Jekatěrinburg – Čerepovec 3:6 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 5:3 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 2:1 (po pr.)
Kazaň – Jaroslavl 3:4 (1:2 po s.n.) | Kunlun – Nižněkamsk 5:6 (kon.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Barys 0:2 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
0:2 (0:2, 0:0, 0:0)
Barys Nur-Sultan
Čtvrtek 21.01.2021, 17:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Domácí hráči získali útočné pásmo a to je signál pro Jerjomenko, který sprintuje na střídačku. Dynamo Moskva zkouší poweplay!
    44:09 Nahození Michajlise proletělo do brány dírou v síti
     
    44:09
    To je neuvěřitelné! Domácí gólman, jak ukázaly opakované záběry, naopak situaci plně kontroloval. Puk proletěl do sítě dírou, která se nachází u pravé tyčky. Gól pochopitelně neplatí.
     
    44:09
    Alexandr Jerjomenko dnes rozhodně není v nejlepší kůži. Lehké nahození Nikity Michajlise si nepohlídal a mezi betonem a vyrážečkou ho pustil do sítě.
     
    37:11
    Moskevské Dynamo pyká za špatné střídání. Rozhodčí dobře postřehli, že v jednom okamžiku bylo na ledě šest hráčů v tmavě modrém dresu. Trest odpyká Jegor Bryzgalov.
     
    29:57
    Tak pozor, všechno je jinak! Domácí trenér si vzal coach challenge, která byla úspěšná! S největší pravděpodobností se řešilo, že Jerjomenko měl puk pod kontrolou a černá guma přešla přes brankovou čáru až poté, co Starčenko klepl brankáři do betonu.
    29:57 Neuznaný gól Starčenka
     
    29:57
    Domácí jsou aktivnější, jenže střílí jenom hosté! ROMAN STARČENKO dostal nahrávku od Vidella, načež šel do bekhendové kličky. Jerjomenko sice puk nejprve zpomalil levým betonem, jenže posléze levou nohou dojel za brankovou čáru, společně s kotoučem! Asistence: Linus Videll.
     
    25:18
    Ilja Kruglov se krásnou kličkou zbavil Heatheringtona a spolu s Muranovem ujížděli dva na jednoho. Pravé křídlo vzalo akci na sebe, mezeru mezi betony gólmana nenašlo!
    18:08 Pavel AKOLZIN - 0:2
     
    18:08
    Barys právě vstřelil branku!
    těsně před koncem úvodního dějství odskakují svěřenci kouče Michajlise na rozdíl dvou branek. PAVEL AKOLZIN přejel útočnou modrou a z nouze nahodil puk na bránu. Určitě nepočítal s tím, že by mohl vstřelit gól, jenže Jerjomenko zaváhal a střelu po své pravici pustil do sítě. Velká chyba domácího brankáře. Asistence: Jesse Blacker.
     
    15:31
    A Barys bude mít příležitost ještě navýšit skóre a to z přesilové hry. Na lavici hanby putuje za hru vysokou holí Andrej Alexejev.
    15:09 Jesse BLACKER - 0:1
     
    15:09
    Barys právě vstřelil branku!
    Poprvé se mění skóre, do vedení jdou hosté! Velkou chybu udělal Igumnov, který se vydal nahánět Varoneho za bránu. Centr první formace ale díky tomuto okamžiku dostal možnost najet před bránu z druhé strany, čehož využil a bekhendovou přihrávkou posléze vybídl ke skórování beka JESSE BLACKERA, jenž prostřelil ležícího Jerjomenka střelou do horních pater brány. Asistence: Phil Varone a Kirill Paňukov.
     
    01:21
    První přesilovou hru si zahraje domácí Dynamo. Dillon Heatherington dal hokejku nešikovně před nohy Kagarlického, levé křídlo přes ni přepadlo. Dvě minuty za podrážení.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Blacker (Varone, Paňukov), 19. Akolzin (Blacker)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – An. Sergejev, Čajkovský, Volkov, Mironov (C), Pribylskij, J. Zajcev, Vereščagin – Jaškin, Igumnov, Kagarlickij – Pääjärvi, Jefremov (A), Tarasov – V. Kuljomin (A), Pankratov, Alexejev – Muranov, O. Zajcev, Kruglov – Bryzgalov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dietz (C), Makljukov, Blacker, Heatherington, Orechov, Lintuniemi, Gajtamirov – Frattin, Varone, Paňukov – R. Starčenko (A), Šestakov, Videll (A) – Lilja, Valk, Michajlis – Ševčenko, Sagadějev, Akolzin – Musorov.

    Rozhodčí: Andris Anson, Konstantin Olenin – Jevgenij Strelcov, Dmitrij Šadrin
    bahis siteleri