Union Berlín – Leverkusen 1:0 (kon.)
konec
1. FC Union Berlín
1:0 (0:0)
Bayer Leverkusen
Pátek 15.01.2021, 20:30 • An der Alten Försterei, Berlín • Německá Bundesliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Cedric Teuchert, přichází Julian Ryerson.
     
    90
    Dalším potrestaným hráčem je Nadiem Amiri (Leverkusen), kterému se nelíbil zákrok na spoluhráče a inkasovaná branka. Hostující hráč něco pronesl na adresu rozhodčího, za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    88
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Nejprve byl tvrdě dohrán Leon Bailey, který zůstal ležet na trávníku a poté pokazil přihrávku Aleksandar Dragović. Union se tak hnal znovu do akce a kolmice prošla až za obranu, kam si naběhl CEDRIC TEUCHERT, který se štěstím prostřelil Lukáše Hrádeckého.
     
    76
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Taiwo Awoniyi, přichází Marius Bülter.
     
    69
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Julian Baumgartlinger, přichází Charles Aránguiz.
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Patrik Schick, přichází Lucas Alario.
     
    52
    Moussa Diaby si nevedl míč na střed a už se zřejmě rozmýšlel, zda vystřelí. V tomto okamžiku po něm sáhl Marvin Friedrich (Union Berlín), jenž byl potrestán žlutou kartou.
     
    50
    Leverkusen znovu kombinoval na útočné polovině, jenomže přihrávka byla nepřesná, a tak se hra velmi rychle otočila! Cedric Teuchert postupoval sám na Hrádeckého a trefil pravou tyčku, od které balon zamířil znovu do hry, když kopíroval brankovou čáru!
     
    43
    Leverkusen ztratil balon, a tak za záchranou brzdu zatáhl Jonathan Tah (Leverkusen), který je na konci prvního poločasu zatím jediným potrestaným hráčem.
     
    41
    Leverkusen je znovu v kombinaci a vymýšlí, kudy se dostane do pokutového území. Další akci rozvinul Nadiem Amiri, který našel Schicka. Český útočník přihrál pod sebe, odkud přišlo zakončení, jenomže Andreas Luthe zasáhl nohou. Akce by mohla pokračovat, kdyby si při zpracování nepomohl rukou Leon Bailey.
     
    38
    Odpovím si sám, nezmění! Akce hostujícího mužstva skončila na levé straně, jelikož přihrávka dopředu byla nepřesná. Leon Bailey nasadil u rohového praporku jesličky soupeři a pak přihrál na Nadiema Amiriho, jenž z první trefil českého reprezentanta, který zamezil brance. Následně to zkoušel ještě zpoza šestnáctky Kerem Demirbay a jen těsně minul!
     
    24
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Sheraldo Becker, přichází Cedric Teuchert.
     
    15
    První gólovku měl n hlavě Marvin Friedrich, jenž trestuhodně minul branku. Po centru od praporku vyplul v ideální pozici již zmíněný hráč, který se mohl zeptat brankáře, kam to chce. Avšak otázka by to byla marná, balon totiž zamířil těsně vedle levé tyče!

    Michal Luxa

    Branky: 88. Teuchert (Lenz)

    Karty:   52. Friedrich (UNB) – 43. Tah (LEV), 90. Amiri (LEV)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:10.
    1. FC Union Berlín: Luthe – Friedrich, Knoche, Hübner – Andrich, Trimmel (C), Prömel, Lenz, Ingvartsen – Becker (24. Teuchert, 90. Ryerson), Awoniyi (76. Bülter).
    Náhradníci: Karius – Bülter, Endo, Gießelmann, Gogia, Griesbeck, Ryerson, N. Schlotterbeck, Teuchert.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký – Dragović, Tah, Tapsoba, Sinkgraven – Demirbay, Baumgartlinger (C) (69. Aránguiz), Amiri – Bailey, Schick (69. Alario), Diaby.
    Náhradníci: Grill, Lomb – Alario, Aránguiz, L. Bender, Wendell, Jedvaj.

    Rozhodčí: Badstübner – Schüller, Stein
    bahis siteleri