Katar – Japonsko 31:29 (kon.) | Kapverdy – Německo 0:10 (kont.) | Tunisko – Brazílie 32:32 (kon.)
Angola – Chorvatsko 20:28 (kon.) | Argentina – Bahrajn 24:21 (kon.) | Maďarsko – Uruguay 44:18 (kon.)
Polsko – Španělsko 26:27 (kon.) | Kongo – Dánsko 19:39 (kon.)
konec
Katar
31:29 (15:16)
Japonsko
Neděle 17.01.2021, 15:30 • Borg Al Arab Sports Hall, Alexandria • Mistrovství světa • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se toto utkání odehraje bez diváků.
     
    Složení základní skupiny C
    Katar
    Japonsko
    Angola
    Chorvatsko
     
    Japonsko
    Japonsko se doposud zúčastnilo světového šampionátu hned čtrnáctkrát. Jeho nejlepším výsledkem je desátá pozice z MS 1970. Naposledy skončilo před dvěma lety na poslední čtyřiadvacáté příčce. Třeba na MS 2013, respektive 2015 zcela scházelo. Toto umístění hodlá islandský kouč Dagur Sigurdsson zlepšit i s ohledem na to, že Japonce čeká v tomto roce odložená domácí olympiáda.

    Sedmačtyřicetiletý trenér se domnívá, že Japonci disponují unikátním stylem házené a zisk bronzu na asijském mistrovství před necelým rokem je podle něj důkazem toho, že japonská mužská házená jde nahoru. Ostatně na mistrovství Asie to mohlo z japonského pohledu dopadnout ještě lépe. Jak uvádí oficiální web letošního mistrovství světa, tak Japonsko nebylo daleko od toho, aby na asijském šampionátu zahrálo po šestnácti letech o zlato. V semifinále Japonci prohráli až po prodloužení s Koreou. Chuť si spravili v duelu o bronz, když porazili Bahrajn 27:26.

    Co se týče turnaje v Egyptě, tak Japonsko se může opět spolehnout na sedmadvacetiletého Juta Agarieho, nejproduktivnějšího házenkáře onoho mistrovství Asie. Agarie nasázel na posledním světovém šampionátu, který spolupořádalo Německo a Dánsko, celkem jednadvacet branek. Kapitán Doj, jenž byl na asijském mistrovství vyhlášený nejlepším levým křídlem (dvaadvacet gólů, úspěšnost střelby 85 %) strávil většinu své kariéry ve Francii.

    Již zmíněný kouč Sigurdsson podotkl, že z důvodu pandemie koronaviru musela japonská reprezentace zrušit veškeré přípravné zápasy před MS. Na to se země vycházejícího slunce připravovala pouze v Tokiu. Ohledně toho, že na MS hraje poprvé 32 místo 24 týmů si Sigurdsson myslí, že to z globálního hlediska může propagaci házené, ačkoliv výkonnostní rozdíly mezi mužstvy mohou být markantní.
     
    Katar
    Japonským soupeřem bude Katar, finalista MS 2015. Katar je zkrátka na poli sportovní diplomacie hodně aktivní. Vrcholem všeho je pořádání fotbalového MS 2022. Přidat můžeme aktivní participaci na chodu PSG či Barcelony. Zkrátka jsou místa, kde peníze jsou tím nejmenším problémem. V případě Kataru můžeme de facto dát rovnítko mezi sportovní a národní diplomacii. Katar se prostřednictvím sportovních výsledků snaží o zlepšení své image ve světě. Asi každý člověk, který se zaobírá problematikou sportovní diplomacie (třeba na akademické úrovni) vám poví, že kdo nic nepublikoval o Kataru, tak jakoby nebyl.

    Katar sáhl na MS 2015 k tomu, že naturalizoval své sportovce. Využil toho, že jakožto pořadatel turnaje měl místo mezi účastníky světového šampionátu jisté a za tučnou odměnu nalákal hvězdy házené. Například španělského kouče Valvera Lópeze, který na katarské lavičce sedí dodnes. Vězte, nebo ne. Až do MS 2015 bylo nejlepším katarským výsledkem na světovém šampionátu 16. místo. Jenže Katar sáhl k tomu, že několik hráčů naturalizoval. Jak prozrazuje server iSport, tak odměnou jim byl byt na umělém ostrovu, milion dolarů či Maserati. Ačkoliv to snad v roce 2011 (tj. roce přidělení MS Kataru) nepředpokládal vůbec nikdo, tak víceméně mezinárodní mix hráčů v katarském dresu došel až do finále. Hlavně po čtvrtfinále s Německem, respektive semifinále s Polskem se na hlavu rozhodčích snesla velká kritika ze všech stran. Poláci po závěrečném hvizdu dvojici sudích ironicky tleskali. Katarskou cestu z nuly až (skoro) na vrchol zastavili až Francouzi ve finále, kdy po vynikajícím výkonu českého rozhodcovského dua Novotný – Horáček zvítězila země galského kohouta 25:22. V katarském národním týmu (pokud tak můžeme toto mužstvo tak nazvat) tehdy byl pouze jediný Katařan. Ten skóroval na celém turnaji jednou.

