku skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    29:32
    Petr Kološ se po pravém křídle prosmýkl do prostoru před brankou soupeře. Liberec získal volný úder na polovině pražského mužstva.
     
    30:12
    Polovina dnešního souboje je za námi a domácí Liberec je stále mnohem aktivnějším týmem. Hosté se jen těžko dostávají do šancí.
     
    30:26
    Oliver Gold poslal přihrávku na pravou stranu, odkud se do zakončení prosmýkl Pinkas, jenže jeho pokus brankář lapil.
     
    31:12
    Jan Fiala neustál souboj na pravé straně a musel si pomoci nedovoleným zákrokem. Liberec získává jeden volný úder za druhým.
     
    31:45
    Matěj Klucho nahodil míček z poloviny hřiště před branku soupeře, nicméně jeho pobídku brankář pražského mužstva viděl.
     
    32:15
    Jakub Kopecký skvěle napadal rozehrávku soupeře a málem získal pro domácí celek velkou šanci. Vinohrady ale tuto situaci přestály.
     
    32:41
    Stránský se s míčkem vytočil před branku soupeře, jenže zakončení z dobré pozice poslal těsně nad horní tyčku!
     
    33:35
    Petr Hartman dostal přihrávku na polovinu hřiště, odkud střílel forhendem, jenže jeho pokus prolétl kolem branky.
     
    34:01
    Matěj Klucho prošel po pravém křídle na pravou stranu, kde mu přišel pomoci Kološ, jenže druhý jmenovaný už se do zakončení nedostal.
     
    34:35
    Vojtěch Wiener si znovu křikl o přihrávku, kterou ihned dostal, nicméně jeho pohotový projektil prolétl kolem zadní tyčky.
     
    35:10
    Oliver Gold střílel z levé strany, jenže jeho pokus forhendem domácí brankář vyrazil snad špičkou své boty!
     
    35:34
    Lukáš Lhota dostal dlouhou přihrávku do protiútoku, jenže si neporadil se zpracováním a míček mu uskočil.
     
    36:32
    Radovan Vnuk poslal nahození po pravé straně, jenže nikdo ve žlutém se k míčku následně neprobil. Liberec může rozjet novou akci.
     
    37:02
    Jan Procházka střílel z levé strany forhendem, nicméně jeho projektil skončil těsně vedle zadní tyčky domácí klece.
     
    37:26
    Královské Vinohrady v ofenzivě brzdí velké množství nepřesností. Hosté znovu předvedli příliš dlouhou přihrávku v předfinální fázi.
     
    38:11
    Vojtěch Wiener střílel z pravé strany, ale jeden z hráčů ve žlutém jeho pokus srazil botou k mantinelu.
     
    38:25
    Adam Balatka dostal přihrávku do zajímavé střelecké pozice, ale brankář pražského mužstva jeho projektil s jistotou vyrazil.
     
    38:39
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hostující celek dočkal snížení! Domácí brankář vyrazil prudkou střelu jen před sebe a dotírající MILAN BÍNA se prosadil! Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    38:39 Milan BÍNA - 3:2
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:35
    Královské Vinohrady kombinovaly na polovině soupeře, nicméně kombinace hráčů ve žlutém skončila střelou do nohy obránce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Prostřední část hry se o něco lépe vydařila hostujícímu celku. Dlouho se muselo čekat na branku, ale minutu před přestávkou se trefil Milan Bína, který pražskému celku ještě vystřelil šanci na body.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Královské Vinohrady budou chtít zabrat a dotáhnout se na domácí celek.
     
    40:32
    Jan Fiala střílel z levé strany hrací plochy, nicméně jeho pokus mířil jen do prostoru, kde kraloval obětavý obránce v černém dresu, který střelu dnes už tradičně zablokoval.
     
    41:14
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Hosté se vytoužené branky dočkali hned v úvodu třetí části. MICHAL STRACHOTA se dostal do střelecké pozice a přízemní střelou překonal brankáře. Asistence: Lukáš Gregor.
    41:14 Michal STRACHOTA - 3:3
     
    41:45
    Domácí se ihned ženou vpřed se snahou o rychlou odpověď. Akce Liberce však skončila pouze střelou do obránce.
     
    42:15
    Lukáš Lanc ustál souboj na pravé straně hrací plochy, odtlačil soupeře od mantinelu, ale už neměl prostor ke střele.
     
    42:41
    Královské Vinohrady opět kombinují na polovině soupeře, jenže nikdo ve žlutém dresu se zatím nedostává do zakončení.
     
    43:10
    Pražský celek dnes cítí velkou šanci na bodový zisk. Královské Vinohrady vstřelou brankou ožily a nadále se tlačí vpřed.
     
