Neapol – Fiorentina 6:0 (kon.) | Crotone – Benevento 4:1 (kon.) | Sassuolo – Parma 1:1 (kon.)
Atalanta BC – Janov 0:0 (kon.) | Inter – Juventus 2:0 (kon.)
konec
FC Crotone
4:1 (2:0)
Benevento Calcio
Neděle 17.01.2021, 15:00 • Stadio Ezio Scida, Crotone • Italská Serie A • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Iago FALQUÉ - 4:1
     
    82
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Čestný úspěch je hostům přece jen dopřán. Dvanáctý rohový kop sice Crotone ubránilo, ale míč se dostal za vápno pro IAGO FALGUÉHO. Ten se s ničím nepáral a opřel se do něj levačkou. Přes bránícího Zanellata a Mazzottu přešel dále, Koffi Djidji jej lehce přizvednul a Cordaz se natahoval marně.
    65. Miloš VULIĆ - 4:0
     
    65
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Celá akce před čtvrtou brankou začala parádní patičkou Djidjiho na pravé straně před vápnem pro Rispoliho. Bek Crotone poslal míč do vápna, kde na něj ve skluzu těsně nedosáhl Riviére. Ovšem akce pokračovala a Nwankwo doběhl centrovaný balon. Poslal ho na levou stranu před vápno na MILOŠE VULIĆE, který se vyhnul kličkou Hetemajovi, naznačením oklamal i Tuiu a poté poslal balon krásným obstřelem na vzdálenější tyčku. Asistence: Simeon Nwankwo.
    54. Simeon NWANKWO - 3:0
     
    54
    Crotone právě vstřelilo branku!
    SIMEON NWANKWO dává svůj druhý gól zápasu a přibližuje svůj tým důležitým třem bodům. A opět se jednalo o důležitý souboj, který vyhrál Pedro Pereira. Přihrál Rivierovi na levý roh vápna a ten perfektním přízemním centrem našel ve vápně SIMEONA NWANKWA. Nigerijský forvard se odpoutal od obránce Barby a v trošku obtížné pozici dokázal míč usměrnit k tyčce. Asistence: Emmanuel Rivière.
    29. Simeon NWANKWO - 2:0
     
    29
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Celá akce před druhou brankou domácích začala tím, že Junior Messias vyhrál na půli hřiště důležitý souboj a sudí nechal výborně pokračovat ve hře. Domácí tak šli do protiútoku čtyři na dva. Na ose hřiště těsně před vápnem dostal míč Miloš Vulić, který přešel přes obránce a Kamil Glik se mu ve skluzu snažil vypíchnout míč. Tohle byl také zákrok na hraně, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře, jelikož balon prošel na SIMEONA NWANKWA a ten se trefil pod marně se natahujícím a padajícím gólmanem do sítě.
    4. Kamil GLIK - 1:0
     
    4
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Hodně smolný moment pro hosty. Petro Pereira nacentroval z levé strany do vápna, kde sváděl souboj obránce KAMIL GLIK a útočník Simeon Nwankwo. V hlavičkovém souboji sice uspěl Glik, ale nešťastně poslal míč přesně k tyči vlastní branky, kde Montipó neměl šanci zasáhnout.

    Tomáš Lysý

    Branky: 4. Glik (vla.), 29. Nwankwo, 54. Nwankwo (Rivière), 65. Vulić (Nwankwo) – 82. Falqué

    Karty:   87. Messias (COE) – 44. Ionita (BNT), 71. Barba (BNT), 83. Bryan Dabo (BNT)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:13. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:14.
    FC Crotone: Cordaz – Djidji, Golemić, Magallán – Rispoli (80. Luperto), Zanellato (84. Rojas), Vulić (80. Petriccione), P. Pereira (80. Mazzotta) – Messias – Nwankwo, Rivière (70. Henrique).
    Náhradníci: Festa, Crespi – Mignogna, Cuomo, Mazzotta, Luperto, Crociata, Henrique, Ranieri, Rojas, Petriccione, Siligardi.

    Benevento Calcio: Montipò – Improta (75. Falqué), Tuia (75. Caldirola), Glik, Barba – P. Hetemaj, Bryan Dabo, R. Insigne (40. Caprari), Ionita (66. Tello), Sau (66. Di Serio) – Lapadula.
    Náhradníci: Lucatelli, Manfredini – Ch. Maggio, Pastina, Caldirola, Foulon, Viola, Tello, Basit, Caprari, Falqué, Di Serio.

    Rozhodčí: Simone Sozza
    bahis siteleri