Bohemians – Mladá Boleslav 1:7 (kon.) | Hattrick Brno – Ostrava 3:9 (kon.) | Královské Vinohrady – Otrokovice 9:4 (kon.)
Chodov – Liberec 3:5 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
9:4 (1:2, 4:0, 4:2)
PSG Panthers Otrokovice
Neděle 17.01.2021, 18:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 (Vinohrady) • Livesport Superliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
    59:40 Peter NEHILA - 9:4
     
    59:40
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A znovu PETER NEHILA, tohle musí domácí trochu mrzet. Útočník Panterů se dostal k levé tyči, odkud bez váhání zakončil přesně za Šantoru – 9:4! Asistence: Martin Szweda.
    59:08 Peter NEHILA - 9:3
     
    59:08
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Máme tu ještě menší kosmetickou úpravu skóre, na rozdíl šesti branek manko Otrokovic tři sekundy po Goldově trefě snižuje PETER NEHILA – 9:3! Asistence: Vlastimil Červenka.
    59:05 Oliver GOLD - 9:2
     
    59:05
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Panteři si z Prahy dnes nakonec odvezou pořádný debakl, tříbodový zisk Vinohrad ještě jejich devátým zásahem v dnešním duelu pojišťuje OLIVER GOLD. Asistence: Milan Bína.
    56:23 Milan BÍNA - 8:2
     
    56:23
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Pražský brankostroj ještě nehodlá končit a posílá do hostující svatyně už osmý míček! Tentokrát se pod trefu podepisuje MILAN BÍNA, který si počkal se zakončením a následně poslal balónek mezi tyč a stehno otrokovického brankáře – 8:2! Asistence: Marian Jelínek.
    54:37 Vojtěch KLÁPA - 7:2
     
    54:37
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Prastaré nepsané sportovní pravidlo "nedáš – dostaneš" opět vystrčilo růžky, Vinohrady se prosazují posedmé! Na druhém konci palubovky ani nadvakrát Šantoru nepřekonal Nehila, jen pár sekund nato však z protiútoku skóroval VOJTĚCH KLÁPA – 7:2! Asistence: Ondřej Stuchlík.
    47:04 Jan FIALA - 6:2
     
    47:04
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Pražané se prosazují ve vlastním oslabení, Majrich musí ze své klece lovit další míček! Do brejku se dostal JAN FIALA, na jehož zakončení k bližší tyči otrokovický gólman nestihl zareagovat! Asistence: Jan Procházka.
    37:25 Michal STRACHOTA - 5:2
     
    37:25
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Sokol vede o tři branky, s Pantery to začíná vypadat špatně! Svoboda našel volného MICHALA STRACHOTU, který si následně popoběhl blíže k hostující svatyni a přesnou střelou do její dolní části vsítil dnešní pátou trefu domácích – 5:2! Asistence: Jan Svoboda.
    35:37 Petr HARTMAN - 4:2
     
    35:37
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    ...která ale brance nezabránila, domácí poprvé v utkání odskakují do dvougólového vedení! Svoboda poslal míček na hokejku připraveného PETRA HARTMANA, který následně z úhlu umístil balónek pod horní tyč svatyně Otrokovic – 4:2! Asistence: Jan Svoboda.
    22:43 Michal STRACHOTA - 3:2
     
    22:43
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak tohle je pro Otrokovice pořádně studená sprcha, Vinohrady po třinácti sekundách hry skórují potřetí a jdou do vedení! Prosadil se MICHAL STRACHOTA, který z levé strany poslal míček do vzdálenějšího horního rohu hostující klece – 3:2! Asistence: Jan Svoboda.
    22:30 Marek PAŠTIKA - 2:2
     
    22:30
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hartfordská Brass Bonanza zní ve vinohradské hale podruhé, na začátku druhé části máme znovu vyrovnáno! Tentokrát se na střeleckou listinu po spolupráci s Hájkem zapisuje MAREK PAŠTIKA – 2:2! Asistence: Pavel Hájek.
    12:22 Vlastimil ČERVENKA - 1:2
     
    12:22
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Otrokovičtí byli v posledních momentech kvalitnějším celkem na hrací ploše a v polovině třinácté minuty se jim aktivitu daří přetavit v další zásah, z bezprostřední blízkosti brankoviště Šantoru prostřelil VLASTIMIL ČERVENKA – 1:2! Asistence: Peter Nehila.
    07:03 Vojtěch KLÁPA - 1:1
     
    07:03
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Následný protiútok domácích končí gólem, domácí vyrovnávají, a v Praze tak začínáme zase od začátku! Po souhře se Strachotou se prosadil VOJTĚCH KLÁPA, který zavěsil míček přesně pod horní tyč otevřené otrokovické klece – 1:1! Asistence: Karel Šantora.
    03:41 Lukáš PETŘÍK - 0:1
     
    03:41
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Ale pozor, zničehonic tu máme první přesný zásah! Po necelých čtyřech minutách hry se do vedení dostávají Otrokovičtí díky LUKÁŠI PETŘÍKOVI, který za nepřipraveného Šantoru doklepl odraženou střelu Pšeníčka ze středové čáry – 0:1! Asistence: Petr Pšenčík.

    Vojtěch Martinek


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 8. Klápa (Šantora), 23. Paštika (Hájek), 23. Strachota (Svoboda), 36. Hartman (Svoboda), 38. Strachota (Svoboda), 48. Fiala (Procházka), 55. Klápa (O. Stuchlík), 57. Bína (Jelínek), 60. Gold (Bína) – 4. Petřík (Pšenčík), 13. Červenka (Nehila), 60. Nehila (Červenka), 60. Nehila (Szweda)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Šantora (Lorenc) – Jelínek, Vnuk, Gold, Lanc, Fiala, O. Stuchlík, Svoboda – Bína, Hartman, Pinkas – Gregor, Hájek, Klápa – Z. Stuchlík, Strachota, Paštika – Šaroch, Procházka.
    PSG Panthers Otrokovice: Majrich (Raška) – Medek, Szweda, Kvapil – Červenka, Sovják, Zapletal – Koláčný, Gál, Hrtús – Šťourač, Hronek, Pšenčík – Vykopal, Petřík, Hrabal – Nehila.

    Rozhodčí: Pangerl, Šedivý.
    bahis siteleri