Huesca – Villarreal 0:0 (kon.) | Sevilla – Cádiz 3:0 (kon.) | Real Sociedad – Real Betis 2:2 (kon.)
Alavés – Real Madrid 1:4 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
2:2 (0:0)
Real Betis
Sobota 23.01.2021, 18:30 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Real Betis právě vstřelil branku!
    To je absolutní kolaps domácího celku v závěru zápasu a je vyrovnáno! Brankářův nákop zamířil na levou stranu, kde se rozeběhl Cristian Tello, který po zemi přihrál před branku. Zakončení JOAQUÍNA trefilo soupeře, balon skočil a Álex Remiro se po něm natahoval marně.
     
    85
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Závěrečné drama je tu, Betisu se podařilo snížit! Na centr z pravé strany si ve vápně naskočil osamocený SERGIO CANALES, který míč poslal na levou stranu branky. San Sebastian se ještě bude bát o vítězství.
     
    57
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Vedení domácího celku se navyšuje! Alexander Isak si naběhl na levou stranu hrací plochy, odkud poslal přihrávku za obranu. V šestnáctce se pohyboval MIKEL OYARZABAL, který jemným lobem přehodil brankáře a zamířil do pravé části branky.
     
    48
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Poprvé to ALEXANDERU ISAKOVI ještě nevyšlo, protože míč byl odehrán z brankové čáry. Ovšem podruhé se už švédský útočník může radovat, když z hranice šestnáctky propálil hostujícího brankáře. Do hry ještě zasáhne VAR, jelikož Mikel Merino při zisku míče zasáhl předloktím soupeře do hlavy.

    Michal Luxa

    Branky: 48. Isak (Guridi), 57. Oyarzabal (Isak) – 85. Canales (Joaquín), 90+2. Joaquín (Tello)

    Karty:   51. Akouokou (RBE)   89. Alguacil (trenér) (RBE)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:1. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:13.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel (66. Zaldúa), Zubeldia, Le Normand, Monreal – Guridi, Guevara, Merino (77. Barrenetxea) – Portugués (83. Januzaj), Isak (83. Bautista), Oyarzabal (C) (77. Zubimendi).
    Náhradníci: Ayesa – A. Elustondo, Zaldúa, Merquelanz, Zubimendi, Bautista, Illarramendi, Sagnan, Januzaj, Roberto López, Barrenetxea.

    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, V. Ruiz, Miranda – Akouokou (56. W. Carvalho), Canales – D. Lainez (66. Rodri), Fékir (78. Joaquín), Guardado (C) (56. Tello) – Loren (66. A. Sanabria).
    Náhradníci: Rebollo – Moreno, Juanmi, Montoya, Sidnei, Iglesias, W. Carvalho, Rodri, Tello, A. Sanabria, Joaquín.

    Rozhodčí: Soto – Álvarez, Carreňo
    bahis siteleri