Jekatěrinburg – Čerepovec 3:6 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 5:3 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 2:1 (po pr.)
Kazaň – Jaroslavl 3:4 (1:2 po s.n.) | Kunlun – Nižněkamsk 5:6 (kon.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Barys 0:2 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
5:6 (2:1, 2:4, 1:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Čtvrtek 21.01.2021, 17:00 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:09 Michail SIDOROV - 5:6
     
    54:09
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Necelých pět minut před koncem se hosté znovu dostávají do vedení! I tentokráte jsme sledovali nahození z prostoru u modré čáry, kde se MICHAIL SIDOROV natolik chytrým způsobem dostal ke střele, která nakonec skončila za zády Šikina, jenž zřejmě na nahozený kotouč absolutně neviděl.
    Asistence: Daniel Bucajev, Andrej Čiviljov.
    46:08 Vojtěch MOZÍK - 5:5
     
    46:08
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Nicméně znovu je v tomto duelu srovnáno! U modré čáry se dostal k puku český obránce VOJTĚCH MOZÍK, který pouze nahazoval směrem na hostující branku. Puk zřejmě lehce změnil směr, načež úspěšně zamířil mezi betony brankáře Ivannikova, který zřejmě vůbec nic neviděl.
    Asistence: Alexej Toropčenko, Sergej Monachov.
    32:30 Rafael BIKMULLIN - 4:5
     
    32:30
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je tu devátá branka tohoto zápasu! V početní převaze čtyři proti třem si sjel do zajímavé střelecké pozice RAFAEL BIKMULLIN, který měl na zakončení hodně pasu. Nakonec z jedničky překonal brankáře Šikina, který se tak nedostával rychle přesunou ke své vzdálenější konstrukci.
    Asistence: Alexej Volgin, Vladimir Galuzin.
    30:00 Spencer FOO - 4:4
     
    30:00
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácím se ovšem bleskovým způsobem povedlo odpovědět! U levého mantinelu se ke kotouči přeci jenom dostal SPENCER FOO, který se poměrně jednoduše dostal až do střelecké pozice, ve které se mu povedlo zamířit nad lapačku brankáře. Nižněkamsk ta poměrně rychle přišel o své vedení!
    Asistence: Lucas Lockhart, Andrej Šustr.
    29:42 Alexej VOLGIN - 3:4
     
    29:42
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se tak do vedení! Dlouhou dobu to vypadalo na přesilovkový neúspěch, avšak poté měl u pravého kruhu napřaženo ALEXEJ VOLGIN, kterému se povedlo překvapit brankáře Smithe, pro kterou je tato čtvrtá inkasovaná branka zřejmě konečnou.
    26:54 Marat CHAJRULLIN - 3:3
     
    26:54
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak pozor, bleskově máme totiž vyrovnáno a začíná se opět od začátku! Krátce po vhazování se totiž ke kotouči dostal MARAT CHAJRULLIN, který měl na zakončení hodně času. Střelu zápěstím nakonec velice přesně poslal do vzdálenější šibenice, kam Smith pochopitelně neměl šanci dosáhnout.
    Asistence: Alexandr Bryncev, Alexandr Osipov.
    25:59 Rafael BIKMULLIN - 3:2
     
    25:59
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je sníženo a je to znovu pouze o jednu branku! U modré čáry totiž převzal nahrávku hostující RAFAEL BIKMULLIN, který to zkoušel střelou z nápřahu kousek od modré čáry. Jeho rána nakonec přesně zamířila ke vzdálenější konstrukci, přičemž si domácí brankář Smith přeci jenom lehce sáhl na kotouč.
    Asistence: Alexandr Bryncev, Nikita Popugajev.
    20:59 Ethan WEREK - 3:1
     
    20:59
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí celek využívá přesilovou hru a jde do dvoubrankového vedení! Kunlun se hned po vhazování usadil v pásmu soupeře, kde se ke kotouči na pravém kruhu dostal ETHAN WEREK. Jeho zakončení padalo za brankáře, kanadský útočník přesto ve vzduchu zasunul touš do hostující branky.
    Asistence: Ryan Sproul, Jason Fram.
    14:07 Sergej MONACHOV - 2:1
     
    14:07
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí celek se dokonce dostává do vedení! Kunlunu se povedlo zavézt kotouč do pásma soupeře, kde jsme sledovali nahrávku do předbrankového prostroru. Tam se kotouč odrazil přímo na hokejku SERGEJE MONACHOVA, jehož rána zápěstím nakonec skončila za zády brankáře.
    Asistence: Ivan Nikolišin, Anton Lazarev.
    11:35 Gleb ŠAŠKOV - 1:1
     
    11:35
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Při hře ve čtyřech na obou stranách se prosazuje Kunlun! Od pravého kruhu spíše jen nahazoval na branku obránce Sproul, který trefil Ivannikova do betonu. Od něj se kotouč příhodně odrazil na domácího GLEBA ŠAŠKOVA, kterému se poté povedlo zamířit do prázdné hostující branky.
    Asistence: Ryan Sproul.
    03:06 Libor HUDÁČEK - 0:1
     
    03:06
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se nakonec dostává do vedení! Sám na branku totiž najednou uháněl LIBOR HUDÁČEK, kterému se povedlo vystihnout špatnou rozehrávku soupeře. V úniku zvolil kličku do bekhendu, načež se mu povedlo přehodit beton brankáře Smitha, který tak inkasoval hned z úvodní střely svého soupeře.
    Bez asistence.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 12. Šaškov (Sproul), 15. Monachov (Nikolišin, A. Lazarev), 21. Werek (Sproul, Fram), 30. S. Foo (Lockhart, Šustr), 47. Mozík (Toropčenko, Monachov) – 4. L. Hudáček, 26. Bikmullin (Bryncev, Popugajev), 27. Chajrullin (Bryncev, A. Osipov), 30. Volgin, 33. Bikmullin (Volgin, Galuzin), 55. Sidorov (Bucajev, Čiviljov)


    Red Star Kunlun: J. Smith (30. Šikin) – Sproul (A), Chelios (A), Šustr, Mozík, Baldajev, Fram, Starikov – P. Foo, Lockhart (C), S. Foo – Toropčenko, Šaškov, Leščenko – Monachov, Nikolišin, A. Lazarev – Werek, Collins, Wong – Bakanov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Korotajev) – Bryncev, Rantakari, Volgin (A), Sidorov, K. Vorobjov, Abrosimov, A. Osipov (C) – Chajrullin, L. Hudáček, Enlund (A) – Popugajev, Linus Johansson, Porjadin – Šafigullin, Čiviljov, Bucajev – Bikmullin, Galuzin, Chafizov – Šarifjanov.

    Rozhodčí: Gašilov, Morozov – Antonov, Parikov

    Diváci: 249
    bahis siteleri