    43:41
    Stránský hledal kolmou přihrávkou rozběhnutého spoluhráče, ale zadáci ve žlutém se včas vrátili a odehráli míček do bezpečí.
     
    44:10
    Oliver Gold pálil z pravé strany hrací plochy, ale domácí brankář jeho pokus schoval do ruky. Výborný zákrok.
     
    44:26
    Domácí celek uklidňuje rozehrávku kombinací na vlastní polovině. Nikdo ve žlutém dresu pražského celku teď rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    45:10
    Lukáš Lanc kouzlil na levé straně, kde si dokonce udělal prostor ke střele, ale jeho pokus minul zadní tyčku.
     
    45:34
    Královské Vinohrady se tlačí do útoku. Další akce pražského celku vyústila v zakončení z levé strany, které branku domácích minulo.
     
    46:05
    Gregor dostal přihrávku před branku soupeře, kde míček chytře tečoval. Domácí brankář zachránil Liberec reflexivním zákrokem.
     
    46:43
    Radek Valeš pálil z levé strany, jenže zakončení mu vůbec nesedlo a míček skončil na zadním mantinelu.
     
    47:23
    Milan Bína pálil z pravé strany, jenže zakončením z otočky minul branku o dobré tři metry.
     
    47:51
    Vojtěch Wiener se dostal do úniku, skvěle si položil brankáře, ale bekhendem trefil jen jeho ruku!
     
    48:03
    Trestné střílení pro hosty!
     
    48:03
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Trestného střílení se ujal LUKÁŠ GREGOR, který si na poslední chvíli položil brankáře a dostal míček za brankovou čáru!
    48:03 Lukáš GREGOR - 3:4
     
    49:10
    Liberec se okamžitě tlačí do útoku se snahou o rychlou odpověď. Domácí celek ale nemá moc prostoru pro zakončení.
     
    49:35
    Stránský se dral do zakončení před brankou pražského celku, jenže nedostal moc prostoru a obránce ve žlutém jej odstavil.
     
    50:35
    Liberec se stále nedostává do šancí. Stránský teď pálí prakticky ze všech pozic, ale jeho pokusy létají mimo tři tyče.
     
    51:12
    Jakub Kopecký si křikl o přihrávku na polovinu hřiště, bez zpracování rozehrál vlevo, ale tam byl znovu jen obránce ve žlutém dresu.
     
    51:36
    Jan Fiala spěchal vpřed s rychlým protiútokem, nicméně jeho zakončení bekhendem skončilo na noze brankáře.
     
    52:12
    Procházka výborně napadal rozehrávku Liberce na jeho polovině. Domácí celek se však dokázal vymanit do bezpečí.
     
    52:29
    Matěj Klucho uklidnil rozehrávku Liberce na vlastní polovině. Domácí obránce počkal na vystřídání svých spoluhráčů.
     
    53:10
    Jakub Kárník rozehrál volný úder z pravé strany, našel Valeše, který pohotově pálil, ale brankář výborně zasáhl.
     
    53:39
    Strachota se před brankou soupeře dostal k nebezpečné dorážce, ale domácí brankář vytáhl zákrok utkání!
     
    54:17
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Pražský celek se velmi výrazně přibližuje k triumfu v utkání! MILAN BÍNA si míček navedl na střed a krásnou střelou nedal gólmanovi šanci. Asistence: Jan Procházka.
    54:17 Milan BÍNA - 3:5
     
    54:42
    Fiala se postavil proti zakončení soupeře ze středu hrací plochy a předvedl vynikající blok.
     
    55:20
    Domácím už moc času na vstřelení vytoužené branky nezbývá. Vinohrady navíc brání skutečně na jedničku.
     
    55:41
    Kološ získal míček na vlastní polovině, ale nemá komu přihrát. Vinohrady totiž skvěle dostupují florbalisty Liberce.
     
    56:10
    Petr Kološ si v souboji na polovině soupeře pomohl nedovoleným zákrokem. Hosté tak rozehrávali a vydali se vpřed.
     
    56:32
    Světlík se zjevil ve vyložené šanci, ale Šantora jeho přízemní pokus skvěle vykopl levou nohou!
     
    57:10
    Tomáš Dlesk střílel z levé strany hrací plochy, nicméně ani on netrefil zařízení. Pražský celek je velmi blízko důležitému triumfu.
     
    57:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nakonec je tedy drama! Přihrávku na pravou stranu dostal RADEK VALEŠ, který střelou bez přípravy překonal brankáře! Asistence: Petr Kološ.
    57:24 Radek VALEŠ - 4:5
     
    58:10
    Jakub Kopecký střílel z pravé strany, jenže jeho pokus tentokrát až na branku neprošel. Domácí Liberec však má enormní tlak.
     
