Cádiz – Levante 2:2 (kon.) | Valladolid – Elche 2:2 (kon.) | Alavés – Sevilla 1:2 (kon.)
konec
Real Valladolid
2:2 (0:2)
Elche CF
Úterý 19.01.2021, 19:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • Španělská LaLiga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:57:17)
     
    Utkání 19. kola španělské La Ligy mezi Realem Valladolid a Elche nepoznalo vítěze. Hosté měli po prvním poločase zásluhou dvou gólů Josana skvěle nakročeno k zisku tří bodů, jenže domácí ve druhém poločase zabrali a manko smazali. Gól Weissmana sice neplatil kvůli hře rukou, ale v 71. minutě Míchel poslal míč do sítě regulérním způsobem a na konečných 2:2 vyrovnal po standardní situaci Joaquin Fernández, proti jehož hlavičce Badía nedokázal dostatečně zpevnit ruce. Bod toho ani pro jeden tým moc neřeší. Valladolid sice poskočil na šestnáctou příčku před Alavés, ale náskok na sestupem ohrožení Elche zůstává na dvou bodech.
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:18.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Je to jasné, zápas skončí nerozhodným výsledkem. Domácí se sice ještě pokusili o senzační obrat, avšak sprintujícího Orellanu odzbrojil čistým skluzem Raúl Guti.
     
    90+4
    Pere Milla bránil Masipovi ve výkopu, což se nelíbilo nejen brankáři, ale ani hlavnímu rozhodčímu. Hostující útočník dostal za odměnu žlutý kartónek.
     
    90+3
    Proti centru Milly vystartoval Jordi Masip. Balón ovšem nedokázal zkrotit napoprvé a měl velké štěstí, že se Verdú nedokázal dostatečně rychle zorientovat.
     
    90+2
    Hosté se nechtějí smířit se ztrátou vedení a okamžitě podnikli útočný výpad po pravé straně. Víctora Rodrígueze zastavil až Hervías za cenu faulu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    90+1
    Roque Mesa byl sice vystřídán, přesto od rozhodčího dostává kartu červené barvy! Po vyrovnávající brance totiž vtrhl na trávník a začal také mohutně slavit, což se arbitrovi Jaimemu vůbec nelíbilo.
     
    89
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Domácí dokázali srovnat stav zápasu a jsou blízko bodovému zisku! Centr Hervíase z volného přímého kopu našel hlavu JOAQUINA FERNÁNDEZE, jeho prudkou hlavičku Badía dokázal jenom ztlumit, míč se od rukavic odrazil do brány!
     
    89
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Óscar Plano, přichází Sergio Benito.
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Roque Mesa, přichází José Luis Zalazar Martínez.
     
    88
    Brankář Edgar Badía poslal výkopem balón na hlavu Mojici. Levý bek musel vyskočit hodně vysoko, aby na míč dosáhl, ale zadařilo se, navíc šikovně prodloužil za sebe ideálně pro Rigoniho.
     
    87
    Z dvaceti metrů natáhl k povedené dělovce Rubén Alcaraz. Balón začal rychle klesat a nejspíš by zaplaval pod břevno, jenže o pár centimetrů minul pravou tyčku.
     
    86
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Boyé, přichází John Donald.
     
    85
    Miguel Cifuentes si vykoledoval žlutou kartu a to je na trávníku teprve deset minut. Na půlící čáře podcenil souboj s Hervíasem, ve skluzu už trefil jenom nohy protivníka.
     
    84
    Diego González se k rozehrávce přímého kopu moc neměl. Váhal skutečně dlouho a ve finále mohl být rád, že neinkasoval žlutou za zdržování.
     
    83
    Těsně za polovinou hřiště nedokázal zpracovat balón Fabián Orellana, což trestal Raúl Guti. Španěl vzápětí vybojoval na protihráči nedovolený zákrok.
     
    82
    Hlavní rozhodčí Jaime domácího středopolaře ještě pozdržel, chtěl si totiž nechat ověřit, že Verdú hrál skutečně ramenem, nikoli rukou.

    Milan Huppert

    Branky: 71. Míchel (Orellana), 89. Fernández (Hervías) – 9. Josan (Boyé), 43. Josan (Verdú)

    Karty:   39. Fede (RVL) – 51. Josema (ELC), 85. Cifuentes (ELC), 90+4. Milla (ELC)   90+1. Mesa (RVL)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:18.
    Real Valladolid: Masip (C) – L. Pérez (73. Hervías), Fernández, Alcaraz, Nacho Martínez – K. Pérez (57. T. Villa), Fede (57. Míchel), Mesa (89. Zalazar Martínez) – Orellana, Weissman, Plano (89. Benito).
    Náhradníci: Roberto – Hervías, Míchel, Erenas, Benito, T. Villa, Vilarrasa, Zalazar Martínez, Freitas.

    Elche CF: Badía – Barragán, Verdú (C), Josema (73. González), Mojica – Josan (74. Cifuentes), Guti, Álamo (74. V. Rodríguez), Rigoni – Boyé (86. Donald), Milla.
    Náhradníci: Rodríguez – Barri, Bri, Cifuentes, Donald, González, Lucumí, Nino, V. Rodríguez, Miño, Salinas.

    Rozhodčí: Santiago Jaime – Jorge Bueno, Fernando Tresaco
    bahis siteleri