    Od onoho památného MS skončili Katařané o dva roky později ve Francii ve čtvrtfinále a před dvěma lety poté až třináctí. Přesně před rokem opanovali mistrovství Asie, kde ze sedmi duelů všechny vyhráli. Jen potvrdili, že nejbohatší země dominuje házené v Perském zálivu. Teď se účastní MS 2021. Když porovnáme širší nominaci Kataru se soupiskou, se dostal před šesti lety až skoro na vrchol, tak v katarském nároďáku stále najdeme Rafaela Capoteho, Eldara Memiševiče či třiačtyřicetiletého brankáře Darijela Sariče.
     
    Vstup do MS
    Katar přehrál předevčírem Angolu poměrem 30:25 (po poločase 14:13). Z utkání museli v 45. minutě odstoupit portugalští rozhodčí Fonseca se Santosem, když Fonseca měl problémy s lýtkovým svalem. Na plac tedy muselo alžírské duo Bilchrí – Hamídí. Nejlepším střelcem zápasu se stal Madadí (8 branek), následoval jej Birrašíd (7 branek).

    Japonci se rozešli s Chorvaty smírně. Ačkoliv po úvodních třiceti minutách vedli 17:14, tak nakonec se body dělily po plichtě 29:29. Jednalo se o obrovské překvapení. Chorvaté byli před zápasem pasováni do role velkého favorita. Nicméně obhájci šestého místa z MS 2019 a poslední evropští vícemistři při svém prvním vystoupení v Egyptě selhali.
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    1
    Japonsko nastoupilo v červeném, zatímco Katar v bílém. Jako první útočí země vycházejícího slunce. (0:0)
    1
    Watanebeho nezastavili při zakončení z pravé spojky dva soupeři, dostal se na šestku a levačkou skóroval. (0:1)
    2
    Marzo zrestá nedůraz obrany gólem z devítky. (1:1)
    2
    Watanabe posunul míč do pravého křídla, Motoki mířil na bližší tyč. (1:2)
    3
    Narita převzal nahrávku, vyskočil na levé spojce a trefil se na první tyč. (1:3)
    4
    Po pasu zprava na střed vystoupal Marzo nad blok a napálil balón k brankářově levé tyči do protipohybu. (2:3)
    4
    Watanabe skóruje levačkou z pravé spojky o zem, Šarić si ten gól docela vyčítá. (2:4)
    5
    Marzo byl důraznější než protihráč na šestce. (3:4)
    5
    Anri Doj si seběhl na levou spojku do druhé vlny a zakončil na druhou tyč. (3:5)
    6
    Mabrúk narval balón z pravého křídla do delší šibenice za Iwašitu. (4:5)
     
    7
    Tentokráte se Japonsko neprosadilo, ale jinak je to zatím bláznivý zápas a brankáři se moc nechytají. (4:5)
     
    7
    Kasahara vidí kartu za držení u svého brankoviště. (4:5)
    7
    Zakar přetlačil obránce na pravé spojce, srovnáno. (5:5)
     
    8
    Katar nedovolil nahrávku do levého křídla a bude útočit. Nikam nespěchá. (5:5)
    9
    Marzo se trefuje ranou přes blok na pravou stranu nad rukama brankáře Iwašity. (6:5)
    9
    Přes Zakara prošla přihrávka do levého křídla na Doje a ten viděl místo u delší tyče. (6:6)
     
    9
    Navíc Birrašíd je prvním vyloučeným hráčem zápasu. (6:6)
     
    10
    Katar útočí s prázdnou brankou, nyní byl na střední spojce faulovaný Zakar. (6:6)
    10
    Marzo vyskočil nad dva Japonce na levé spojce a bombou pálil na přední tyč do brankářova protipohybu. (7:6)
     
