Levante – Valladolid 2:2 (kon.)
konec
Levante UD
2:2 (0:0)
Real Valladolid
Pátek 22.01.2021, 21:00 • Estadio Ciudad de Valencia • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Óscar Plano, přichází Kike Pérez.
     
    84
    Poslední dvě změny v sestavě Levante UD: odešli Jorge Miramón a José Morales, které nahradili Enis Bardhi a Rubén Rochina.
     
    83
    Levante právě vstřelilo branku!
    Dosud neviditelný ROGER MARTÍ si zpracoval zády k bráně přihrávku Nemanji Radoji a odpoutal se od Bruna Gonzáleze, který ještě jeho střelu nešťastně tečuje podrážkou, takže míč po odrazu o trávník přeskočil bezmocného Masipa.
     
    79
    Dvojí střídání v mužstvu Levante UD hned po šokujícím obratu: ze hřiště odcházejí Mickaël Malsa a Dani Goméz, do hry míří Gonzalo Melero a Sergio León.
     
    78
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Na padesátimetrový pas si naběhl střídající Hervías, u koncové lajny se rozhlédl a adresoval přesnou na střed pokutového území zpětnou přihrávku, kterou uklidil k tyči ÓSCAR PLANO.
     
    73
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    A to doslova z ničeho. Vysunutým presinkem se dostal k míči Zalazar a z jeho práce těžil RUBÉN ALCARAZ, který umístil skákavou střelu z 25 metrů přesně k tyči. Byl to vůbec první střelecký pokus Valladolidu po změně stran.
     
    64
    Pro zranění musí střídat také Levante UD: odkulhal Jorge De Frutos, který má hlavní zásluhu na vedoucím gólu, nahradí ho Francisco Hidalgo „Son“.
     
    63
    Dvojnásobné střídání Realu Valladolid v reakci na obdržený gól: hřiště opouštějí Fabián Orellana a Toni Villa, přicházejí Pablo Hervías a José Zalazar.
     
    62
    Levante právě vstřelilo branku!
    De Frutos ustál souboj na styku postranní a půlící čáry, vřítil se do volného prostoru a jeho fantastickou přihrávku využil prvním dotykem k přesné trefě k tyči DANI GOMÉZ.
     
    42
    Tři minuty před přestávkou konečně není jeden z brankářů na hřišti jen na okrasu. Orellana pláchl po pravém křídle a odcentroval na Alcaraze, jehož prudkou hlavičku vytěsnil Aitor Fernández vkleče na roh.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Toni Villa (Real Valladolid).
     
    9
    První vyloženou šanci měli z brejku hosté, kteří se dosud jen bránili. Na centr do šestnáctky si naběhl Rubén Alcaraz a nikým nehlídán z voleje překopl bránu.

    Karel Jedlička

    Branky: 62. Goméz (De Frutos), 83. Martí (Radoja) – 73. Alcaraz (Zalazar Martínez), 78. Plano (Hervías)

    Karty:   28. T. Villa (RVL)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 16:12.
    Levante UD: A. Fernández – Miramón (84. Bardhi), Duarte, Vezo, Clerc – De Frutos (64. Hidalgo), Radoja, Malsa (79. Melero), Morales /C/ (84. Rochina) – Martí, Goméz (79. León).
    Náhradníci: Cárdenas, Koke – Coke, Postigo, García, Sevikjan, Kočorašvili.

    Real Valladolid: Masip – L. Pérez, Fernández, González, Martínez – Herrero /C/, Alcaraz – Orellana (63. Hervías), Villa (63. Zalazar), Plano (89. K. Pérez) – Weissman.
    Náhradníci: Jiménez – Freitas, Vilarrasa, Erenas, Benito.

    Rozhodčí: Munuera – Prieto, Martínez
    bahis siteleri