    58:32
    Hosté se po delší době dostali k brance domácího Liberce, kde nasbírali další cenné sekundy k dobru.
     
    59:10
    Matěj Klucho zariskoval kličkou na vlastní polovině a málem nabídl míček soupeři. Liberec musí začít znovu.
     
    59:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! O zásah domácího celku se nakonec postaral RADEK VALEŠ! Liberec je v euforii. Asistence: Petr Kološ.
    59:15 Radek VALEŠ - 5:5
     
    59:18
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut nám o vítězi dnešního souboje nerozhodlo! Po základní hrací době je v Liberci stav nerozhodný 5:5. Následovat tak bude prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Liberec uspěl na vhazování a ihned rozjíždí první útočnou akci.
     
    60:36
    Hosté výborně napadají a zatím nepouštějí florbalisty v černých dresech na svou polovinu.
     
    61:02
    Strachota umotal Kološe v rohu hrací ploše a získal pro hostující celek rozehrávku z pravé strany.
     
    61:32
    Valeš se po pravém křídle dostal na polovinu soupeře, ale v klíčovou chvíli mu míček utekl z čepele.
     
    62:00
    Petr Kološ byl úplně sám před Šantorou, ale jeho zakončení forhendem skončilo těsně nad horní tyčí branky soupeře!
     
    62:35
    Hosté po delší době získali míček pro sebe a uklidňují hru na vlastní polovině. Strachota se poté vydal vpřed, ale přišel o míček.
     
    63:05
    Hostující brankář zatím drží šance pražkého mužstva nad vodou. Tentokrát reflexivně zasáhl pravou nohou.
     
    63:31
    Svoboda se zpoza domácí klece dostal do střelecké pozice, ale domácí brankář slabou ránu vykopl levou nohou.
     
    64:00
    Probíhá poslední minuta prodloužení!
     
    64:41
    Valeš si ještě našel prostor pro zakončení, ale brankář soupeře jeho pokus výborně zneškodnil.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení o vítězi dnešního souboje nerozhodlo! Na řadu tak přicházejí nájezdy!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se s nájezdem vydal vpřed Petr Kološ, ale brankář jej vychytal.
     
    1. série
    0:0
    Michal Strachota také nevyzrál na soupeřova brankáře.
     
    2. série
    1:0
    Martin Čermák výborně položil brankáře na bok a zavěsil bekhendem pod břevno!
     
    2. série
    1:0
    Lukáš Gregor míchal před brankou míčkem, ale střelou mezi nohy brankáře neuspěl.
     
    3. série
    1:0
    Valešovi míček sjel ještě před střelou.
     
    3. série
    1:0
    Milan Bína si míček přehodil na forhend, ale trefil brankáře!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým FBC Liberec.
    Autorem vítězného nájezdu je MARTIN ČERMÁK!
    Martin ČERMÁK - 6:5
     
    Konec zápasu.
     
    Liberec nakonec bere bonusový boj! Jediný úspěšný střelec v nájezdech byl totiž domácí Martin Čermák, který svému týmu zařídil vítězství. Domácí brankář pak chytil všechny tři pokusy hostů.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (18:03:22)

    Tomáš Kubečka


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 11. Valeš (Kološ), 13. Čermák (Wiener), 20. Balatka (Dlesk), 58. Valeš (Kološ), 60. Valeš (Kološ), rozh. náj. Čermák – 4. Z. Stuchlík, 39. Bína (Z. Stuchlík), 42. Strachota (Gregor), 49. Gregor (TS), 55. Bína (Procházka)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Petr Kološ (LIB)
    0:0   Michal Strachota (SKV)
    2. série:
    1:0   Martin Čermák (LIB)
    1:0   Lukáš Gregor (SKV)
    3. série:
    1:0   Radek Valeš (LIB)
    1:0   Milan Bína (SKV)


    FBC Liberec: Mück (Ponomarev) – Klucho, Bitman, Kološ, Janeček, Kárník – Kopecký, Valeš, Rozkovec – Čermák, Dlesk, Baudisch – Lhota, Stránský, Šoltys – Kořínek, Wiener, Balatka – Světlík.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Šantora (Buchta) – Jelínek, Vnuk, Gold, Fiala, Čuda, O. Stuchlík, Lanc, Svoboda – Cabejšek, Bína, Hartman – Pinkas, Gregor, Hájek – Klápa, Z. Stuchlík, Strachota – Procházka.
    bahis siteleri