    11
    Abídí se raduje, když vytěsnil loženku z druhé vlny a levé spojky. (7:6)
    11
    Teď už náhradní brankář Kataru inkasoval, když Jošida využil na pivotu nahrávky z levé spojky a zakončoval pod horní tyč. (7:7)
     
    12
    Japonsko šlo středem do rychlého kontru, ale rozhodčí postřehli správně kroky, Narita se hlavou podíval do stropu haly. (7:7)
     
    12
    Marzo si došel pro první sedmičku zápasu, Watanabe bránil v brankovišti. (7:7)
    13
    Romane si pravačkou vybral svou levou stranu, Sakai si hodně sáhl na míč. (8:7)
    13
    Mizumači skóruje z výskoku na pravé spojce do protějšího spodního rohu brány. (8:8)
    14
    Dva hráči Kataru posunuli míč do pravého křídla a Sásí obstřelem Sakaie na zadní tyč donutil islandského kouče Japonska k timeoutu. (9:8)
     
    14
    Japonsko udělalo útočný faul a bude se muset bránit. (9:8)
    15
    Marzo prošel snad přes tři hráče na levou spojku a šestku, následně vystřelil na dlouhou tyč. (10:8)
     
    16
    Zakár takticky přerušuje útok Japonska, to se v posledních minutách celkem trápí! (10:8)
    16
    Rozběhnutý Watanabe vyskočil na pravé spojce na šestce, přetlačil Madadího a k delší tyči snížil. Ještě se omlouval brankáři Šarićovi. (10:9)
     
    17
    Watanabe včas fauloval při sehrávce z pravé spojky na pivota Jasína. (10:9)
    17
    Levé křídlo Kataru udělalo technickou chybu, následně přihráli Japonci z pravé spojky na šest metrů, kde si věděl rady Jošino. (10:10)
    18
    Japonci se zvedli po timeoutu, nyní začal rychlou souhru Agarie a zakončil ji na pivotu Jošida, který se otočil kolem Jasína. Tentokráte si bere oddychový čas španělský trenér vícemistrů světa 2015. (10:11)
     
    18
    Kasahara dostane dvě minuty za faul zprava na levou spojku Marza. (10:11)
     
    19
    Romane tentokráte nedává sedmičku, Sakai pravou rukou podržel Japonce. (10:11)
    20
    Sedmička na druhé straně po zákroku na pivota a Agarie zatočil míč kolem levé ruky Šariće. (10:12)
    20
    Sási na pravém křídle zpracoval delší nahrávku Marza ze střední spojky, naskočil si před Jošinem a poslal balón na vzdálenější tyčku. (11:12)
     
    21
    Ztráta Japonska znamená, že Katar může srovnat. (11:12)
     
    21
    Sakai je nyní při chuti a pravou rukou vyrazil křižnou střelu z pravé spojky, což udělalo radost japonské lavičce. (11:12)
     
    22
    Japonsko nemohlo zakončit při postupném útoku, rozhodčí zvedli ruku a papírovým hostům se nepovedla dohrávka do pravého křídla. Šarić nemusel zasahovat. (11:12)
     
    23
    Dvojka pro Takana za stržení pravé spojky Zakára. (11:12)
    23
    Míč si vzal při sedmičce Madadí a srovnal obstřelem levé nohy gólmana. (12:12)
    24
    Šarić se vzeká na spoluhráče, ti nechali Watanabeho středem doběhnout na šestku a brankáři Kataru nebylo nic platné, že vykpoával levou nohu. (12:13)
    25
    Madadí vymetl pravou šibenici za Sakaiem, rozhodčí nařídili sedmičku kvůli bránění Narity v brankovišti. (13:13)
    25
    Velkou chybu Japonska na spojce potrestal Madadí výhozem do běhu na Marza a ten z trháku napálil balón k levé tyči. (14:13)
     
    26
    Mabrúk držel soupeře devět metrů od vlastní branky, což neuniklo pozornosti španělským rozhodčím. (14:13)
    27
    Už to vypadalo na ztrátu Japonska při nahrávce na pravou spojku Tokidu. Rozhodčí pískli faul na střední spojku. Japoncům poté vyšla sehrávka přes rozběhnutého Jošina na levé spojce. (14:14)
    27
    Marzo poslal míč přes dva hráče na levé křídlo a Madadí křížem zaznamenal patnáctý gól Kataru. (15:14)
    28
    Japonci rozebrali obranu protivníka, po nahrávce z levého křídla pod sebe překonal Jošino z levé spojky Šariće. (15:15)
     
    29
    Motoki zachytil nahrávku Madadího z levé spojky do levého křídla, ale přešlápl do vlastního brankoviště. (15:15)
     
    29
    Otáčející Madadí nedává z levé strany hranice brankoviště vyloženou šanci proti Sakaiovi a do útoku postupují Japonci. (15:15)
     
    29
    Jošino se dostal ze středu na pravou spojku a jeho zakončení skončilo vedle přední tyče, bylo to ovšem s faulem. (15:15)
     
    30
    Japonsko budez házet sedmičku, pravá spojka Japonska se zbavila prvního hráče náznakem střely a poté fauloval Madadí. (15:15)
    30
    Agarie o zem využívá nabídnuté sedmičky a protože vzápětí Marzo míjí pravou tyč, tak Japonci vyhrají první poločas. (15:16)
     
    30
    První poločas skončil. (15:16)
     
    Viděli jsme celkem bláznivý úvodní poločas. Brankáři si moc nezachytali. Hned v prvních šesti minutách padlo devět branek. Třicet minut se oba celky přetahovaly o vedení a vlastně nikdo nevedl o více než dva góly. Nakonec trefa Agarieho ze sedmičky přisoudila Japonsku poločasové vítězství. Utkání zatím skvěle zvládají španělští rozhodčí Raluy a Sabroso.
     
    31
    Začal druhý poločas. (15:16)
     
    31
    První útok druhého poločasu končí zákrokem Sakaie proti pravé spojce, při kontru trefuje Watanabe ze stejné pozice tyč. (15:16)
    32
    Marzo si hodil míč na levé spojce, vyskočil a nedal brankáři šanci směrem na druhou tyč, Sakai se ani nepohnul a jen na čáře máchl rukama. (16:16)
     
    32
    Agarie se protáhl na šestku, z výskoku obstřeloval slajzem křížem podél nohy, ale Abídí se otočil a nepustil balón za čáru. (16:16)
    33
    Marzo naznačil střelu z pravé spojky, obešel obránce a zakončil z šesti metrů nad levou nohou brankáře. (17:16)
     
    33
    Japonci hrají bez brankáře, Jošino je faulovaný Mabrúkem. (17:16)
    34
    Agarie ztratil balón na středu, Birrašíd jej obloučkem z vlastní poloviny poslal do prázdné branky. (18:16)
     
    34
    Abídí drží Katařany, nyní vytáhl zakončení ze střední spojky a zatím se Japonci neprosadili ve druhém poločase. (18:16)
     
    35
    Tamakawa se omlouvá za faul na Marza takových patnáct metrů od své branky. Ví, že to bylo na hraně udělení dvojky. (18:16)
    35
    Marzo ze spojky potvrzuje, že je nejlepším střelcem Kataru. Navíc Japonci neuspěli z levého křídla. (19:16)
    36
    Kdo ví, jestli se teď neláme zápas! Zakár vypálil přesně z pravé spojky a Katar nutí soupeře k timeoutu. (20:16)
     
    37
    Fantastický Abídí! Tenhle tah se španělskému kouči vyplatil! Jošida se otočil na pivotu kolem protihráče a trefil pravou ruku brankáře Kataru, míč se odrazil a skákal do sítě, až jej Abídí zastavil! (20:16)
    37
    Abídí si sáhl na sedmičku Agareiho, míč i tak skončil u levé tyče z pohledu exekutora. (20:17)
     
    38
    Vyloučení v týmu Katar (Amín Zakár). (20:17)
    38
    Neskutečný Marzo! Hassaballa rozehrál volný hod ze středu pod sebe na pravou spojku, Maroz udeřil z výskoku na bližší tyč. (21:17)
    39
    Agarie snižuje křížem z pravé spojky a šesti metrů. (21:18)
     
    40
    Doj zablokoval střelu z pravé spojky a Japonci budou útočit. (21:18)
     
    40
    Abídí lapí zakončení z pravého křídla z levé ruky Watanabeho směrem na přední tyč a Japonci si na něm lámou zuby. (21:18)
     
    41
    Doj vystoupil z levé strany v obraně a takticky fauloval. (21:18)
    41
    Ale po nahrávce Marza zleva se trefil Hassaballa z pravé spojky přes Jošidu na první tyč. (22:18)
    42
    Tokuda si hodil míč na levou spojku a zakončil na krátkou tyč do brankářova protipohybu. (22:19)
    42
    Madadí odpovídá z levého křídla. (23:19)
    43
    Agarie vystřelil z levé spojky do Abídího, ale při odrazu míče zaváhal na hraně brankoviště Birrašíd a Dojova dorážka z levého křídla propadla mezi nohama brankáře do sítě. (23:20)
    44
    Sedmičku faulu na pravou spojku poslal Madadí pravačkou ze svého pohledu na levou stranu proti Sakaiovi. (24:20)
     
    45
    Nepovedenou dohrávkou do pravého křídla ztrácí Japonci balón a staví se do obrany 1:5. (24:20)
    45
    Madadí soupeří s Marzem o nejlepšího střelce zápasu, nyní si našel na levém křídle nahrávku z levé spojky. (25:20)
    46
    Doj obešel Katařana z levé spojky, dostal a na šestku a křížem skóroval na zadní tyč nad rukama Abídího. (25:21)
    47
    Romane z pivota přes prsty za pravou tyč přehodil brankáře, to bylo hezké! (26:21)
    47
    Zakár fauloval, při sedmičce mířil Agarie k pravé tyči. (26:22)
     
    47
    Vyloučení v týmu Katar (Amín Zakár). (26:22)
    48
    Po chybě Marza přišla delší nahrávka na pravou stranu a Motoki gólem do horní části brány snížil. (26:23)
     
    49
    Japonci byli agresivní v obraně až rozhodčí foukli kroky Hassabally na levé spojce. (26:23)
    50
    Pomalu, ale jistě se dostává Japonsko zpět do zápasu! Nejprve byl Jošida na pravé spojce zdvojen a zároveň faulován. Posléze Japonci dohrávali do levého křídla a Jošida zakončil na bližší tyči. Katar si žádá timeout. (26:24)
     
    50
    Katar vyrobil ztrátu a na balónu je Japonsko, které nikam nespěchá. (26:24)
     
    51
    Při pasu Agarieho z levé spojky na levé křídlo Doje se Japonsku vůbec nelíbil zákrok bránícího Sásího na Doje, ale nebude to sedmička. (26:24)
    52
    Katar pomohl soupeři průrazem levé spojky a při brejku následovala další dohrávka do levého křídla na Doje s tím rozdílem, že japonský kapitán narval balón na krátkou tyč. (26:25)
    52
    Dokonáno jest! Katar se neprosadil ze spojky a Japonsko podniklo brejk středem. Kasahara zpracoval na pivotu pas, otočil se a z šestky srovnal. (26:26)
    53
    Sakai vychytal levačku Marza z pravé spojky a při protiútoku Japonsko rychle posunulo míč do levého křídla, Anri Doj zase viděl místo na bližší tyč a španělský trenér Kataru to nevydržel, vybral si svůj druhý timeout ve druhém poločase. (26:27)
     
    54
    Sedm minut nedal Katar branku. (26:27)
    54
    Hassaballa z rozběhu na pravou spojku a šest metrů ukončuje tuhle dlouhou časovou sekvenci. (27:27)
     
    54
    Navíc Abídí si zvedá sebevědomí tím, že vyráží zakončení Doje z levého křídla. (27:27)
    55
    Jasín zajišťuje Kataru znovu vedení, a sice z pivota po nahrávce z levé spojky. Bránící Japonci si dávali pozor, aby nefaulovali. Faul by znamenal dvě minuty! (28:27)
     
    56
    Abídí vytahuje pokus z pravého křídla, ale střela ze spojky míří vedle brány japonského gólmana Iwašity. (28:27)
    56
    Agarie zrychlil hru pasem ze střední spojky na Jošina na levé spojce u toho byl pozdě Zakár a Jošino z úhlu pokořil Abídího. (28:28)
     
    57
    Nejprve se Japonci ubránili, poté nemohl Agarie zpracovat příliš prudkou nahrávku na levé spojce. (28:28)
    58
    Birrašíd využil na pravém křídle pasu z pravé spojky. Při nahrávce pravé spojky to hraničilo trošku s průrazem. (29:28)
    58
    Agarie byl rozhozený při zbavení se soupeře na střední spojce, i tak skóroval. Japonci se ještě dožadovali dvou minut! (29:29)
    59
    Hassaballa se otočil na levé spojce kolem protihráče a zakončil do vzdálenější šibenice! (30:29)
     
    59
    Jošida faulován na pravé spojce Mabrúkem, nesmírně důležitá sedmička. Snad poprvé ve druhé půli jde do brány Šarić. (30:29)
     
    59
    Naturalizovaný Katařan se stává hrdinou, když kryje sedmičku Agarieho mezi nohy. (30:29)
     
    60
    Protestující islandský kouč dostává po upozornění delegáta žlutou kartu, do konec zápasu zbývá 45 sekund. (30:29)
    60
    Katar vyhraje! Šarić zatíná pěst a má k tomu relevantní důvod! Birrašíd byl na konci souhry na pravém křídle a odrazem o protější tyč skóroval. (31:29)
     
    60
    Abídí si ještě připsal zákrok rukama proti vyložené příležitosti Jošina z levé spojky na zadní tyč. (31:29)
     
    Konec zápasu. (31:29)
     
    Katar – Japonsko 31:29 (15:16)
    Nejvíce branek: Marzo 11, Madadí 6/3, Birrašíd 3 – Anri Doj 7, Agarie 6/4, Watanabe 4. Rozhodčí: Raluy, Sabroso (oba ESP). Sedmimetrové hody: 5/4 – 5/4. Vyloučení: 3:2.
     
    Katařan Marzo je vyhlášený nejlepším hráčem zápasu.
     
    Úspěšnost sedmiček v procentech 80:80
    Úspěšnost střelby v procentech 74:66
    Střely 42:44
     
    Katar vítězí poměrem 31:29 a se čtyřmi body na svém kontě tak má víceméně jistý postup ze základní skupiny. Pokud se vyplní papírové předpoklady, tak pozítří si to proti Chorvatsku rozdá v přímém souboji o vítězství ve skupině. Japonce naopak čeká bitva o postup proti Angole.
     
    Japonci vyhráli bláznivý první poločas nejtěsnějším možným rozdílem. Nicméně velice špatně vstoupili do druhé půle, když neskórovali v úvodních sedmi minutách. Rozchytali gólmana Abídího, který vyměnil kolegu Šariče mezi třemi tyčemi. Každopádně Japonsko se nevzdalo a šest minut před koncem překlopil kapitán Doj vývoj duelu na japonskou stranu. Španělský trenér Kataru si vzal podruhé během druhého poločasu oddychový čas. Tak či onak – závěr patřil katarským házenkářům. Klíčový moment přišel zřejmě na přelomu předposlední a poslední minuty, kdy byla po faulu na pravou spojku Jošidu nařízena sedmička. Abídí pustil do brány vůbec poprvé ve druhém poločase Šariče a ten kryl zakončení Agarieho mezi nohy. Agarie tak odmítl srovnání na 30:30.
     
    Děkujeme za pozornost, házené zdar. (17:11:28)

    Vít Muzikář

    Katar
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    13 B M. Abídí 0/0 0 0
    12 B D. Šarić 0/0 0 0
    66 PK U. Abdalfattáh 0/0 0 0
    2 PS M. Al-Karád 0/0 0 0
    23 LK A. Birrašíd 3/0 0 1
    20 P J. Damjanović 0/0 0 0
    81 PS A. Dhijáb 0/0 0 0
    44 SS A. Guehis 0/0 0 0
    86 LS M. Hassaballa 3/0 0 0
    37 LS A. Jasín 1/0 0 0
    4 P H. Mabrúk 1/0 0 0
    7 LK A. Madadí 6/3 0 0
    10 LS F. Marzo 11/0 0 0
    33 PS H. Romane 2/1 1 0
    19 PK M. Sásí 2/0 0 0
    94 P A. Zakár 1/0 0 2
    Nespecifikovaný hráč 1/0 0 0 0 0
    Celkem 31/4 1 0 3 0
    Japonsko
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    12 B J. Iwašita 0/0 0 0
    22 B M. Sakai 0/0 0 0
    33 SS J. Agarie 6/4 1 0
    21 LK R. Anri Doj 7/0 0 0
    43 P Š. Jošida 2/0 0 0
    31 LS T. Jošino 4/0 0 0
    13 P K. Kasahara 1/0 0   1
    14 SS A. Kitazume 0/0 0 0
    38 SS K. Mizumači 1/0 0 0
    25 PK H. Motoki 2/0 0 0
    18 LS K. Narita 1/0 0 0
    40 P S. Takano 0/0 0 1
    27 P H. Tamakawa 0/0 0 0
    41 PS R. Tokuda 0/0 0 0
    19 PS Š. Tokuda 1/0 0 0
    20 PS Ž. Watanabe 4/0 0 0
    Realizační tým 1 0 0
    Celkem 29/4 1 2 2 0
    Rozhodčí: Raluy, Sabroso (oba ESP)
    bahis siteleri